Hillerød-BB, 12.08.17

Stimen fortsætter

Brønshøj er fortsat ubesejret denne sæson, da de i dag hentede en 2-0 sejr ude mod Hillerød. Det var samtidig den femte sejr i træk for hvepsene. Hillerød havde ellers hvepsene godt ude i tovene flere gange, men en række flotte redninger af Kasper Vilfort gjorde, at hjemmeholdet ikke fik bolden i kassen. Kevin Bechmann Timm og Christoffer Boateng kom på tavlen for hvepsene.

Det første kvarter fungerede fint for Brønshøj, der fik spillet bolden godt rundt, og efter 14 minutter kom scoringen. Simon Sharif spillede bolden ind til Kevin. Han tog 3-4 træk med bolden, inden han hamrede til kuglen. Den blev snittet af en Hillerød-spiller, og bolden sejlede herefter i en flot bue over Rasmus Lyng. 1-0 til Brønshøj, og Kevin må være sprængfyldt med selvtillid, da det var hans tredje mål i lige så mange kampe.

Hillerød-BB, 12.08.17 Jubel efter 1-0 målet

Efter målet overtog Hillerød spillet og fik for alvor presset Brønshøj. Efter godt 20 minutter fik Hillerøds Tobias Andersen en god mulighed og skød på mål. Her leverede Vilfort en flot redning, hvor han måtte ud i fuld længde.

Omkring en halv time inde i kampen og fem minutter frem brændte det på i Brønshøjs felt. Hillerød kom godt over kanterne, noget de var gode til i 1. halvleg. Først forsøgte de sig fra en spids vinkel, men Vilfort fik pareret. Dernæst fik de bolden over Vilfort, men Jeffrey Ofori var vågen og fik sparket bolden væk på målstregen. Lasse Spaniel fik også en friløber, men han valgt at spille på tværs i stedet for at afslutte selv, og så løb chancen ud i sandet.

Det var ikke mange chancer, som Brønshøj kom frem til, men i det 42. minut blev det til en afslutning. Patrick Naundrup løb på tværs af banen og skød på mål. Han måtte dog se sin afslutning gå en meters penge forbi mål. Mere blev det ikke til i 1. halvleg, hvor Brønshøj kunne gå til pausen med en 1-0 føring, selvom Hillerød havde haft de største chancer.

Hillerød-BB, 12.08.17 Redning af Vilfort

Hillerød fortsætte med at presse hvepsene i starten af 2. halvleg. De havde bl.a. en friløbet til Tobasi Andersen, men igen stod Vilfort i vejen for hjemmeholdet.

Brønshøj fik efterhånden mere kontrol med kampen, og Hillerød havde ikke mange forsøg de sidste 40 minutter af kampen.

12 minutter inde i 2. halvleg fik Brønshøj frispark uden for feltet. Brønshøj har mange dygtige frisparksskytter, og denne gang lå bolden bedst til Boatengs venstreben. Han fik også sendt bolden over muren, men en Rasmus Lyng i udstrakt figur fik skubbet bolden ud til siden.

Hillerød-BB, 12.08.17 Boa tester Rasmus Lyng

Godt 10 minutter senere var Kevin tæt på at score sit andet mål i kampen. Philip Rejnhold kom til baglinjen og sendte et fladt og kontrolleret indlæg ind i feltet. Her fik Kevin hovedet på bolden, men en god fodparade af Rasmus Lyng forhindrede Brønshøj-spilleren i at blive dobbelt målscorer.

Med et kvarter tilbage af kampen kom 2-0 målet. Kevin spillede en bold i dybden, hvor Naundrup udnyttede sin hurtighed til at komme til baglinjen. Inde i det lille felt fandt han Boateng, som fik presset sig foran en Hillerød-spiller og skovlet bolden i mål.

Hillerød-BB, 12.08.17 2-0 målet

Kort før tid var det tæt på 3-0 til hvepsene. En tilbagelægning blev for kort, og hurtige Naundrup fik opsnappet den. Men Lyng kom godt ud af sit mål og fik reddet.

Efter 2-3 minutters overtid fløjtede dommer Christian Hansen kampen af til stor glæde for de medrejste fans og supportere, der havde taget turen til Hillerød, og kampen igennem skabte en flot lydkulisse.

Med sejren er Brønshøj nu alene på 1. pladsen, som det eneste hold med maksimumpoint. På lørdag den 19. august kl. 15 kan det blive en ny sejr til hvepsene, når Skovshoved kommer på besøg i Tingbjerg.

Hillerød-BB, 12.08.17 Fansene
lør. 12. aug 2017
kl. 15:00
Dommer: Christian Hansen
Tilskuere: 640
Hillerød
0 - 2
0 - 1
Brønshøj Boldklub
14' Kevin Bechmann Timm
24' Jackie Rasmussen
48' Christopher Jakobsen
56' Nikolaj Kristensen
74' Christoffer Boateng