En af Vilforts utallige redninger

Svære betingelser i Gentofte

Et rødt kort gjorde, at HIK kunne lægge et tungt pres på os, og de formåede at udnytte overtallet og tage en 3-0 sejr i Gentofte i går. Vi var utrolig hårdt ramt inden dagens kamp med skader og sygdom til 6-7 spillere, en arbejdsramt spiller og en del spillere, der først lige er vendt tilbage fra skader og sygdom og ikke klar til 90 minutter, men som ofrerede sig.

I løbet af kampen var der debut til en af vores nye hvepse, da Oliver Henneberg Bech blev skiftet ind til sin første officielle optræden med 10 minutter tilbage af kampen.

Vi lagde godt ud, og i det 12. minut var vi tæt på at komme foran. Kevin Bechmann Timm trykkede kanonen af fra 30--35 meters afstand. Her kunne HIK-keeperen Lukas Jensen kun stå med fødderne solidt plantet i kunstgræsset og se stolpen tage imod bolden. Uheldigvis for os og Kevin sprang bolden ud i spil igen.

Godt seks minutter senere var det HIK’s tur til at forsøge sig fra distancen. Mathias Mejer tog sig af et HIK-frispark ca. 30 meter fra mål. Han ramte den lige i r..en. Vilfort ved dog, hvordan man skal placere sig og fik stillet sig i vejen for afslutningen.

Da vi var halvvejs i 1. halvleg, blev vi reduceret til 10 mand, da Casper Löween fik det røde kort. Vi nåede ikke selv at se, hvad der skete, men fik at vide fra en tilskuer, at Löween skulle have fældet en HIK-spiller, selvom bolden var væk.

Med en mand i overtal, overtag HIK naturligvis spillet, og mindre end fem minutter efter det røde kort, var hjemmeholdet tæt på at udbytte overtallet. Andreas Smed fik en friløber, men her fik Vilfort reddet. Returen røg ud til Mejer, som trykkede af, men her fik Vilfort kastet sig ned og sendt bolden til hjørne.

HIK havde svært ved at skabe noget på trods af overtallet, men i det 41. minut snorksov vi ved et hjørnespark, og her kunne Andreas Smed relativt upresset, med et flot spark, sende bolden over i det lange hjørne. 1-0 til HIK.

I løbet af 2. halvleg begyndte trætheden at melde sig hos nogle af vores spillere, og det gav meget mere plads til HIK. Vi havde ellers held med at holde HIK fra chancer i 2. halvlegs første tyve minutter, men så blev det 2-0 til hjemmeholdet. Et fladt indlæg blev sendt ind i mellem Vilfort og Gotland, og her var Gustav Therkildsen klar til at sende bolden i mål.

HIK havde rigtig mange muligheder for at bringe sig yderligere foran, men takket være et storspillende Vilfort, der nappede den ene afslutning efter den anden, bl.a. med en ny dobbeltredning.

Men i overtiden kunne Vilfort ikke stille noget op, da Yones Felfel gjorde det til slutresultatet 3-0 til HIK.

En kamp, hvor der blev kæmpet, så længe man havde kræfterne, og nu kan vi kun krydse fingre for, at nogle af de skadede spillere bliver klar til lørdagens kamp mod B93, som spilles kl. 15 i Tingbjerg. Men husk, at vi allerede starter kl. 10 med en masse spændende aktiviteter, fodboldkamp med gamle drenge og fra kl. 18 vil der være gratis kold buffet.

ons. 22. maj 2019
kl. 19:00
Dommer: Jonas Rossen
Tilskuere: 310
HIK
3 - 0
1 - 0
Brønshøj Boldklub
16' Anton Holse
19' Sebastian Carlsen
23' Casper Löween Jensen
41' Andreas Smed
46' Simon Richter
66' Gustav Therkildsen
90' Yones Felfel