Jamil hilser på Devon Amoo-Mensah

Startede med sejr

Vi tog i dag hul på en ny sæson, da det blev til en 1-0 sejr i træningskampen mod amerikanske Chicago Bridges på Herfølge Stadion. Kevin Bechmann Timm scorede kampens enlige mål.

I startopstillingen var der en række nye ansigt i forhold til sidste sæson. Jeffrey Ofori og Nicolai Clausen havde taget plads nede i forsvaret sammen med Jacques Bang Sørensen, en prøvespiller fra Hvidovre. På midtbanen fik vi set Lucas Petersen og Gustav Therkildsen i aktion, og helt oppe i front var Danni König.

I løbet af 2. halvleg fik vi set flere nye ansigter. Ind kom prøvespillerne Festim Mustafi, Marcus Postgrunn og Mikkel Bo Eriksen. Sidstnævnte blev i sidste sæson topscorer for Husum i Københavnsserien, hvor han scorede over 20 mål.
I 2. halvleg var der også comeback til Oskar Tranberg, som døjede med skader det meste af sidste sæson.

Vi satte os på kampen fra start af og fik skabt et godt pres på Chicago. Desværre udmøntede spilovertaget sig ikke i chancer, da amerikanerne var gode til at lukke ned for vores indlæg. I den anden ende var der heller ikke meget at lave for Oliver Korch.

Først i 1. halvlegs slutning kom der et par afslutninger. Vi fik frispark lige uden for feltet, og gjorde Kevin kanon klar. Skuddet røg over muren og forbi Chicagos keeper Dakota Havlick, men desværre ramte bolden stolpen. Kort tid efter var Kevin klar med en ny afslutning, men denne sad lige på Havlick.

Det sluttede derfor 0-0 efter en 1. halvleg, som vi dominerede.

Kevin banker bolden på stolpen

I pausen foretog begge hold udskiftninger, og i 2. halvleg kom amerikanerne bedre med. Godt vel otte minutter inde i 2. halvleg kom de også frem til deres første afslutninger, men Vilfort fik fint pareret bolden ud til siden.

Herefter begyndte den ene udskiftning efter den anden, hvilket lidt slog rytmen ud af spillet. I mellemtiden var Chicago tæt på at komme foran. Mike Marchionna snød offside-fælden, men fik sendt bolden lige over mål.

Med små 20 minutter tilbage af kampen var det igen tæt på for amerikanerne. Kascper Chrapzynski tog chancen ude fra, men måtte se sit hårde skud ramme overlæggeren rent, og bolden sprang ud i spil igen.

To minutter senere leverede Casper Löween Jensen en flot aflevering i dybden til Kevin, der iskoldt, med venstrebenet, sendte bolden forbi målmand Hasten Biddlecome og i kassen. 1-0 til os.

Lidt under 10 minutter tilbage af kampen fik Chicagos anfører Devon Amoo-Mensha sit andet gule kort i kampen og dermed rødt. Men fordi det var en træningskamp, fik amerikanerne lov til at sætte en ny mand ind.

Chicago pressede på i kampens slutfase for at få udlignet, men eneste mulighed de kom frem til, var en afslutning af Marek Gonda, som træk ind i banen, men fik sparket over mål.

Det endte derfor med en 1-0 sejr, og for første gang siden den 2. marts 2019 holdt vi nullet. Vi spillede en god kamp, og nu skal der bare bygges på frem til sæsonstarten den 4. august ude mod Holbæk.

Men først skal der lige spilles lidt flere træningskampe, og den næste er allerede på tirsdag den 16. juli kl. 17.15, hvor vi møder FC Roskilde fra 1. division i Roskilde Idrætspark.

Kevin har lige scoret til 1-0

Chicago Bridges - Brønshøj: 0-1 (0-0)

Opstilling - Brønshøj:
Oliver Korch (46. Kasper Vilfort) - Jacques Bang Sørensen (63. Andreas Christensen), Jamil Fearrington (77. Jacob Berthelsen), Jeffrey Ofori (59. Ahmed Iljazovski), Nicolai Clausen (54. Festim Mustafi) - Gustav Therkildsen (67. Seyid Yildiz), Lars Emil Juel Andersen (65. Marcus Postgrunn), Lucas Petersen (46. Casper Löween Jensen), Jonas Magnussen - Kevin Bechmann Timm (77. Oskar Tranberg), Danni König (70. Mikkel Bo Eriksen)

Mål:
0-1: Kevin Bechmann Timm (74.)

Advarsler:
Chicago Bridges: Devon Amoo-Mensah (75.)
Brønshøj: Ahmed Iljazovski (79.)

Udvisninger:
Chicago Bridges: Devon Amoo-Mensah, 2xgul (82.)

søn. 14. juli 2019
kl. 12:00
Dommer: Anders Skjødt Voergaard
Chicago Bridges FC
0 - 1
0 - 0
Brønshøj Boldklub