Rønne efter kampen

Vanløses stimer stoppet

Inden gårsdagens kamp havde Vanløse ikke tabt i deres seneste otte ligakampe, og de havde scoret i deres seneste ni ligakampe - sidste ligakamp uden mål var hjemme mod Brønshøj i august. Men i går måtte de nulstille begge stimer, da vi tog en 2-0 sejr, efter en flot 2. halvleg, på Tingbjerg Ground i Slaget om Slotsherrensvej. Kevin Bechmann Timm og Mads Rønne stod for målene.

1. halvleg var ikke god fra vores side. Der var rigtig mange fejlafleveringer, og det førte til flere farlige Vanløse-situationer, som dog ikke resulterede i afslutninger.

Faktisk var der kun tre afslutninger i hele 1. halvleg, og den første kom efter 25 minutters spil. Her tog Vanløses Oskar Høybye et trak ind i banen, men han måtte se sin afslutning gå over Vilforts mål.

To minutter senere kom vi så frem til vores første afslutning i kampen. Frederik Emil Andersen sendte et indlæg ind mod Aleksandar Lazarevic, der dog ikke kunne nå ordentligt frem til bolden, og endte med at heade et godt stykke forbi kassen.

Kevin har lige gjort det til 1-0 mod Vanløse

I slutningen af 1. halvleg kom kampens foreløbige bedste afslutning, da Frederik trak ind i banen fra sin position på højre kant. Men Frederiks afslutning sad lige på Vanløse-målmand Lasse Krogh.

Det var derfor målløst efter 1. halvleg, hvor vi aldrig fik gang i spillet grundet de mange fejlafleveringer.

Med tanke på præstationen i 2. halvleg mod Hillerød, kunne man godt have sin bekymringer, inden dommeren fløjtede de sidste 45 minutter i gang. Men disse bekymringer blev gjort til skamme.

Det var nemlig et veloplagt Brønshøj-hold, der kom ud til 2. halvleg. Her begyndte man at finde sine holdkammerater og der blev spillet betydeligt hurtigere end i 1. halvleg.

Godt og vel et kvarter inde i kampen kom belønningen så. Jonas Magnussen modtag bolden ud i vores højre side, lagde bolden til rette for venstrebenet og sendte på smuk vis kuglen lige ind i Kevins pandebrask, der fik headet bolden forbi en fremadstormende Lasse Krogh. 1-0 til os.

Halvvejs i 2. halvleg var vi tæt på at fordoble føringen. Man forsøgte at spille Rønne i dybden, men det endte i stedet med at Emil Carlsen fik prikket til bolden, som strøg forbi målmand Lasse Krogh. Men heldigt for Vanløse ramte kuglen stolpen.

Rønne scorer til 2-0 mod Vanløse

Heldig var Lasse Krogh dog ikke to-tre minutter senere. Her fik Frederik sendt bolden ind mod forreste stolpe. Krogh forsøgte at holde fast i indlægget, men kunne ikke finde håndtaget, og så kunne Rønne prikke bolden det sidste stykke over stregen. 2-0 til os.

Der stod Brønshøj på det meste i 2. halvleg, og det var først i kampens afslutning, at Vanløse begyndte at røre lidt på sig. Men vi skulle helt frem til det 87. minut før de fik en afslutning i 2. halvleg. Dette var på et frisparksforsøg, som Tobias Kjelfred sparkede lige over mål.

Vanløses bedste afslutning i kampen kom faktisk fra en Brønshøj-fod, da vi i kampens overtid var tæt på at sende et indlæg i eget net. Men vi kunne se bolden gå lige forbi mål.

Efter fem minutters overtid, pga. en del spilstop i 2. halvleg, fløjtede dommeren af, og der kunne jubles over sejren, både på sidelinjen, banen og tribunen.

Mads Rønne
Midtbane 9
Mads Rønne

Rønne: Vi skulle steppe op
Vi tog en snak, lige efter kampen, med målscoreren til 2-0 Mads Rønne. Efter en mindre god 1. halvleg, leverede spillerne en rigtig god 2. halvleg.

- I pausen fik vi at vide, at vi skulle steppe op. I 1. halvleg var det kun vores anfører Jamil Fearrington, der snakkede og havde vildskaben. Vi skulle så følge efter ham, og det gjorde vi i 2. halvleg, fortæller Rønne.

I sidste sæson kom Rønne på måltavlen 10 gange, men i denne sæson har han haft lidt sværere ved at finde målet. Det har dog ændret sig i de to seneste kampe, hvor Rønne ser ud til at have fundet målformen igen.

- Jeg synes, det har været længe undervejs mht. mål, men nu er den der, så nu fortsætter jeg. Det er starten på en stime, fortsætter Mads.

Det er altid skønt at vinde lokalopgør, og Rønne kunne da heller ikke skjule sin glæde over 2-0 sejren.

- En superfed sejr. Vi har haft altid haft nogle tætte kampe mod Vanløse, men det er vigtigt, at vi bliver ved med at slå dem, især nu hvor de lå nummer 2, slutter offensivspilleren.

Næste gang Rønne og co. skal i aktion er på lørdag den 2. november kl. 15, hvor det gælder Skovshoved på udebane.

lør. 26. okt 2019
Tingbjerg Idrætspark