Dalum-BB, 07.04.18 Lund napper et BB-forsøg

Lund lukkede i (næsten)

Den stod på fynsk forår, da turen i dag gik til Dalum, hvor kampen endte 1-1. Der var masser af muligheder, men værternes keeper Rasmus Lund havde fundet storspillet frem og snuppede stort set alt, hvad der kom inden for rammen. Kun Christoffer Boatengs straffespark kunne han ikke snuppe.

Det startede livligt med forsøg i begge ender inden stadionuret havde rundet frem minutter. I Brønshøjs ende var det Frederik Humlegaard, der forsøgte sig med et skud mod nærmeste stolpe, men Kasper Vilfort var vågen og fik slået bolden til hjørne. Hurtigt ned i den anden ende, hvor Kevin skød på mål. Dalums keeper Rasmus Lund stod dog det rigtige sted og kunne nappe forsøget.

Efter 18 minutter var Brønshøj tæt på at bringe sig foran. Andreas Lissau fik hovedet på et indlæg, og bedst som både spillere og supportere troede, at bolden var på vej i mål, hev Rasmus Lund en refleksredning ud af ærmet. Igen var der kort tid efter mulighed i den anden ende, men Dalums venstreback Jeppe Pedersen måtte se sin afslutning blive reddet af Vilfort.

Dalum-BB, 07.04.18 Vilfort med redning

De to hold skiftedes til at komme frem til muligheder, men både Vilfort og Lund var brandvarme i dag. Den kunne nemt havde stået 3-2 til Brønshøj efter de første 45 minutter, men i stedet for sluttede 1. halvleg målløst.

2. halvleg var 10 minutter gammel, da Dalum fik et hjørnespark ude i deres venstre side. Bolden fandt en fynsk pande, men Vilfort fik reddet i flot stil. Desværre for Brønshøj røg returen lige ud til Lukas Harder, der fik sendt bolden i kassen. 1-0 til fynboerne.

Brønshøj gav dog ikke op, og de kom frem til mange flere chancer. Men gang på gang stod Rasmus Lund i vejen. Bl.a. Kevin Bechmann havde en del afslutninger, men topscoreren havde ikke heldet med sig i dag.

Dalum-BB, 07.04.18

Med lidt over ti minutter tilbage af kampen headede Jamil på mål. Jeppe Pedersen gjorde sig alt for bedre og fik taget armen med albuen. Gult kort til venstrebacken og straffe til Brønshøj.

Indskiftede Christoffer Boateng tog sig af straffespark, og han fik sikkert omsat straffespark til mål, da han fik sendt Rasmus Lund til den forkerte side.

Brønshøj indledte ny et stærkt pres på Dalum, og det blev da også til et par afslutninger. Dalum kæmpede dog bravt nede bagi, og kom frem til en afslutning dybt inde i overtiden. Men flere mål blev det ikke til, og det hele sluttede derfor 1-1, i en kamp, hvor Brønshøj havde mulighederne. Desværre havde Rasmus Lund fundet sin indre ”David de Gea” frem.

Næste kamp for Brønshøj er på hjemmebane, når aarhusianske Lyseng kommer på besøg i Tingbjerg lørdag den 14. april kl. 15.

Dalum-BB, 07.04.18 Boas scoring på straffe
lør. 7. april 2018
kl. 14:00
Dommer: Morten Bertelsen
Tilskuere: 244
Dalum IF
1 - 1
0 - 0
Brønshøj Boldklub
22' Lukas Harder
56' Lukas Harder
65' Anton Holse
75' August Nielsen
77' Jamil Fearrington
79' Jeppe Pedersen
79' Christoffer Boateng