20.01.18 BB-Stenløse Klar til kamp

God start på 2018

Brønshøj fik en god start på 2018, da de i dagens træningskamp mod Stenløse, vandt 5-0 efter en 2-0 føring ved pausen. Christoffer Boateng scorede to mål, Oskar Tranberg et enkelt, mens prøvespillerne Keagan Troskie og Anas Guendouri stod for et mål hver.

Blot 10 minutter skulle de mange fremmødte vente på årets første mål, da Jeffrey Ofori blev nedlagt i feltet. Christoffer Boateng tog sig af straffesparket, og selvom målmanden gik til den rigtige side, sad Boatengs straffespark så yderligt, at Stenløses keeper ikke kunne nå den. 1-0 til BB.

17 minutter inde i kampen fik Oscar Buch en stor chance for at fordoble hvepsenes føring. Efter et kombinationsspil mellem Buch og Boateng, var Buch helt alene med målmanden, men den hurtige Brønshøj-spiller fik sendt bolden forbi kassen.

Oscar Buch skulle senere i kampen igen få en stor mulighed for at gøre det til 2-0, da han efter 35 minutter igen blev spillet fri af Boateng. Men desværre for Buch gik bolden igen forbi Stenløses mål.

Brønshøj skruede op for tempoet, og bare to minutter senere var det Patrick Naundrups tur til at være tæt på et 2-0 mål. Men Stenløses keeper kom godt ned og fik pareret skuddet. Riposten røg lige ud til Buch, der sendte bolden i mål, men der var vinket for offside. Stadig 1-0.

20.01.18 BB-Stenløse Efter 1-0 målet

Kort efter kom Stenløse frem til deres første afslutning, men målmand Oliver Haslund havde styr på forsøget, der endte med at gå i sidenettet.

Hurtigt efter var vi tilbage i den anden ende. Her var Boateng i fuld fart mod Stenløses mål, og inde i feltet svingende han venstrebenet og sendte bolden under Stenløse-keeperen. 2-0 til Brønshøj.

Cheftræner Michael Winter sendte alle mand i kamp i dag, for i pausen blev der foretaget ikke mindre end ni udskiftninger. Ind kom Kasper Vilfort, Daniel Anusic, Mikkel Wenzel Pedersen, Oliver Miltoft og fem prøvespillere.

De mange nye spillere skulle lige finde hinanden, og Stenløse fik lagt et pres på Brønshøj i starten af 2. halvleg, hvor gæsterne kom frem til flere halve chancer. Den bedste af dem var et hovedstød, der gik forbi Vilforts mål.

Godt 12 minutter inde i 2. halvleg blev Brønshøjs Mikkel Wenzel Pedersen præsenteret for det røde kort, da han tacklede en Stenløse-spiller ud over sidelinjen. Men da der var tale om en træningskamp, fik Brønshøj lov til at erstatte Wenzel med Buch.

Efter 62 minutter fik Brønshøj tildelt kampens andet straffespark. Keagan, som er en prøvespiller fra Sydafrika, blev nedlagt i feltet af målmanden. Da Boateng var blevet skiftet ud i pausen, var det Tranberg, der skulle forsøge sig fra 11-meter-pletten. Midtbanespilleren var usvigelig sikker, da han sendte keeperen til den forkerte side samtidig med, at han sendte bolden højt oppe i målet. 3-0 til hvepsene.

Og nu gik det stærkt. Bare otte minutter efter 3-0 målet, blev det også 4-0. Oliver Miltoft kom til baglinjen, og med sit højreben fik han sendt bolden til bagerste stolpe. Her dukkede Keagan op og headede sikkert bolden i kassen.

20.01.18 BB-Stenløse Målet til 4-0

Mindre end et minut efter blev det også 5-0. Anas blev spillet helt fri på kanten af feltet, Stenløse-keeperen stormede ud af sit mål, men Anas bevarede overblikket og lobbede bolden over målmanden og ind i mål. Meget køligt af den blot 16-årige spiller, der tidligere har spillet ungdomsbold i Brønshøj Boldklub.

Med et kvarter tilbage af kampen kom Stenløse frem til deres bedste chance i kampen. Men Vilfort kom godt ud af sit mål, og Stenløse-spilleren endte med at sende bolden forbi kassen.

I kampens sidste 10 minutter kom Stenløse frem til flere afslutninger, men ingen af disse formåede at volde Kasper Vilfort nogle problemer.

God kamp af Brønshøj, hvor man hovedet koldt og ikke begik nogle fejl, der kostede mål. Vi ser nu frem til næste træningskamp, som er på lørdag den 27. februar kl. 12.30 mod Næstved på kunstbanen i Tingbjerg.

Startopstilling:
Oliver Haslund - Philip Rejnhold, Aske José Victor, Jeffrey Ofori, Jamil Fearrington - Simon Sharif, Oskar Tranberg, Mads Rønne, Oscar Buch, Christoffer Boateng - Patrick Naundrup

Mål:
1-0: Christoffer Boateng, straffe (11)
2-0: Christoffer Boateng (38)
3-0: Oskar Tranberg, straffe (62)
4-0: Keagan Troskie (70)
5-0: Anas Guendouri (71)

Advarsel:
Oskar Tranberg, Brønshøj (69)

Udvisning:
Mikkel Wenzel Pedersen, Brønshøj (57)