BB-Vanløse, 01.02.20 - Vanløse med afslutning

Målløse mod Vanløse

I de to sidste opgør mod Vanløse har vi vundet Slaget om Slotsherrensvej, og vi fik lov til at beholde vejen lidt endnu, da gårsdagens træningskamp, i Tingbjerg, endte 0-0. Vanløse havde de bedste muligheder, især i 1. halvleg, mens vi kom frem til nogle store chancer i 2. halvleg.

Gæsterne havde muligheden for at bringe sig foran allerede efter fire minutters spil. Dawda Ngum satsede i en tackling, hvilket gjorde, at Nassim Djemai var helt alene med Kasper Vilfort. Men målmanden fik afværget med en flot fodparade.

BB-Vanløse, 01.02.20 - Vilfort reddet os et par gange i 1. halvleg

Vanløse var mere direkte i deres spil, hvilket også var årsagen til, at de kom frem til chancer i 1. halvleg. Efter 20 minutter fik Djemai igen en stor chance. Et fladt indlæg, fra Vanløses højre side, blev sendt ind i det lille felt. Her kom Vanløses hurtige kantspiller først på bolden, men Vilfort stod rigtigt placeret og fik reddet.

Da der var spillet lidt under en halv time, fik vi vores første afslutning i kampen. Lucas Petersen fik både tid og plads uden for feltet og trykkede af. Målmand Lasse Krogh fik dog reddet flot, da han i flyvende stil og fuld længde fik blokeret bolden ud til siden.

Fem minutter senere var Vanløses hollandske angriber, Jack Castelijns, på spil. Han modtog bolden inde i feltet, tog et træk og sparkede resolut til bolden. Desværre for ham, men heldigt for os, ramte bolden stolpen.

I 2. halvleg var vi mere direkte i vores spil og det gav flere muligheder. Indskiftede Kevin Bechmann Timm blev efter 54 minutter sendt i dybden og sparkede til kuglen med venstrebenet. Han måtte dog se bolden gå lige over mål.

Også Tranberg havde chancen for at komme på tavlen, da han halvvejs i 2. halvleg fik lov til at føre bolden uhindret frem. Afslutningen manglede dog kvalitet og fart og sad lige på Lasse Krogh. Minuttet efter var Kevin igen tæt på, men han fik sendt Lars Emils flade indlæg et stykke over mål.

BB-Vanløse, 01.02.20 - Lars Emil med indlæg

Med lidt over 10 minutter tilbage af kampen, troede Vanløse, at de havde scoret sejrsmålet. En bold blev sendt over i det bagerste område, hvor den blev headet på tværs. Og inde i det lille felt kunne en Vanløse-spiller sende bolden i mål. Men målet blev annulleret af dommeren pga. frispark.

Kampens sidste afslutning stod Kevin for, da han forsøgte sig med venstrebenet fra distancen, men han måtte se bolden gå forbi mål.

Det hele sluttede derfor målløst og dejligt at se, at vi igen holdt nullet efter sidste uges træningskamp. Det var også skønt at se os skabe chancer i 2. halvleg efter en lidt mindre actionfyldt 1. halvleg.

Næste træningskamp er lørdag den 15. februar kl. 12 på kunsten i Tingbjerg, når Frem kigger forbi.

Brønshøj - Vanløse: 0-0 (0-0)

Opstilling - Brønshøj:
Kasper Vilfort (46. Oliver Korch) - Dawda Ngum, Jacques Bang Sørensen (46. Jamil Fearrington), Jeffrey Ofori, Jonas Magnussen (46. Kevin Bechmann Timm) - Festim Mustafi (22. Lars Emil Juel Andersen), Oskar Tranberg (67. Andreas Christensen), Lucas Petersen, Simon Richter - Gustav Therkildsen (63. Mikkel Bo Eriksen), Mads Rønne

Advarsler:
Brønshøj: Oskar Tranberg (44.) og Kevin Bechmann Timm (71.)

lør. 1. feb 2020
Tingbjerg Idrætspark