IMG_1041

Klaps i Kolding

Kolding svingede godt og grundigt med hvepsesmækkeren i dagens kamp, og sendte os hjem til hvepseboet med et 0-5 nederlag. Kolding IF fik lov til at gøre lige hvad de ville i 45 minutter, og dette bliver straffet, når man møder rækkens nummer 2.

Vi startede ellers fint med en god mulighed til Mads Rønne fra kanten af feltet, men måtte se bolden blive rettet af til hjørne. Og vi faktisk godt med i kampens første 15 minutter.

Men fra det 16. minut overtog Kolding IF styringen. Morten Hansen og Denis Fazlagic kombinerede sig igennem i vores venstre side, inden Fazlagic kunne lægge bolden ind til en helt fri Rune Nautrup. Så meget plads skal man ikke give 2. divisions topscorer, og han scorede sikkert til 1-0.

Fem minutter senere var den igen gal nede i defensiven. Morten Hansen havde igen en fod med i et mål for hjemmeholdet, da han fandt en helt fri Kristian Kirkegaard, der var løbet fra sin oppasser, og nemt kunne score til 2-0.

Og det blev også til 3-0 til hjemmeholdet. Kristian Kirkegaard fik alt for meget plads inde på midten af banen, og helt upresset kunne han lobbe bolden over vores forsvar og ind til Fazlagic, der sendte bolden forbi en chanceløs Oliver Korch.

Kolding IF var tættere på 4-0 end vi var på 3-1. Rune Nautrup var tæt på at scoret sit andet mål i kampen, men Korch kom flot ud af sit mål og fik pareret til hjørne.

Vores bedste mulighed kom i slutningen af 1. halvleg. Her sendte Andreas Baes et præcist frisparksindlæg ind i feltet, hvor Kevin Bechmann Timm steg til vejrs, men han fik headet forbi mål.

Vi gik derfor til pausen bagud 0-3, men kunne vi score et hurtigt reduceringsmål ville der være spænding i kampen igennem.

Det var da også tæt på, da Casper Löweens indlæg snød Kolding-keeper Jens Rinke. Men heldigt for Rinke og Kolding ramte bolden stolpen. Herefter gik det hurtigt ned i den anden ende, og fra kanten af feltet sparkede Fazlagic bolden i mål til stillingen 4-0.

Og hvis det ikke afgjorde kampen, så gjorde scoringen til 5-0 det i hvert fald. Kolding fik fat i bolden på midten af banen, og den blev spillet ud til Simon Smidt, der fandt Rune Nautrup, og så kunne den farlige angriber score igen.

Herefter trak Kolding lidt i håndbremsen, og det gav mere plads til os. Men det førte ikke til nogen chancer eller mål, og derfor ventede der en lang tur hjem til København.

Til allersidst vil vi storrose Danmarks Smukkeste, der var taget afsted til Kolding. Det er verdensklasse, at I fortsætter med at støtte hele kampen, ligegyldig hvad måltavlen viser.

Næste kamp er lørdag den 11. maj kl. 15 hjemme mod Ringkøbing.

lør. 4. maj 2019
kl. 15:00
Dommer: Esad Deronjic
Tilskuere: 530
Kolding IF
5 - 0
3 - 0
Brønshøj Boldklub
16' Rune Nautrup
21' Kristian Kirkegaard
26' Denis Fazlagic
30' Mads Rønne
39' Henrik Brodersen
49' Denis Fazlagic
55' Rune Nautrup
64' Casper Löween Jensen
86' Simon Richter
89' Simon Smidt
89' Dawda Ngum