Holbæk-BB, 25.09.16 Naundrup presser keeperen

Stærk 2. halvleg gav 3 point

Holbæk-BB, 25.09.16 Boateng takker fansene

Efter en flot 2. halvleg hentede Brønshøj en vigtig 2-1 sejr, da de gæstede SuRi Park i Holbæk. Kampen bød på to gaver i forsvaret, fem gule og et rødt kort, alle til hjemmeholdet og et brændt straffespark, der skulle tages om. Matchvinder i dagens kamp blev Christoffer Boateng, der scorede sit tredje og fjerde sæsonmål.

Begge hold kom fra nederlag i sidste runde, og om dette havde indflydelse på 1. halvleg skal vi ikke gøres os kloge på. Men halvlegen var præget af mange fejlafleveringer hos begge hold. Der skulle også gå ti minutter før tilskuerne blev vidner til en afslutning.

Holbæk-BB, 25.09.16 1-0 målet

Meget rammende for 1. halvleg var det en fejl, der førte til kampens første mål. En tilbagelægning til Holbæk-målmand Frederik Mehder, blev lidt for kort, og takket være et godt pres af Patrick Naundrup var der pludselig to hvepse alene med Holbæk-keeperen. Naundrup viste godt overblik og spillede bolden hen til Boateng, der sparkede første gang og sendte kuglen i kassen. 1-0 til hvepsene.

Føringen holdt dog kun i fem minutter. Denne gang var det Brønshøjs tur til at være i gavehumør, da Torbjørn Billeskov stjal bolden fra Jamil Fearrington, og uden at tøve det mindste, bankede Holbæk-angriberen bolden ind bag Johan Gårdsvoll. 1-1 efter en halv times spil.

Holbæk-BB, 25.09.16 Indlæg heades væk

Det sidste kvarter gav ikke mange chancer, bortset fra en hovedstødsmulighed til begge hold, som begge blev headet over mål. Holdene gik derfor til pausen med et mål hver på kontoen.

Holbæk-BB, 25.09.16 En skadet Lars Emil

I pausen måtte Brønshøj skifte Lars Emil Juel Andersen, som havde fået en del tæv i 1. halvleg, ud. Han blev erstattet af Sian Hansen.

Ligeså rodet 1. halvleg var fra Brønshøjs side, ligeså flot var 2. halvleg. Hvepsene satte sig på spillet og skabte flere chance. Den største af dem kom efter en times spil, da Morten Levinsen snittede et langt indkast videre. Her endte det hos Naundrup, der fik sendt bolden mod mål, men Mehder leverede en flot redning.

Kort efter var det igen tæt på efter et langt indkast. Det blev igen snittede videre og endte hos venstrebacken Simon Sharif, der fik headet på mål. Han måtte dog se bolden tage overlæggeren og springe ud i spil.

Holbæk-BB, 25.09.16 Brændt straffe

Brønshøj fortsatte presset og et kvarter før tid gav det udbytte. En Holbæk-spiller havde hænderne lidt for langt ude, og dommer Janus Vorm pegede med det samme på pletten. Dette skulle Boateng tage sig af, men Mehder blev den store i den duel og snuppede straffesparket.

Men Boateng skulle få en ny chance. Linjedommeren kaldte Janus Vorm over til sig og fortalte at Holbæk-målmanden havde forladt stregen før tid. Derfor skulle straffesparket tages om.

Dette bragte værternes anfører, Jonas Thomsen, helt op i det røde felt, og han brokkede sig højlydt til dommeren. Dette resulterede i et gult kort, og da han havde fået et gult kort 25 minutter tidligere, blev Holbæk-anføreren sendt tidligt i bad.

Holbæk-BB, 25.09.16 2-1 målet

Mens alt dette foregik stod Boateng pænt og ventede på, at han kunne forsøge sig fra pletten igen. Denne gang svigtede kantspilleren ikke, da han sendte bolden i den anden side i forhold til det første spark og bragte Brønshøj foran 2-1

I kampens slutfase havde indskiftede Younes Nielsen muligheden for at gøre det til 3-1 og lukke kampen, men Frederik Mehder, kom godt ud af sit mål og fik blokeret den stærke angribers forsøg.

I overtiden holdt Brønshøj stand og kunne dermed strække armene i vejret, da Janus Vorms fløjtede kampen af. En vigtig sejr til hvepsene i forhold til jagten på top 4, men så sandelig også et selvtillidsboost inden to hjemmekampe mod Frem og Avarta. Førstnævnte gæster Brønshøj næste weekend lørdag d. 1. oktober kl. 15.

søn. 25. sep 2016
SuRi Park