Kolding IF-BB, 13.05.17

Sejren kom i Koldinghus

Der var fuld gevinst til Brønshøj, da det for anden gang i sæsonen blev til en sejr over Kolding IF - denne gang i byen med kongeborgen Koldinghus. Værterne var bolddominerende, men hvepsene kæmpede heroisk og var uhyre effektive i begge felter. Christoffer Boateng og Younes Nielsen blev målheltene for Brønshøj i dag.

De første 20 minutter var begivenhedsfattige. Brønshøj stod langt tilbage på banen og satsede på kontra, mens Kolding forsøgte at dirke hvepsenes defensiv op. Som følge af dette kom ingen af holdene frem til chancer.

Kolding IF-BB, 13.05.17 Bloch i sikker stil

Men da vi var nået halvlvejs i 1. halvleg begyndte der at ske noget. Først havde Kolding et farligt indlæg, som var tæt på at give mål. I den anden ende havde Brønshøj også et giftigt indlæg, og kun en vågen Kolding-spiller, som fik headet væk på stregen, forhindrede en Boateng-scoring.

Med 10 minutter tilbage af 1. halvleg sendt anfører Jamil Ferrington bolden frem med venstrebenet. Her pillede Younes bolden flot ned og tog et træk udenom målmand Jens Larsen. Larsen kunne ikke gøre andet end at hive fat i Younes’ ben, og så var der straffe til Brønshøj. Koldings målmand fik et gult kort, men det kunne nemt have været mere rødbedefarvet, da han kun gik efter manden og ikke bolden.

Boateng skulle tage sig af straffespark, og han sendte et hårdt skud ned i venstre hjørne - for målmanden - afsted. Jens Larsen fik venstrelappen på, men kunne ikke forhindre, at bolden gik i mål. 1-0 til Brønshøj.

Kolding IF-BB, 13.05.17 Boa scorer på straffe

Føringen holdt dog kun i 6 minutter. Kolding slog et indlæg ind fra højre side. Her ramte det en spiller omkring det lille felt, inden Martin Hedeager fik sparket kuglen i kassen til pausestillingen 1-1.

Billedet fra 1. halvleg gentog sig med et Kolding-hold meget i boldbesiddelse, men svært ved at skabe åbne chancer, og et Brønshøj-hold, som forsvarede sig.

Der gik næste også et kvarter af 2. halvleg før vi fik set en afslutning, da André Jepsen sparkede på mål. Men han måtte se sit skud blive rettet af til hjørne.

Kolding IF-BB, 13.05.17 Klasseredning af Bloch

Godt 20 minutter inde i 2. halvleg fik værterne frispark lige uden for feltet. Sebastian Sommer sendte et hårdt sparket forsøg afsted, men en klasseredning af Simon Bloch gjorde, at stillingen stadig var 1-1.

Kolding IF-BB, 13.05.17 Målmand vs. målmand

Men som en trold ud af en æske fik Brønshøj deres eneste mulighed i 2. halvleg. Oskar Tranberg vippede frækt bolden ind i feltet, hvor Younes fik prikket den forbi Kolding-keeperen og ind i mål til stor jubel for Brønshøj-spillerne.

Kolding pressede gevaldigt på i kampens sidste 20 minutter. Men da mange indlæg voldte ikke nogen problemer for Bloch eller defensiven, der gang på gang afviste. Til allersidst sendte Kolding også målmanden frem, men heller ikke dette gav pote.

Brønshøj kunne derfor rejse hjem med en flot 2-1 sejr over Kolding IF i en chancefattig kamp, hvor hvepsene scorede 2 mål på 1 åben chance, mens Kolding havde svært ved at slå hul på hvepsereden.

Sejren giver en god portion selvtillid inden det på lørdag den 20. maj kl. 15 gælder Marienlyst hjemme i Tingbjerg.

lør. 13. maj 2017
kl. 15:00
Dommer: Morten Bertelsen
Tilskuere: 314
Kolding IF
1 - 2
1 - 1
Brønshøj Boldklub
35' Jens Larsen
36' Christoffer Boateng
42' Martin Hedeager
60' Philip Rejnhold
70' Younes Nielsen
78' Malthe Karsberg
80' Oskar Tranberg
82' Sebastian Sommer