22.08.18, Frem-BB: Konfetti

Festen fes ud i Frem

Der var knald på i Valby, hvor over 1.100 tilskuere havde valgt at bruge deres onsdag aften på et vaskeægte københavneropgør i 2. division - dog mest på tilskuerpladserne. Og det var de fremmødte Frem-fans, som kunne juble allermest, da hjemmeholdet vandt 2-0.

Fremmerne var bare det farligere, når de nåede ned omkring feltet, mens Brønshøj gjorde det svært for sig selv med en lang række afleveringer, der alt for ofte endte hos en modspiller.

Inden stadionuret viste et minut var der optræk til en Brønshøj-chance, men Naundrup blev presset helt ned til baglinjen, hvorfra han sendte bolden i sidenettet.

Ti minutter inde i kampen fik Frem en fantastisk mulighed for at bringe sig foran. Abdoulie Njai kom igen over i Frems højre side. Her fik han spillet bolden forbi Vilfort og hen til Hamid Husni Khalidan, der bare skulle sætte en inderside på. Men på en eller måde fik Khalidan sendt bolden forbi det tomme mål. Netop Khalidan var en konstant torn i øjet på hvepsene.

22.08.18, Frem-BB: Kæmpechance til Khalidan

Herefter gik kampen lidt død indtil midtvejs i 1. halvleg, hvor Baes var tæt på at sende et hjørnespark direkte i mål og i den anden ende fik Khalidan igen en stor mulighed. Men han valgte at jonglere med bolden fremfor at fokusere på at få afsluttet ordentligt.

Første halvleg sluttede målløst efter en halvleg, hvor Frem med lidt mere skarphed kunne have ført.

Brønshøj kom skidt ud til anden halvleg, hvor meget lidt lykkedes. Og efter 56 minutter modtog Khalidan bolden ud i venstre side. Han træk ind i banen fra baglinjen af og fik sendt kuglen under Vilfort og ind i kassen. 1-0 til Frem.

22.08.18, Frem-BB: Heroisk forsvarsspil af Frem

Herefter trak Frem sig tilbage, mens Brønshøj havde svært ved at skabe nogle chancer i åbent spil. Selv de mange hjørnespark blev ikke udnyttet.

Der skete faktisk ikke meget i anden halvleg, indtil vi nåede kampens slutning, bortset fra et par sporadiske forsøg fra Baes og Buch.

I overtiden snød Simon Skibsted Brønshøj-spillerne nede omkring hjørneflaget, og han fandt vej ind i feltet. Her blev han nedlagt af Ricky Gotland, og dommeren pegede på pletten.

22.08.18, Frem-BB: Frem jubler over 2-0 målet

Det var Skibsted selv, der skulle tage sig af straffesparket, og han fik omsat det til mål. Tilsyneladende skal lappegrejet i brug ude i Frem, for skuddet var så hårdt, at bolden gik gennem målnettet. 2-0 til Frem.

Kort tid efter fløjtede dommeren kampen af. Brønshøj indkasserede dermed sæsonens første liganederlag, men holdt, på trods af dette, stadig fast i 1. pladsen. Her er hvepsene á point med oprykkerne fra Slagelse. Brønshøj har dog en målscore, der er én bedre end Slagelses.

Næste kamp for Brønshøj er allerede på lørdag den 25. august kl. 15, hvor rækkens nummer fire, HIK, kommer på besøg i Tingbjerg.

ons. 22. aug 2018
Valby Idrætspark