HIK-BB, 29.03.18 Jubel efter 2-2 målet

Comeback i kulden

Der var comeback til Jacob Berthelsen, og på banen leverede hvepsene også et flot comeback, da de bagud 0-2 fik kæmpet sig til 2-2 ude mod HIK. Det var en kold fornøjelse, hvor den kraftige vind fik blæst masser af sne ind på tribunen. Men Mads Rønne og Patrick Naundrup sørgede for, at fansene og supporterne glemte kulden.

Brønshøj startede kampen i et højt tempo og havde allerede skabt tre gode muligheder inden stadionuret havde rundet 10 minutter. Først var det Oscar Buch, som fik hovedet på Kevin Bechmann Timms indlæg, men Esben Madsen fik hånden på forsøget. Derefter svingende Kevin højrebenet, og fik sendt bolden lige forbi mål og til sidst var det Mads Rønne, som forsøgte sig. Men han fik et dårligt træf på bolden, som Esben Madsen nemt kunne samle op.

HIK-BB, 29.03.18 HIK's målmand Esben Madsen

Herefter begyndte HIK at blive nærgående. Jonathan Nielsen sendte bolden mod mål med noget, der var en blanding af indlæg og afslutning, og Vilfort måtte ud og bokse bolden væk. Carl Lange fra HIK ville også lege med, og fik en stor mulighed efter et kvarter. Men han blev presset i skudøjeblikket og fik sendt bolden forbi Vilforts mål.

Der var masser af chancer i begge ender, men ingen af holdene kunne få bolden i mål i åbent spil. Ofte manglede præcisionen dog.

Det gjorde den til gengæld ikke hos værternes Jonas Hebo Rasmussen, da han bragte HIK foran. Direkte på frispark sendte han bolden under den hoppende mur og i kassen ved nærmeste stolpe uden for Vilforts rækkevidde. 1-0 til hjemmeholdet.

Det næste kvarter var der lidt dødvande mht. chancer, hvor det blot blev til nogle sporadiske skud. Men tre minutter før pausen var HIK tæt på at fordoble føringen. Carl Lange måtte dog se bolden ramme stolpen, inden Brønshøj fik clearet.

HIK-BB, 29.03.18

Brønshøj startede 2. halvleg, som de startede 1. halvleg, og bare to minutter inde i halvlegen var hvepsene tæt på at udligne. Fra højre side løb Kevin mod mål og sendte kuglen mod kassen. Han kunne ikke have ramt den meget bedre, end han gjorde. Desværre for Kevin og Brønshøj ramte bolden overliggeren.

Der var ikke samme antal chancer i de første 15 minutter af 2. halvleg, som tilfældet var i de første 45 minutter. Men kampens sidste time var til gengæld fyldt med aktion.

HIK kom på tavlen endnu en gang, da en bold blev sendt i dybden til Martin Andersen, og alene med Vilfort, svigtede HIK-spilleren ikke. 2-0 til HIK.

Den stilling holdt kun i et minuts penge. Jamil Fearrington smed et indlæg ind i feltet. HIK-keeper Esben Madsen lignede en med sæbe på handskerne, og bolden dumpede ned for fødderne af Mads Rønne, der kunne sende bolden i et tomt mål. Stillingen var nu 2-1.

HIK-BB, 29.03.18 Rønne og Esben Madsen i duel

Målet satte ild til hvepsene, og de var nu mest på bolden. Og efter 72 minutter kom udligningen. Fearrington sendte en følt bold ind i feltet. Her tog Oscar Buch bolden videre med brystet, inden han med et fladt indlæg fandt Patrick Naundrup, der kom glidende og sendte bolden i mål til 2-2. Dette udløste forståeligt nok jubel på banen, men også på tribunen, hvor en del hvepse havde trodset vinden, kulden og sneen.

HIK fik skabt de fleste chancer i kampens sidste 15 minutter, og godt 10 minutter før tid brændte det for alvor på nede i Brønshøjs felt. Flere gange fik hvepsene blokeret og til sidst endte bolden hos Rasmus Johansson. Men Vilfort hev en pragtredning ud af ærmet og fik slået bolden på overliggeren.

HIK-BB, 29.03.18 Naundrup jubler over målet

I overtiden fik HIK et sidste forsøg på et hjørnespark, og det var også lige ved at blive rigtig farligt, men præcisionen var smuttet indenfor i varmen, så forsøget røg ved siden af.

Det var det sidste, som skete i kampen, og Brønshøj er nu på tavlen i forårets slutspil. Der var tale om god moral og fightervilje hele vejen rundt. Dette kan bruges i de næste 13 kampe, og kan bidrage til en sejr på mandag, 2. påskedag, den 2. april, hvor VSK Aarhus kommer på besøg i forårets første hjemmekamp.

HIK-BB, 29.03.18 Cheftræneren takker fansene
tor. 29. marts 2018
kl. 13:00
Dommer: Patrick Stenzel Rasmussen
Tilskuere: 314
HIK
2 - 2
1 - 0
Brønshøj Boldklub
26' Jacob Berthelsen
27' Jonas Hebo Rasmussen
39' Anton Holse
41' Oskar Tranberg
59' Martin Andersen
60' Mads Rønne
72' Patrick Naundrup
88' Ahmed Iljazovski