FCH-BB, 06.03.20 - Holger Danske

FCH og Holger Danske uddelte smæk

I en forholdsvis udramatisk kamp i går ude mod FC Helsingør blev det til to røde kort, et straffespark, et selvmål og fem scoringer. Desværre var fire af de fem scoringer til holdet fra Holger Danskes hvilested, da det endte med et 4-1 nederlag og revanche til FC Helsingør. Mads Rønne scorede vores enlige mål.

I kampen var der også debut til vores nye midtbanespiller Devrim Sahin, som blev skiftet ind i 2. halvleg.

FC Helsingør startede kampen med at lægge pres på, og det blev da også til tre fine chancer til FC Helsingør indenfor kampens første syv minutter. To gange forsøgte Jonas Henriksen sig, men afsluttede lige på Vilfort begge gange. Også Carl Lange havde en mulighed, men han måtte også se sit hovedstød blive nappet af Vilfort.

FC Helsingør fortsatte med at dominere, og i det 22. minut kom forløsningen for størstedelen af de 908 tilskuere. Et hjørnespark blev slået ind i feltet, og her steg Nikolaj Hansen til vejrs og fik headet bolden i mål via overlæggeren. 1-0 til FC Helsingør.

FCH-BB, 06.03.20 - Rønne har lige udlignet

Den føring holdt kun i fem minutter, for i den anden ende var Nikolaj Hansen i gavehumør. Hansen forsøgte at lægge bolden tilbage til målmand Kevin Stuhr Ellegaard, men endte med at spille Mads Rønne helt fri. Og da Rønne er en gentleman, tog han selvfølgelig imod gaven og fik udlignet til 1-1.

Tre minutter senere var der drama på midten af banen. Her fik Dawda Ngum erobret bolden fra Helsingørs Daniel Norouzi. Dette fik Norouzi til at sparke ud efter Dawda, som han ramte. Det affødte en reaktion hos Kevin Bechmann Timm, som var over hos Norouzi hurtigt. Efter lidt snak med sine meddommere kaldte dommer Frederik Lysemose Hoffmann Kevin, Lucas Petersen og Norouzi over. Kevin og Lucas fik begge et gult kort, selvom TV-billederne ikke viser, hvad det helt præcis var Lucas gjorde. Norouzi fik også et kort, men dette var i en anden farve, og Helsingør skulle derfor spille den sidste time med en mand i undertal.

Det røde kort lagde en dæmper på Helsingørs pres, men de var tæt på at komme foran med ti minutter tilbage af 1. halvleg. Her blev bolden spillet på tværs ind i det lille felt. Ofori stod i vejen, men var tæt på at sende bolden i eget net. Heldigvis for ham og os gik bolden forbi mål.

1. halvleg sluttede derfor 1-1, hvor vi kunne være godt tilfredse med vores indsats, da vi havde holdt Helsingør fra de helt store chancer. Og med en mand i overtal i hele 2. halvleg, blev der også tændt et håb om at få noget med hjem til Tingbjerg.

2. halvleg startede stille og roligt for begge hold, men godt og vel 10 minutter inde i halvlegen bragte værterne sig foran 2-1. Bolden blev smidt ind i feltet, hvor den blev headet på tværs, og hårdt presset, i det lille felt, fik Nicolai Clausen sendt bolden i eget net.

FCH-BB, 06.03.20 - Clausen fik en uheldig rolle med et selvmål

Det var ikke til at se, at vi havde en mand i overtal, da det var Helsingør, der dominerede, men vi ingenting skabte offensivt. Og FC Helsingørs dominans gav også gevinst med 17 minutter tilbage af kampen. Her blev 2. divisions topscorer Nicolas Mortensen nedlagt i feltet, da Ofori gik i ryggen på ham - straffe til hjemmeholdet. Mortensen tog sig selv af straffesparket og scorede ganske sikkert, da han sendte bolden i midten af målet. 3-1 til FC Helsingør.

Med syv minutter tilbage af kampen blev der lidt mere plads på banen, da Jacques Bang Sørensen modtog sit andet gule kort i kampen. Dermed sluttede vi også kampen med 10 mand på banen.

To minutter før den ordinære spilletid udløb fik hjemmeholdet bundet sækken med os i og smidt den i Øresund. Hans Christian Bonnesen blev sendt i dybden og alene med Vilfort fik han gjort det til slutstillingen 4-1.

Ikke den bedste start på foråret i 2. division, men vi må også bare indrømme, at FC Helsingør er stærke, og måske de fik hjælp af Holger Danske, da de blev reduceret til 10 mand. Samtidig skal vi hjem og arbejde på offensiven, så den bliver klar til at åbne Tingbjerg Ground i 2020, når vi lørdag den 14. marts kl. 15 møder Avarta.

Til sidst kan vi kun rose Danmark Smukkeste, som sang hele kampen igennem. I er fantastiske, og vi glæder os til at se jer på Tingbjerg Ground på lørdag.

Danmarks smukkeste i Helsingør
fre. 6. marts 2020
kl. 19:00
Dommer: Frederik Lysemose Hoffmann
Tilskuere: 908
FC Helsingør
4 - 1
1 - 1
Brønshøj Boldklub
22' Nikolaj Hansen
27' Mads Rønne
30' Daniel Norouzi
30' Lucas Petersen
30' Kevin Bechmann Timm
57' Nicolai Clausen
57' Jacques Bang Sørensen
73' Jeffrey Ofori
74' Nicolas Mortensen
75' Lars Emil Juel Andersen
83' Jacques Bang Sørensen
88' Hans Christian Bonnesen
90' Frederik Juul Christensen