Greve-BB, Younes i kamp

Pinsesejr i Greve

Brønshøj tog i dag den korte tur sydpå til Greve, og her blev det til 3 point, da hjemmeholdet blev besejret 2-1. I 1. halvleg var Brønshøj toneangivende, mens Greve i 2. halvleg var det bedste hold. Hvepsenes mål blev scoret af Christoffer Boateng og Oliver Miltoft. Oscar Buch stod for assists til begge mål.

Greve begyndte kampen bedst, og efter 4 minutters spil var hjemmeholdet tæt på at bringe sig foran. Greve fik erobret bolden på midten, og så gik det ellers i fuld fart mod Brønshøjs mål. Her forsøgte Patrick Jensen sig fra kanten af feltet, men han måtte se sin afslutning ramme stolpen.

Brønshøj fik efterhånden overtaget og pressede Greve højt oppe. Dette gave pote efter 16 minutter, da hjemmeholdet, efter et målspark, sparkede bolden lige ud til Oscar Buch, der headede bolden hen til en helt fri Christoffer Boateng, der sendte bolden forbi Nicky Jensen og i kassen. 1-0 til Brønshøj.

Greve-BB,  Buch og Boateng

10 minutter senere var det tæt på at blive 2-0, da Greves Kristian Karsums tilbagelægning blev alt for kort. Her opsnappede Younes Nielsen bolden lige for næsen af målmand Nicky Jensen, men med et helt tomt mål fik Brønshøj-angriberen sendt bolden forbi.

Med 10 minutter tilbage af 1. halvleg var Brønshøj igen tæt på at bringe sig yderligere foran. Oscar Buch fik taget bolden med sig, og fik spillet bolden i dybden til en fremadstormende Philip Rejnhold, men højrebacken måtte se sin afslutning blive blokeret af Greve-målmanden.

Men minuttet efter kom 2-0 målet. Igen var Buch i oplæggerens rolle, da han på kanten af feltet trillede bolden hen til Oliver Miltoft. Her sendte Miltoft, med en knastørt venstrehug, bolden langs jorden og i kassen. Det var samtidig Miltofts første divisionsmål for hvepsene.

Greve-BB,  Miltoft

Kort før tid opstod endnu en mulighed til værterne. Det var en situation, der mindede utrolig meget om den efter 4 minutter. Igen fik Greve erobret bolden på midten af banen, og igen tilfaldt muligheden Patrick Jensen. Denne gang måtte han dog se Simon Bloch redde bolden, da han i fuld længde fik slået bolden ud til siden.

Brønshøj fik også en mulighed for at score en pind mere i 1.halvleg, da Oscar Buch spillede bolden frem til en fri Boateng, men Boateng måtte se Nicky Jensen levere en god redning.

Holdene gik derfor til pausen med en 2-0 føring til hvepsene, hvor begge hold havde haft mulighederne for at score flere mål.

Greve kom friskt ud til 2. halvleg, og efter 5 minutter kom de frem til deres første mulighed i halvlegen. Denne mulighed tilfaldt Rasmus Tangvig, men han blev presset ud i spids vinkel, hvor han alligevel fik sendt en kvalificeret afslutning afsted. Men Simon Bloch stod godt placeret ved nærmeste stolpe og fik sendt bolden til hjørne.

Greve-BB,  Buch

10 minutter inde i 2. halvleg fik Greves Lucas Petersen træværket til at danse, da han fra ca. 25 meters afstand bankede til bolden. Men heldigvis for Brønshøj ramte den overlæggeren og sprang ud i spil i igen.

Hvepsene var nu advaret, men det forhindrede ikke Greve i at reducere minuttet efter. Bolden blev headet frem til Patrick Jensen, der tog bolden med sig med hovedet. Han så, at Simon Bloch stod et stykke udenfor sít mål, og sendte bolden kontrolleret over Brønshøj-keeperen og i kassen. Stillingen var nu 1-2.

Greve fortsatte med at være mest på bolden i 2. halvleg, og små tyve minutter før tid opstod en ny mulighed til hjemmeholdet. Her blev et højt indlæg sendt ind mod Nicolai Nielsen, der i kamp med 3 hvepse fik headet på mål. Men Bloch leverede en flot TV-redning.

Brønshøj kom ikke frem til meget i 2. halvleg, men godt 10 minutter før slutfløjtet fik hvepsene tildelt et hjørnespark. Her fik Nicky Jensen bokset bolden lige ud til Boateng, der resolut trykkede af med venstrebenet, men Greve-målmanden kom flot ud af sit mål og gjorde sig bred.

Greve-BB,  Chance til Boa

Greve forsøgte sig i kampens slutfase med lange bolde op omkring Brønshøjs felt, men spillerne fik afværget gang på gang, og efter 3 minutters overtid fløjtede dommer Sebastian Friis Aagerup kampen af til stor jubel for de mange medrejsende Brønshøjfans og -supportere.

Næste kamp er på lørdag den 10. juni kl. 15, hvor det gælder Aarhus Fremad hjemme i Tingbjerg i sæsonens sidste kamp. Så kom ud og støt, og glem ikke at købe billet til sommerfesten, der finder sted lige bagefter.

Greve-BB,  Efter kampen
man. 5. juni 2017
kl. 15:00
Greve Idræts Center
Dommer: Sebastian Friis Aagerup
Tilskuere: 243
Greve Fodbold
1 - 2
0 - 2
Brønshøj Boldklub
16' Christoffer Boateng
17' Lucas Petersen
35' Oliver Miltoft
56' Patrick Jensen
67' Anders Hunsballe