07.08.18 Herlev-BB Julius Lip, der scorede de to første mål for Herlev.

Højt at flyve, dybt at falde

I lørdags var det en fantastisk dag at være hveps på, og man følte, at vingerne kunne tage en højere, end man troede muligt. Men i dag var det som om, at en havde plukket vingerne af hvepsene, for de faldt, og de faldt hårdt.

1. runde blev afslutningen på denne sæsons pokaleventyr, da det endte med et 1-5 nederlag ude mod Herlev fra Danmarksserien. Herlev var bare bedre over hele linjen, og viste mere fight, vilje og gejst end Michael Winters elleve udvalgte på banen. Så stor cadeau til Herlev, som vil være at finde i bowlen, når der trækkes lod til 2. runde den 17. august.

Til kampen var der debut til hele fem hvepse. Det drejede sig om Mads Funch, Ricky Gotland, Seyid Yildiz samt Mathias Kisum og Jenus Saleh, der begge blev skiftet ind i 2. halvleg. Brønshøjs enlige mål blev scoret af Oskar Tranberg.

Brønshøj havde ellers en god mulighed for at bringe sig foran efter bare fem minutter spil, da Seyid Yildiz sendte bolden ind i feltet. Her kunne Mads Rønne bare løbe lige ind i den, men han fik desværre sendt bolden lige over mål.

07.08.18 Herlev-BB Tranberg reducerer til 1-3

I stedet overtog Herlev mere og mere kampen og efter 17 minutter bragte de sig foran. Et indkast blev headet lidt kluntet videre til store Julius Lip. Han brugte sin fysik til at holde Simon Sharif væk. Lip vendte så rundt og sendte bolden over i det lange hjørne. 1-0 til Herlev.

Det var ikke meget, som Brønshøj havde at byde ind med, og hvepsene havde meget svært ved at få dirket en godt organiseret Herlev-defensiv op.

Anderledes effektive var Herlev i Brønshøjs felt, hvor de efter 24 minutter gjorde det til 2-0. Matin Al-Atlassi blev spillet fri i dybden, og han sendte bolden på tværs til Julius Lip, der kunne score sit andet mål i kampen alene med Mads Funch.

Bare fire minutter senere blev det også til 3-0 til hjemmeholdet. Efter at have været i oplæggerens rolle ved 2-0 målet, havde Matin Al-Atlassi selv sidste fod på bolden, da han hamrede den i kassen med venstrebenet.

Matian Al-Atlassi havde også chancen kort efter til at gøre det til 4-0, men han måtte se sin afslutning blive blokeret til hjørne.

Et lille Brønshøj-håb blev tændt ti minutter før pausen, da Marcus Woss Christensen havde armen lidt for langt ude inde i feltet, da Rønne forsøgte at få bolden forbi ham. Dommer Emil Martinussen pegede også med det samme på pletten. Straffesparket blev sikkert udnyttet af Oskar Tranberg, der sendte keeperen til den forkerte side. Holdene kunne derfor gå til pausen ved stillingen 3-1 til hjemmeholdet.

Brønshøj kom ud til 2. halvleg og lagde et pres på 2. halvleg, men fik simpelthen ikke nok ud af anstrengelserne. Og langsomt begyndte Herlev at finde sig selv igen.

Efter 57 minutter blev en Herlev-spiller nedlagt i feltet af Mathias Kisum. Straffesparket tog Matin Al-Atlassi sig af. Mads Funch hoppede ganske vist til den rigtige side, men Herlev-spilleren sparkede bolden så yderligt, at Brønshøj-keeperen ikke kunne nå den. 4-1 til Herlev.

Kort efter kunne Brønshøj havde genantændt håbet, da Ricky Gotland fik en kæmpechance. Et indlæg endte omkring bagerste stolpe, hvor Gotland stod umarkeret, men debutanten fik headet lige på målmand Patrick Christensen.

07.08.18 Herlev-BB Debutant Mathias Kisum

En anden debutant fik også en stor mulighed for at score i sin debut. Mathias Kisum fik en friløber, men han fik for meget luft under bolden, der strøg et stykke over mål.

Herefter gik den smule luft, der havde været i ballonen, ud af den, og Herlev kom frem til et par gode muligheder.

Med fem minutter tilbage af kampen slog Herlev de sidste søm i hvepsenes kiste, da Jasir Selmani vadede igennem Brønshøjs defensiv. Han måtte dog se Mads Funch snuppe forsøget, men Mads Hashiba var over returen og fik sparket bolden i mål til slutstillingen 5-1.

Ikke nogen god kamp af Brønshøj, som sagtens kunne have tabt større til et godt spillende Herlev-hold. Det er aldrig sjovt at tabe, og slet ikke på denne måde, og holdet skal komme videre hurtigst muligt. For på lørdag den 11. august gælder det igen 2. division, hvor Brønshøj gerne skulle gentage storspillet fra kampen mod B93, når de møder Avarta.. Det er samtidig sæsonens første hjemmekamp.

07.08.18 Herlev-BB Fansene var der igen i dag
tir. 7. aug 2018
kl. 18:00
Herlev Stadion
Dommer: Emil Martinussen
Tilskuere: 295
Herlev IF
5 - 1
3 - 1
Brønshøj Boldklub
17' Julius Lip
24' Julius Lip
28' Matin Al-Atlassi
33' Marcus Woss Christensen
34' Oskar Tranberg
50' Kevin Bechmann Timm
57' Mathias Kisum
58' Matin Al-Atlassi
69' Simon Richter
85' Mads Hashiba