Lyseng-BB, 09.06.18 Fantastiske fans

Hvepsene pelsede rævene

Den stod på rævejagt i dag, da hvepsene gæstede de orange ræve fra Lyseng, og de orangeklædte blev i den grad pelset. Hele 4-0 vandt Brønshøj nemlig efter mål af Aske José Victor, Oskar Tranberg, Jamil Fearrington og Mads Rønne.

Vi skal her i indledningen selvfølgelig nævne de rigtig mange supportere, der havde taget turen til Aarhus-forstaden og leverede en fantastisk stemning i samtlige 90 minutter plus det løse.

Lyseng-BB, 09.06.18 Busturen

Men det startede nervøst for Brønshøj. Det var Lyseng, der var bedst i kampens begyndelse. Allerede efter tre minutter havde rævene da også kampens første forsøg. Men en Brønshøj-spiller fik lige akkurat snittet bolden, så Issa Kharoub måtte se sin afslutning gå forbi mål.

Det var et Lyseng-hold, der sad på kampen, men de fik ikke skabt mange forsøg, og efterhånden som halvlegen skred frem blev dominansen mere og mere sort og gul. Bl.a. var Kevin Bechmann Timm nærgående. Først med et hovedstød, som Lysengs målmand Rune Møller Mortensen fik lappen på, og kort efter sendte han et frispark lige forbi mål.

Lidt over halvvejs i 1. halvleg kom forløsningen for de mange hvepse. Christoffer Boateng sendte et præcist indlæg ind omkring forreste stolpe. Her dukkede Aske op, og han fik ramt bolden nok til, at den strøg i mål. 1-0 til BB og Askes første mål i Brønshøj-trøjen.

Lyseng-BB, 09.06.18 1-0 målet

Bare tre minutter senere var der igen noget at juble over, hvis man var klædt i sort og gult. Jamil sendte en bold skråt tilbage, Mads Rønne hoppede smart over bolden og så sendte Tranberg bolden flot i mål med en inderside-afslutning fra kanten af feltet. 2-0 til BB.

Lyseng-BB, 09.06.18 2-0 målet

Det kunne allerede være blevet 3-0 minutter efter, da Oscar Buch blev spillet i dybden. Han fik bolden under kontrol og så hamrede han til kuglen. Men Buch måtte se bolden rammer undersiden af overliggeren og sprang ud i spil.

Brønshøj var dog ikke færdige endnu, for fire minutter efter 2-0 målet var der igen gang i nettet bag Lysengs målmand. Denne gang foregik det i hvepsenes venstre side. Her spillede Simon Sharif bolden skråt tilbage til Kevin, der forsøgte sig med noget, der både kunne tælle som en afslutning og et indlæg. Lyseng-keeperen kunne dog kun få lappen på. Jamil var hurtig over returen og så stod det 3-0 til Brønshøj.

Lyseng-BB, 09.06.18 3-0 målet

Hvepsene kunne derfor gå til pausen med en solid 3-0 føring og følelsen af at være i kontrol.

2. halvleg var mindre end tre minutter gammel, da Brønshøj igen havde bud efter overliggeren. Denne gang var det Boateng, der forsøgte sig. Men han måtte se bolden ramme det øverste af overliggeren og gå ud til målspark.

Lyseng var sjældne gæster omkring hvepsenes felt, og det var heller ikke mange chancer de fik produceret. En af dem var til Rasmus Juul Pedersen, men han fik sendt bolden lige på Vilfort. I den anden ende fik Brønshøj skabt en del.

Tættest på var det efter 65 minutter, da Oscar Buch fik en kæmpemulighed. Men med et næsten tomt mål fik Buch sendt bolden i sidenettet.

Men det skulle blive til 4-0 alligevel. Anton Holse modtog bolden i venstre side og smed bolden ind i Lysengs felt. Her fik bolden lov til at ende ved bagerste stolpe, hvor Mads Rønne dukkede op og fik sendt bolden i det tomme net. 4-0 til BB.

Lyseng-BB, 09.06.18 4-0 målet

Godt ti minutter før tid kom Lysengs største chance. Et indlæg blev slået ind fra venstre side, og endte bolden hos Frederik Søndergaard Hansen, men en Brønshøj-spiller havde tænkt forud og stillet på stregen, hvor han fik sparket væk.

Det var Lyseng, der sluttede bedst af, og i det 86. minut drev hurtige Issa Kharoub gæk med hvepse-defensiven. Han fik sat to mand, inden han fik afsluttet. Desværre for ham sad bolden lige på en Brønshøj-spiller, og Jamil kunne efterfølgende heade bolden væk.

Lyseng-BB, 09.06.18 Vi elsker vores supportere

Det hele sluttede derfor med en 4-0 sejr til Brønshøj, og efter kampen kunne de medrejsende supportere og spillerne samme juble over sejren.

De øvrige resultater i rækken betød, at der venter en yderst spændende kamp mod Greve på lørdag den 16. juni kl. 14 i Tingbjerg. Her kan Brønshøj sikre sig overlevelse, hvis det bliver til mindst et point, eller hvis Dalum ikke vinder. Men mon ikke spillerne selv vil afgøre det, så tag turen ud til Tingbjerg på lørdag og støt holdet.

Lyseng-BB, 09.06.18 Efter kampen
lør. 9. juni 2018
kl. 14:00
Dommer: Nils Heer
Tilskuere: 215
Lyseng
0 - 4
0 - 3
Brønshøj Boldklub
25' Aske José Victor
29' Oskar Tranberg
33' Jamil Fearrington
70' Mads Rønne