Næstved-BB, 23.01.21

Sejr i testkamp

Vi var i dag taget en tur til det sydsjællandske, hvor vi mødte Næstved i Maglemølle Storhallen. Og selvom Næstved fik bragt sig foran 1-0 forholdsvist tidligt i kampen, så endte vi med at tage en 1-2 sejr. Vores to mål blev scoret af Aleksandar Lazarevic og en prøvespiller.

De første tyve minutter var vi ikke gode, og det lykkedes da også værterne at komme foran 1-0 ved Mark Pedersen. Næstved kom igennem i deres venstre side, hvor bolden blev spillet ind til Pedersen, der med en lille afretning kunne bringe næverne foran 1-0.

10 minutter senere fik hjemmeholdet en gylden mulighed for at bringe sig foran 2-0, men chancen blev i den grad misbrugt og Victor Michaelsen kunne nemt redde bolden.

Men vi kom bedre med i kampen, og lidt over halvvejs i 1. halvleg fik vi erobret bolden på midten af banen. Lazarevic stak i løb mod mål, og mere sikker end et amen i kirken, sendte Lazarevic bolden i mål til stillingen 1-1.

Mere skete der ikke i 1. halvleg, og det stod derfor helt lige efter de første 45 minutter.

Vi bed godt fra os i indledningen af 2. halvleg. Først efter et frisparksindlæg af Marcus Porsgrunn, som blev snittet videre mod mål, men keeperen var vågen og fik pareret bolden.

To minutter senere leverede Næstveds keeper igen en flot redning, da vores angriber blev sendt afsted i dybden. Men med en stor portion held fik Brønshøj-angriberen på en eller anden måde sendt returbolden i kassen fra en utrolig spids vinkel. 2-1 til os.

Den sidste halve time var vores fokus at forsvare føringen hjem, og det lykkedes da også, men det var ved at brænde på nogle gange. Men Kasper Vilfort i målet lavede flere flotte redninger. F.eks. tre gange var Vilfort vinderen i en-til-en situationer.

Vi kunne dermed tage en 2-1 sejr i årets anden træningskamp efter en flot præstation. Vi håber på en lignende præstation, når vi på lørdagen den 30. januar kl. 12 møder HIK hjemme i Tingbjerg.

Efter slutfløjtet bad vi cheftræner Lasse Holmgaard om at sætte nogle ord på træningskampen mod Næstved.

- De første 20 minutter, der blev vi blæst lidt igennem i forhold til en helt ny og ung central midtbane. Her skulle OT (Oskar Tranberg, red.) dirigere de to unge foran ham. Så jeg synes, at det negative var vores start, hvor vi også kommer også bagud, siger Lasse Holmgaard.

- Derfra synes jeg, at vi viser vores kvaliteter, både i forhold til fysik, men også spidskompetence i Aleks (Aleksandar Lazarevic, red.) og vores anden angriber oppe i front. De er farlige og aggressive, fortsætter Lasse.

- Grundlæggende havde vi fokus på vores forsvarsspil, og jeg synes sgu ikke, at vi giver mange chancer væk henover sådan en kamp her, så vi er top-positive, fortæller Holmgaard yderligere.

- I en træningskamp er resultatet jo ikke noget, der er det allervigtigste, men vi skal lære at vinde uge efter uge, og det her er bare positivt at få ned i rygsækken mod et rigtigt godt hold, slutter cheftræneren.

Næstved - Brønshøj: 1-2 (1-1)

Opstilling - Brønshøj:
Victor Michaelsen (46. Kasper Vilfort) - Prøvespiller (70. Prøvespiller), Andreas Horsebøg, Kenneth Thinter - Jonas Hemmingshøj, Devrim Sahin (46. Anas Guendouri), Oskar Tranberg, Marcus Porsgrunn (60. Festim Mustafi), Elias Asidah With (46. Adil Guendouri) - Aleksandar Lazarevic, Prøvespiller (70. Prøvespiller)

Mål:
1-0: Mark Pedersen (9.)
1-1: Aleksandar Lazarevic (26.)
1-2: Prøvespiller (51.)

Advarsler - Brønshøj:
Kenneth Thinter (77.)

lør. 23. jan 2021
kl. 12:30
Dommer: Gustav Olsen
Næstved
1 - 2
1 - 1
Brønshøj Boldklub