Odder jubler over scoring

Odder onde i overtiden

Brønshøj var bedst i dag ude mod Odder, men alligevel var det værterne, som løb med sejren, da de dybt inde i overtiden scorede kampens enlige mål. Samtidig var der debut til Andreas Lissau.

Odder kom frem til kampens første forsøg, da Marcus Sloth Jørgensen efter bare fire minutters spil kom frem til en stor mulighed. Men 4-5 meter fra mål fik Sloth Jørgensen, relativt upresset, headet bolden over mål.

Brønshøj satte sig dog hurtigt på kampen, og fik skabt flere farlige situationer. I det 9. minutter var det tæt på i to omgange. Men først kunne Brønshøj ikke finde plads til at afslutte, og bagefter fik Odders målmand Michael Ravn poterne på et indlæg.

Odder skabte tæt på ingenting i åbent spil, men til gengæld var de farlige på hjørnespark. 5-6 stykker fik jyderne i 1. halvleg. Hele to gange måtte Jeffrey Ofori agere redningsmand på stregen.

Så på trods af gode muligheder i begge ender var det stadig målløst efter de første 45 minutter.

Odder-indlæg

Brønshøj fortsatte dominansen i 2. halvleg, og her kom man frem til rigtig mange afslutninger. Men enten manglede præcisionen eller også stod Michael Ravn i vejen. Odder kom frem til et par muligheder. Et af de farligste var et indlæg, der fik lov til at gå hele vejen, og hvor Vilfort kun kunne bokse bolden ud til hjørne.

I samme periode følte Odder også, at de blev snydt for straffe hele to gange, men begge gange forblev Nils Heer’s fløjte tavs, til store protester for Odder-spillerne.

Med godt 13 minutter tilbage af den ordinære spillertid var hjemmeholdet tæt på at bringe sig i front, da Malthe Boesen fik en friløber, men Vilfort kom godt ud af sit mål og fik blokeret.

Vilfort-redning

Men Brønshøj fik også skabt store chancer. Indskiftede Oscar Buch havde en god hovedstødsmulighed, men tæt på mål fik han headet lige over kassen, og i første overtidsminut måtte Brønshøj se en fodparade af Michael Ravn forhindrer en scoring.

I dommerens fjerde overtidsminut lugtede det af, at det hele skulle ende 0-0. Brønshøj indledte et sidste angreb, og Oskar Tranberg førte bolden frem. Han blev så revet til jorden af en Odder-spiller, og de fleste troede, at der ville blive fløjtet for frispark. Men dommeren vinkede afværgende og i stedet løb Odder ned og fik scoret til kampens enlige mål.

Det blev derfor et bitter nederlag på 0-1, og det var også en flok slukørede og vrede spillere, der kom over og takkede supporterne for støtten efter kampen.

Men alt i alt en rigtig flot kamp af Brønshøj, og hvis denne indsats gentages, så venter der også mål og sejre i de resterende kampe, og forhåbentligt allerede på skærtorsdag den 29. marts kl. 13, hvor HIK venter på Gentofte Sportspark.

lør. 24. marts 2018
kl. 15:00
Dommer: Nils Heer
Tilskuere: 132
Odder
1 - 0
0 - 0
Brønshøj Boldklub
57' Malthe Boesen
89' Marcus Sloth Jørgensen
90' Mathias Laursen Christensen