16.07.19: FC Roskilde-BB (træningskamp)

Udslagsgivende fejl

To dage efter træningskampen mod Chicago Bridges var Madsens trupper igen i aktion. Denne gang ude mod 1. divisionsklubben FC Roskilde. Selvom det endte med et 0-4 nederlag, så fik træneren set flere spillere i aktion, og der kom nogle kilometer i benene.

FC Roskilde satte sig på kampen fra start af, men fik et skabt nogen chancer mod et godt defensivt organiseret Brønshøj-hold. Det var da også en personlig fejl, der gav værterne deres første mål.

En bold blev slået op imod Abdoulie Njai, og han var hurtigere end Vilfort, som havde søgt ud af sit mål. Njai fik bolden forbi Vilfort, og spillede den ind til Nicolai Jessen, der kunne score i et tomt mål. 1-0 til FC Roskilde.

Et minut senere var den gal igen. Bolden blev spillet tilbage til Vilfort, men her var Monday Etim hurtige over vores målmand, og fik ramt bolden, da Vilfort forsøgte at sparke den væk. Monday Etim kunne derfor score et nemt mål til stillingen 2-0.

FC Roskilde fortsatte med at skabe chance, og de var også tættere på 3-0 end vi var på 2-1. Men Vilfort fik reddet noget af æren ved at lave nogle flotte redninger.

Han kunne dog ikke forhindre FC Roskilde i at komme foran 3-0. Et indlæg blev sendt ind fra deres venstre side, og inde i feltet stod Robert Larsen helt fri og kunne score et nemt mål.

1. halvleg var nærmest kun spil til et mål, men i størstedelen af halvlegen lykkedes det os et lukke dem ned. Men fejl på det her niveau bliver straffet, og det så vi gode eksempler på.

Det var også en kommunikationsfejl, der gav hjemmeholdet målet til 4-0. En bold blev spillet i dybden til Nicolai Jessen, hvor Lars Emil Juel Andersen var i god position til at sparke bolden væk, men målmand Oliver Korch fik råbt, at han havde. Desværre fik Nicolai Jessen prikket til bolden, og kunne nemt score sit andet mål i kampen.

Herefter sænkede ørnene tempoet og vi fik mere spil med bolden. Dette gav et par chancen, men ingen mål.

I kampens slutfase skruede Roskilde op for tempoet igen, hvilket gav dem flere muligheder, bl.a. til Morten Nielsen. Men i flere omgange leverede Korch gode redninger af Nielsens forsøg.

Selvom Roskilde dominerede kampen, så lyver resultatet lidt, og kan vi minimere fejl i kampen, så ser det lovende ud for den nye sæson. Den mere positive side var, at spillerne fik mere kamptræning frem mod sæsonstarten den 4. august.

Og der er mulighed for endnu mere kamptræning, når vi møder Avarta på lørdag den 20. juli kl. 11 hjemme i Tingbjerg. Kampen er den første i en miniturnering, hvor Vanløse også deltager.

FC Roskilde - Brønshøj: 4-0 (3-0)

Opstilling - Brønshøj:
Kasper Vilfort (46. Oliver Korch) - Jacques Bang Sørensen, Lars Emil Juel Andersen (64. Jacob Berthelsen), Ahmed Iljazovski, Jonas Magnussen - Gustav Therkildsen (46. Mikkel Bo Eriksen), Andreas Baes, Festim Mustafi, Lucas Petersen (64. Oskar Tranberg), Casper Löween Jensen - Danni König (46. Kevin Bechmann Timm)

Mål:
1-0: Nicolai Jessen (15.)
2-0: Monday Etim (16.)
3-0: Robert Larsen (39.)
4-0: Nicolai Jessen (46.)

Advarsler:
FC Roskilde: Robert Larsen (32.), Nicolai Olsen (42.) og Kyle McLagan (62.)
Brønshøj: Mikkel Bo Eriksen (61.) og Kevin Bechmann Timm (79.)

tir. 16. juli 2019
Roskilde Idrætspark