BB-Vanløse, 29.07.17

Uafgjort i sidste test

Det endte 1-1 i sidste træningskamp mod Vanløse i Tingbjerg, inden kampene om point begynder på lørdag. Brønshøj var dominerende i store dele af kampen, men måtte nøjes med en enkelt pind af Victor Guldbrandsen.

I kampens første 5 minutter satte Vanløse Brønshøj under pres, hvor gæsterne kom frem til et par gode chancer. Tættest på var de efter et hjørnespark, der endte med at blive headet lige forbi Kasper Vilforts mål.

Herefter overtog Brønshøj spillet. Efter 8 minutter måtte Vanløses målmand hive en feberredning ud af ærmet, da Kevin Bechmann Timm sendte en afslutning mod mål.

Brønshøj kom frem til et hav af hjørnespark uden, at de fik noget udbytte ud af dem. Og på trods af dominansen, så manglede skarpheden på den sidste tredjedel af banen, hvilket have indflydelse på antallet af chancer, som Brønshøj kom frem til. I den anden ende var Vanløse sjældne gæster i Vilforts felt.

Billedet fra 1. halvleg fortsatte i 2. halvleg, med Brønshøj meget på bolden og Vanløse i defensiven.

Men der skulle en dødbold til før dødvandet blev brudt. Fra kanten af feltet sendte Guldbrandsen bolden over muren og ind i kassen. 1-0 til Brønshøj og endnu en flot frisparksmål af midtbanespilleren, efter han også scorede på frispark i træningskampen mod Fremad Amager.

BB-Vanløse, 29.07.17 1-0 målet

Men føringen holdt kun i 4 minutter. Brønshøj fik ikke clearet ordentligt, og så endte bolden hos en helt fri Steffen Andersen, der kunne banke bolden op i hjørnet til stillingen 1-1.

Godt 7 minutter senere var Vanløse tæt på at komme foran 2-1, da de fik spillet sig forbi Brønshøj-forsvaret. Vanløse-spilleren fik også lobbet bolden over Vilfort, men heldigvis for hvepsene ramte bolden overlæggeren og sprang ud i spil.

I slutningen forsøgte Kevin sig med en afslutning, men den sad lige på Vanløse-keeperen. Det hele sluttede derfor 1-1.

Det har set ganske lovende ud i træningskampene, og selvfølgelig vil der altid være plads til forbedringer, men det er heller ikke i træningskampene, at holdet skal toppe.

Men mon ikke spillerne er helt klar til at starte sæsonen med en sejr, når B93 gæster Tingbjerg Idrætspark på lørdag den 5. august kl. 15.

Brønshøj - Vanløse 1-1 (0-0)

Opstilling:
Kasper Vilfort - Philip Rejnhold (59. Simon Sharif), Jamil Fearrington (70. Prøvespiller), Jeffrey Ofori, Prøvespiller (70. Mikkel Wenzel Pedersen) - Prøvespiller, Victor Guldbrandsen (70.Prøvespiller) - Kevin Bechmann Timm, Oskar Tranberg (46. Cem Vardar), Oscar Buch - Patrick Naundrup

Mål:
1-0: Victor Guldbrandsen (67)
1-1: Steffen Andersen (71)

lør. 29. juli 2017
kl. 11:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Christian Hansen
Brønshøj Boldklub
1 - 1
0 - 0
Vanløse IF