Hvidovre-BB, 05.11.16 En glad cheftræner

Rutsjebanetur i Hvidovre

Hvidovre-BB, 05.11.16 Fansene

Det kan ikke være helt sundt at være fodboldfan, og her tænker vi ikke på øllene, pølserne og smøger, der bliver konsumeret under en fodboldkamp. Næh, i stedet tænker vi på nerverne og blodtrykket. I dag var heller ingen undtagelse, hvor både fansene på tribunen, trænerne på bænken og spillerne på banen blev udsat for en sand rutsjebanetur, da Brønshøj sikrede sig en plads i oprykningsspillet.

Ved kampens start var Brønshøj på vej i oprykningsspillet, men en sejr ville være at foretrække, da man dermed ikke var afhængig af andre resultater. Det var dog Hvidovre, der startede kampen bedst i den silende regn. Men på trods af et stort Hvidovre-pres og en del indlæg, blev det kun til en enkelt afslutning for hjemmeholdet de første 30 minutter.

Hvidovre-BB, 05.11.16 Målet til 1-0

Begge hold havde utrolig svært ved at få spillet til at flyde på den våde bane, og det var også held, der førte til kampens første mål. Dette held tilfaldt hvepsene, da Patrick Naundrup fik bolden med sig, og den brandvarme angriber prikkede bolden forbi Oliver Korch og ind i nettet. Naundrups 9. sæsonmål og 1-0 til Brønshøj.

Hvidovre-BB, 05.11.16 Pausestillingen

Hvidovre fortsatte med at være mest på bolden, men kunne stadig ikke gennembryde Brønshøjs defensiv. Men i 1. halvlegs overtid fik værterne hul på bylden, da Kristoffer Wichmann hoppede højst og fik headet et hjørnespark i kassen til pausestillingen 1-1. Brønshøj havde dog stadig en plads i oprykningsspillet på dette tidspunkt.

Det så ud til, at udligningsmålet tog gejsten fra spillerne, og de kom slet ikke ordentlig ud til 2. halvleg, hvor de konstant var under pres det første kvarter. Dette gav flere muligheder til hjemmeholdet, men især Peter Benjaminsen var en stor synder for Hvidovre.

Hvidovre-BB, 05.11.16 Jubel efter 2-2 målet

Men efter 57 minutter gik den ikke længere for Jesper Hansens tropper. Brønshøj kunne ikke få clearet, og bolden endte hos den tidligere hveps, Malte Kiilerich, der bankede bolden over i det lange hjørne. 2-1 til Hvidovre, og da både Frem og B93 på dette tidspunkt var foran i deres kampe, var Brønshøj på vej i nedrykningsspillet.

Men så tog fanden ved hvepsene. Bare tre minutter efter Hvidovres mål fik Brønshøj udlignet. Bolden endte tilfældigt for fødderne af Oskar Tranberg, der ikke skulle bruge lang betænkningstid, og sendte bolden i kassen. 2-2 og Tranbergs 3. sæsonmål. Og lige pludselig var Brønshøj tilbage i oprykningsspillet.

Hvidovre-BB, 05.11.16 3-2 målet

Det skulle dog blive endnu sjovere at være hveps. For bare fem minutter senere fik Brønshøj tildelt et frispark lige udenfor feltet. Dette tog Christoffer Boateng sig af og sendte bolden i kassen til stillingen 3-2, hvilket udløste vilde jubelscener.

Værterne fortsatte dog med at klø på, og et minut før tid, fik de udlignet, da Louka Andreassen sendte bolden ind bag Johan Gårdsvoll til stillingen 3-3. Brønshøj var stadig på vej i oprykningsspillet, men med mindst mulige margen, og bare et mål til Hvidovre kunne ødelægge det hele.

Men spillerne leverede en kæmpeindsats og efter fire minutter overtid kunne jublen bryde løs, da det samtidig stod klart, at Frem ”kun” havde vundet med to mål over HIK.

Hvidovre-BB, 05.11.16 Jubel efter kampen

Dermed sikrede Brønshøj sig den sidste plads i oprykningsspillet takket være en målscore, der var én bedre end Frems.

Vi siger tak for et godt og spændende efterår, og ser frem til at se jer igen på lægterne, når oprykningsspillet skydes i gang i den tredje weekend i marts 2017.

Til sidst sendes der en tanke til Jonas Skovengaard, der kom galt afsted og fik slået nogle tænder skæve, hvorefter han blev kørt direkte til Hillerød Sygehus.

Hvidovre-BB, 05.11.16 Vi klarede den
lør. 5. nov 2016
kl. 14:00
Dommer: Thomas Dahl Strandberg
Tilskuere: 651
Hvidovre IF
3 - 3
1 - 1
Brønshøj Boldklub
34' Patrick Naundrup
41' Nico Jørgensen
45' Kristoffer Wichmann
57' Malte Kiilerich Hansen
60' Oskar Tranberg
65' Christoffer Boateng
66' Simon Sharif
66' Jeffrey Ofori
66' Christoffer Boateng
66' Sian Hansen
89' Louka Andreassen