Hvidovre-BB, 08.09.17

Hvidovre smækkede hvepsene

På en aften, hvor der stort set stod Hvidovre på det hele, endte det med et 0-4 nederlag. Nederlaget kunne have været langt større end tilfældet var, men Hvidovre valgte at misbruge en del store muligheder, især i 1. halvleg. Brønshøj-spillerne ramte måske ikke bunden i aften, men det var tæt på, og det kan næsten kun gå en vej frem. I løbet af kampen blev det til debut til Murtaza Mehdi Raza.

Hvidovre satte sig på kampen fra start af, og efter 7 minutter spil var et fladt indlæg af Magnus Fredslund tæt på at give mål. Brønshøj fik sendt bolden ud til hjørne, men så var de advaret.

Hvidovre fortsatte med at presse på. Dette gav en kæmpechance til Louka Andreasen, som blev spillet helt fri af Nicolaj Agger. Men kantspilleren fik sendt bolden over mål.

Seks minutter senere var Andreasen dog på pletten, da et indlæg blev spillet ind i feltet. Her kunne han sende bolden ind bag en chanceløs Kasper Vilfort. 1-0 til Hvidovre.

Målet slukkede dog ikke Hvidovres tørst, for bare minuttet efter var det tæt på 2-0. Her fik Agger en friløber, men han fik sendt afslutningen lige på Vilfort.

Hvidovre-BB, 08.09.17 Redning af Vilfort

Brønshøj var nærmest taget ud af kampen på dette tidspunkt. De havde svært ved at sætte 2-3 afleveringer sammen, kom sjældent over midten og halsede efter Hvidovre-spillerne, der var først på andenboldene.

En tidligere Brønshøj-spiller, Aleksandar Lazarevic, fik muligheden for at fordoble føringen, da han stod helt fri omkring det lille felt. Men angriberen fik på utrolig vis headet bolden lige over mål. Det skulle dog ikke blive den eneste store chance, der tilfaldt Lazarevic.

Kort tid efter svingede Andreasen venstrebenet. Vilfort kunne kun halvklare, og returen endte hos Lazarevic, der fik en oplagt mulighed for at score sit tredje ligamål denne sæson. Vilfort hev dog en flot redning ud af ærmet, og fik blokeret bolden ud til hjørne.

På det efterfølgende hjørnespark gik den ikke længere for Brønshøj. Bolden endte inde i det lille felt, hvor Jeffrey Ofori fik ramt bolden. Efter lidt betænkningstid hævede linjedommeren sit flag og dømte, at bolden havde krydset målstregen. 2-0 til Hvidovre på et selvmål.

Hvidovre-BB, 08.09.17 2-0 til Hvidovre

Vi skulle helt frem til det 33. minut før hvepsene blev nærgående. Det skete efter en omstilling, som var tæt på at løbe ud i sandet. Kevin Bechmann Timm fik dog afsluttet, men sendte bolden forbi Mikkel Haslings mål.

Med otte minutter tilbage af 1. halvleg fik Lazarevic igen en stor mulighed. Godt overblik af Kim Aabech, der spillet bolden ind til en fri Lazarevic med masser af tid. Men angriberen valgt at være nonchalant i sin afslutning og sendte bolden forbi mål.

Tre minutter senere fik Brønshøj deres første hjørnespark i kampen. Bolden blev headet væk, men lige udenfor feltet stod Oscar Buch, der forsøgte sig med en flugter. Men han måtte se sin afslutning gå over mål.

Efter 2-0 målet havde Hvidovre trukket sig lidt tilbage, og det gav mere plads til Brønshøj. Dette resulterede bl.a. i en afslutning til Christoffer Boateng, der huggede til den fra ca. 18 meters afstand. Mikkel Hasling kunne kun halvklare afslutningen, men Hvidovre var først over returen og fik ro på.

Hvidovre-BB, 08.09.17 Boateng

To minutter før pausefløjtet kunne Kevin Bechmann Timm havde bragt spænding tilbage i opgøret, da han sled sig frem til en afslutning. Kevin fik også sendt et godt skud afsted, men måtte se bolden ramme overlæggeren.

Hvidovre kunne gå til pausen med en 2-0 føring, og hvepsene skulle prise sig lykkelig over, at den kun stod 2-0 med alle de store chancer, som Hvidovre havde misbrugt. Og selvom Brønshøj ikke havde spillet en god 1. halvleg, så håbede man stadig på et comeback i 2. halvleg.

Dette håb så dog ud til at blive slukket efter bare 3-4 minutters spil af 2. halvleg. Her sendte højrebacken Daniel Thorup et fladt indlæg ind i feltet, som fik lov til at gå hele vejen. Der blev afsluttet ved bagerste stolpe. Forsøget blev halvklaret, men Kasper Kristensen stod klar til returen og fik sendt bolden i mål. 3-0 til hjemmeholdet.

Kampen gik herefter ind i en fase, hvor ingen af holdene fik spillet sig frem til de store chancer. Bedste mulighed var til Brønshøj, da Boateng drev bolden frem, inden han fik sendt bolden forbi mål med et skud fra kanten af feltet.

Hvidovre stak hovedet frem en gang imellem, og var tæt på at gøre det til 4-0. De brød igennem i deres venstre side, og bolden blev spillet ind til Nicolaj Agger. Vilfort viste dog igen klassen, hvor han leverede en flot redning og fik sendt bolden over mål.

Hvidovre-BB, 08.09.17 Buch

Bedst som kampen var gået ind i et dødvande, så slog Hvidovre til igen. Et frispark blev slået ind i feltet fra Hvidovres højre side. Her fik Agger kastet sit ben frem og sendt bolden i kassen. 4-0 til værterne.

Det var det sidste, der skete i kampen, og der venter cheftræner Michael Winter et stort arbejde forud for efterårets sidste otte kampe. Spillerne skal nu kigge sig selv i spejlet, og så skal der fightes en vis legemsdel ud af shortsene, ellers kan det godt gå hen og blive hårdt at være hveps i resten af 2017. Hvidovre fik derimod vist, hvorfor de er tophold i pulje 1, og de ligner en stor favorit til at sikre sig en oprykningsplads.

Men det er imponerende, at fansene og supporterne aldrig giver op. Vi håber, at denne støtte fortsætter resten af efteråret, selvom det måske ikke er så sjovt i øjeblikket. Men I gør i hvert fald jeres for at motivere spillerne.

Det kan kun gå en vej frem, og der er mulighed for en kæmpe trodsreaktion, når Brønshøj tager imod Frem på lørdag den 16. september kl. 15.00 i Tingbjerg Idrætspark.

Hvidovre-BB, 08.09.17 Fansene
fre. 8. sep 2017