Næstved-BB, 28.08.17

Sejren forsvandt i 2. halvleg

Det blev til et 1-2 nederlag i dag, da Brønshøj gæstede Næstved. Hvepsene gik til pausen med en 1-0 føring, men Næstved fik vendt rundt på tingene i 2. halvleg med to scoringer. Oskar Tranberg scorede Brønshøjs mål.

Brønshøj-spillerne var klar fra start og satte Næstved under pres. Det gav pote efter bare seks minutters spil. Her lobbede Kevin Bechmann Timm bolden ind til Tranberg, der løb ind i en fri position og prikkede bolden i nettet. 1-0 til Brønshøj.

Næstved-BB, 28.08.17 Tranberg har lige gjort det til 1-0

Bare fire minutter senere var hvepsene farlige igen. Philip Rejnhold sendte et præcist indlæg ind i panden på Kevin, men kantspilleren måtte se sin afslutning bliver vippet over mål af værternes målmand Viktor Anker.

Næstved fik efterhånden bedre fat i kampen, og begyndte at blive farlige. Dette gav dem bl.a. en masse forsøg til Kristoffer Munksgaard, men midtbanespilleren have ikke indstillet sigtekornet i dag.

Brønshøj ville dog også lege med, og Patrick Naundrup fik sendt en jordfræser afsted, som Viktor Anker kun kunne skubbe ud til hjørne.

Efter en halv times spil kom Næstveds største chance. Kapser Mertz fik sendt bolden ind i feltet, og lidt tilfældigt endte bolden ved bagerste stolpen. Her dukkede Souheib Dhaflaoui op, men hårdt presset fik han headet ved siden af mål.

I det 31. minut blev Brønshøj nødt til at pille målscorer Oskar Tranberg ud pga. et slag. Han blev erstattet af Zakaria El-Ouaz, der kom ind og gjorde en god figur.

I 1. halvlegs overtid var det tæt på at blive 2-0 til Brønshøj. Zaki og Boateng spillede et-to, hvilket gav en stor mulighed til Zaki, men han sparkede lige på Viktor Anker. Kort efter fløjtede dommeren 1. halvleg af.

Næstved-BB, 28.08.17 Zaki

Fem minutter inde i 2. halvleg var cheftræner Michael Winter igen tvunget til at skifte ud, da Jeffrey Ofori, som havde fået et slag i hovedet i slutningen af 1. halvleg ikke kunne fortsætte. Han blev erstattet af Mikkel Wenzel Pedersen. Så efter bare 50 minutter havde hvepsene brugt to uplanlagte udskiftninger.

Minuttet efter Brønshøjs udskiftning fik Munksgaard en gigantisk chance, men han formåede at sende bolden forbi et næsten tomt mål.

Der var mange chancer til Næstved i 2. halvleg, hvor hvepsene skulle koncentrere sig om at forsvare. Og efter 53 minutter kom udligningen. Et indkast blev taget hurtigt, og bolden blev sendt ind i feltet til en fri Dhaflaoui, der sendte bolden i kassen. 1-1.

Med 17 minutter tilbage var Brønshøj tæt på at tage føringen igen. Naundrup fik prikket bolden ud til Kevin, der afsluttede med højrebenet, men Viktor Anker fik strukket labben i vejret og leverede en flot redning.

Næstved-BB, 28.08.17 Næstved gør det til 2-1

Fem minutter senere var den gal i den anden ende. Næstved fik et frispark i deres højre side. Her klappede Andreas Moos til bolden, og sendt bolden op i krydset. 2-1 til hjemmeholdet.

Det blev til nogle løse forsøg fra begge holds side. Men i dommerens overtid var Dhaflaoui tæt på sit andet mål, da han fik rundet Vilfort. Men Næstved-spilleren fik sendt bolden i sidenettet.

Brønshøj måtte derfor indkassere deres andet nederlag i træk, men kan allerede på onsdag den 30. august kl. 19 få revanche, når de igen møder Næstved, denne gang i DBU Pokalen i Tingbjerg Idrætspark.

søn. 27. aug 2017
kl. 13:00
Dommer: Jonathan Nilton
Tilskuere: 749
Næstved
2 - 1
0 - 1
Brønshøj Boldklub
6' Oskar Tranberg
15' Philip Rejnhold
37' Sebastian Nygaard
53' Souheib Dhaflaoui
63' Søren Jensen
77' Victor Guldbrandsen
78' Andreas Moos
82' Daniel Norouzi
86' Patrick Nygaard
89' Christoffer Boateng