Næsby-BB, 17.03.18 Fansene

Fede fans i fesen forårsstart

Brønshøj fik ikke den start, som de havde håbet. på, da det i dag blev til et 1-3 nederlag ude mod Næsby på vindblæste Fyn. Der var samtidig debut til Anton Holse og Mads Rønne. Sidstnævnte var dagens enlige målscorer for hvepsene. Og så må man bare uddele kæmperos til vores supportere, som havde trodset vinden og kulden for at støtte holdet – fantastisk indsats.

Det startede livligt med chancer i begge ender. Kevin Bechmann Timm testede Næsbys keeper med et frispark, som han ikke kunne holde i første omgang, men fik styr på i anden. I den anden ende var der en friløber til hjemmeholdets Nicklas Stokholm, men Kasper Vilfort kom flot ud af sit mål og fik pareret.

Begge hold var ivrige efter at komme i gang igen efter en lang vinterpause – måske lidt for ivrige – da der blev uddelt hele fire gule kort inden for de første 30 minutter. I alt blev der givet 8 gule kort i kampen.

Brønshøj havde vinden i ryggen i 1. halvleg, hvilket gjorde, at bolden nogle gange fløj lidt længere end man havde regnet med. Omvendt havde Næsby svært ved at sparke bolden fremad, da den ofte mødte en mur af vind. Der var derfor svære betingelser for begge hold i dag.

Det var stort set umuligt at lykkedes med noget gennem luften. Derfor var de bedste forsøg, da også skud fra distancen. Især Kevin var en ivrig afslutter.

Næsby-BB, 17.03.18 Redning af Næsby-keeperen

Brønshøj var mest på bolden, men det var Næsby, der fik bragt sig foran 1-0. Et hjørnespark blev slået ind fra værternes venstre side. Den blev headet højt op i luften, og da ingen fik headet eller bokset bolden væk kunne Pelle Weber skovle bolden i mål. 1-0 til Næsby.

Føringen holdt dog kun i fem minutter. For lige inden spillerne kunne gå i læ for vinden smed Philip Rejnhold et indlæg ind i feltet med venstrestøvlen. Her hoppede Mads Rønne højest, og med lidt hjælp fra stængerne kunne han score sit første mål for hvepsene, og så endda i sin debut. Holdene gik derfor til pausen ved stillingen 1-1.

Næsby-BB, 17.03.18 Jubel over Rønnes scoring

Brønshøj startede godt i 2. halvleg med et fint opspil i venstre side, der endte med en helflugter af Rejnhold. Desværre for højrebacken sad afslutningen lige på Næsbys målmand.

Herefter overtog Næsby kampen, og de fik igen bragt sig foran, da Pelle Weber blev sendt afsted i højre side. Vilfort fik klaret Webers afslutning, men manglende kommunikation i forsvaret gjorde, at Nicklas Stokholm kunne komme ind og få prikket kuglen i kassen. 2-1 til hjemmeholdet.

Fire minutter senere var Brønshøj tæt på at udligne. Holse smed et fladt indlæg ind fra venstre, og efter lidt ping pong hoppede bolden på stregen og tog stolpen, inden Næsby fik clearet.

Brønshøj havde dog generelt svært ved at skabe chancer, da det ofte faldt fra hinanden på den sidste tredjedel af banen.

Næsby-BB, 17.03.18 Næsby scorer på straffe

Med 12 minutter tilbage af kampen fik Næsby muligheden for at bringe sig yderligere foran. Martin Lund blev nedlagt lige inde i straffesparksfeltet af Jamil. Martin Lund tog selv straffespark, og selvom Vilfort fik kontakt med bolden, kunne han ikke forhindre den i at gå i kassen. 3-1 til værterne.

I overtiden var det tættere på 4-1 end på 3-2, da Næsby havde to gode muligheder. Først en friløber til Weber, hvor Vilfort leverede en flot fodparade og kort efter fik Vilfort bokset bolden på stolpen.

Det var det sidste, der skete i kampen, som bedst vil huskes for den fantastiske support og støtte fra de mange medrejsende hvepse. Dette skal spillerne bruge som motivation for at kunne levere på et højere niveau, end det vi var vidner til i dag. Vi ved nemlig, at holdet kan spille bedre end de gjorde i dagens kamp. Det så vi eksempler på i vinterens træningskampe.

Så der skal andre boller på suppen, når turen går til Odder på lørdag den 24. marts kl. 15 på kunstbanen ved Spektrum Odder.

Næsby-BB, 17.03.18 God support på sidelinjen
lør. 17. marts 2018
kl. 15:00
Dommer: Tinna Høj Christensen
Tilskuere: 175
Næsby
3 - 1
1 - 1
Brønshøj Boldklub
6' Kasper Dreyer
19' Andreas Bock
25' Kevin Bechmann Timm
30' Martin Lund
39' Pelle Weber
44' Oskar Tranberg
44' Mads Rønne
56' Nicklas Stokholm
75' Mads Rønne
78' Jamil Fearrington
80' Martin Lund
89' Cem Vardar