Næstved-BB, 19.02.20

Lige VED og NÆSTen

Den stod på træningskamp mod 1. divisionsklubben Næstved i går, da vi mødte dem i Maglemølle Storhallen. Der blev gået til grænsen, og nogle gange over, i kampen, som var en lige affære. Det endte dog med en 1-0 sejr til Næstved på mål af Dennis Blaser.

Næstved startede kampen i et højt tempo og med højt pres. Men det blev ikke til mange afslutninger fra De Grønne.

Langsomt kom vi bedre og bedre ind i kampen og formåede at rykke Næstveds pres længere og længere tilbage. Men ligesom Næstved fik vi heller ikke skabt mange chancer.

Efter en halv times spil fik værterne en opstilling. Ivan Franjic blev sendt i dybden, og han kunne spille bolden på tværs til Dennis Blaser. Blaser fik afsluttet lidt akavet og det endte med at snyde Vilfort, der måtte se sig passeret. 1-0 til Næstved.

I 1. halvlegs sidste 10 minutter havde vi et par gode hovedstødsforsøg, men ikke noget, der gav mål.

Allerede i 2. halvlegs første minut var Næstved tæt på at bringe sig foran 2-0. Men Aleksa Todorovic, der stod fri i feltet, fik losset bolden et godt stykke over mål.

Begge hold begyndte efterhånden at skifte godt i rækkerne, og det fik også indflydelse på tempoet, der faldt gevaldigt, og chancer skulle man kigge langt efter. Det blev dog til et langskud fra Lars Emil Juel Andersen, men han havde glemt børnelærdommen om, at kroppen skal ind over bolden, så forsøget strøg et godt stykke over mål.

Tættest på en scoring var vi 10 minutter før tid, da Kevin Bechmann Timm tog sig af et frispark i en gunstig position, men topscoreren måtte se sin afslutning stryge lige over mål.

To minutter senere var Næstved tæt på i den anden ende, da de fik headet på mål, men Jamil Fearrington var vågen og fik sendt bolden væk på stregen.

Det sluttede derfor med en 1-0 sejr til Næstved i en lige kamp. For resten en særpræget oplevelse at spille i en hal. Det vakte i den grad minder frem til indendørsstævner som ung, og det blev kun forstærket af alle de gange, bolden ramte loftet.

Spillerne skal allerede i aktion igen på lørdag den 22. februar kl. 12, når Danmarksserie-klubben Herlev kigger forbi Kunsten i Tingbjerg.

Næstved - Brønshøj: 1-0 (1-0)

Opstilling - Brønshøj:
Kasper Vilfort - Simon Richter (46. Jamil Fearrington), Jeffrey Ofori (67. Andreas Christensen), Nicolai Clausen, Jonas Magnussen - Lars Emil Juel Andersen, Lucas Petersen (69. Victor Koch Hansen), Festim Mustafi, Devrim Sahin - Mads Rønne (73. Mikkel Bo Eriksen), Gustav Therkildsen (62. Kevin Bechmann Timm)

Mål:
1-0: Dennis Blaser (31.)

Advarsler:
Jonas Magnussen (22.), Mads Rønne (51.) og Nicolai Clausen (68.)

ons. 19. feb 2020
Næstved