Chance til Hillerøds Rasmus Suhr

Suhr generalprøve

I går spillede vi vinterens sidste træningskamp mod Hillerød, og det var ikke den bedste generalprøve, inden det går løs på fredag ude mod FC Helsingør. På Right to Dream Park i Farum, hvor VAR skulle testes, blev det til et 0-3 nederlag. Rasmus Suhr scorede alle tre mål for Hillerød.

Kampen skulle være startet kl. 13, men pga. problemer med VAR-systemet blev kampen udsat ca. 20 minutter.

Om de 20 minutters udsættelse gjorde nok ved vores spillere, skal vi lade være usagt, men vi startede ikke kampen godt. Det gjorde Hillerød til gengæld, og allerede efter fire minutters spil var de tæt på at bringe sig foran. Tobias Vistisen steg op og fik hovedet på et indlæg. Offensivspilleren header klogt bolden i jorden, men på kunstgræsset sprang bolden over mål.

Minuttet efter var skarpheden der dog for Hillerød. En spiller blev sendt afsted i vores venstre side og inde i feltet fandt han en helt fri Rasmus Suhr, der nemt kunne score. Der gik dog et minuts tid før scoringen kunne godkendes, da der skulle tjekkes for offside med VAR. Målet endte dog med at blive godkendt. 1-0 til Hillerød.

Hillerød-BB, 29.02.20 - VAR på sidelinjen

Tre minutter senere var Suhr på spil igen. Nok en gang kom Hillerød igennem i vores højre side, og selvom Vilfort fik klaret i første forsøg, så kunne Suhr sende returen i mål. 2-0 til Hillerød.

Hillerød havde yderligere et par farlige afslutninger, inden vi begyndte at true de orangeklædtes mål efter små tyve minutter. Her steg Jamil Fearrington flot til vejrs, men Hillerøds keeper fik slået hovedstødsforsøget over mål.

Efter en halv times spil var vi tæt på en reducering. Kevin Bechmann Timm sparkede uden tøven mod mål, og bolden strøg der også over målmanden, der var kommet langt ud. Men bolden endte med at ramme oversiden af overlæggeren.

Dermed kunne Hillerød gå til pause med en fortjent 2-0 føring, efter en 1. halvleg, hvor de var bedre og mere direkte i deres spil.

Hillerød-BB, 29.02.20 - Rasmus Suhr

Holdet fra Nordsjælland startede 2. halvleg som lyn og torden, for efter blot 30 sekunder, så kunne Suhr stikke afsted alene mod Vilfort og sikkert score sit tredje mål i kampen. 3-0 til Hillerød.

Efter målet trak Hillerød sig tilbage på banen, og selvom vi havde bolden meget, så blev der spillet for langsomt til, at vi kunne true Hillerød offensivt.

Der var derfor ikke mange chancer i 2. halvleg, men det blev der til et par stykker. Bl.a. ramte Hillerød stolpen, mens Kevin testede keeperen med et udmærket frisparksforsøg.

Men det hele sluttede med et 0-3 nederlag, og der skal arbejdes med både defensiven og offensiven, inden 2. division starter på fredag den 6. marts kl. 19, hvor vi møder topholdet FC Helsingør. Her er der stadig ledige pladser i bussen, hvis du vil med til Holger Danskes hvilested.

Så ingen god generalprøve, men som en af Danmarks smukkeste skrev på Twitter: ”Dårlig generalprøve - god premiere”. Vi håber, at han får ret.

Og mht. VAR, så blev det testet og tjekket flere gange i løbet af kampen, dog uden, at det ændrede noget ved dommer Anders Poulsens beslutninger på banen.

Hillerød-BB, 29.02.20 - Jamil i glidende tackling

Hillerød - Brønshøj: 3-0 (2-0)

Opstilling - Brønshøj:
Kasper Vilfort - Dawda Ngum, Jamil Fearrington, Jeffrey Ofori, Nicolai Clausen - Frederik Nørrestrand (50. Simon Richter), Jacques Bang Sørensen (79. Andreas Christensen), Lars Emil Juel Andersen (67. Casper Löween Jensen), Lucas Petersen, Festim Mustafi (63. Devrim Sahin) - Mads Rønne (29. Kevin Bechmann Timm)

Mål:
1-0: Rasmus Suhr (6.)
2-0: Rasmus Suhr (9.)
3-0: Rasmus Suhr (46.)

Advarsler:
Lucas Petersen (44.) og Kevin Bechmann Timm (82.)

Dommer:
Anders Poulsen

lør. 29. feb 2020
kl. 13:00
Right to Dream Park
Dommer: Anders Poulsen
Hillerød
3 - 0
2 - 0
Brønshøj Boldklub