BB-Slagelse, 06.04.2019: Slagelse kommer foran 1-0

Sløjt mod Slagelse

Der var ikke meget, der fungerede for os i dag, hvor det endte med et 1-2 nederlag hjemme mod Slagelse. Vi fik ikke skabt meget i kampen, hvilket Slagelse heller ikke fik gjort. Men de var bare bedre til at score på deres få muligheder. Andreas Baes scorede vores enlige mål i overtiden.

Både vi og Slagelse havde mere end svært ved at kontrollere bolden, og den havde nogle gange sit eget liv. To gange i kampens første 10 minutter var der også optræk til Slagelse-muligheder, men Adam Kolberg kunne ikke få styr på bolden.

Første skud på mål kom efter 25 minutters spil, da Oscar Buch forsøgte sig. Men han måtte se bolde sidde lige på Sebastian Sørensen.

BB-Slagelse, 06.04.2019: Baes sender bolden over mål

Det satte lidt gang i os, og vi fik skabt yderligere chancer. Først en helflugter fra Buch, der ikke var i nærheden af målrammen, og så et hovedstød af Ricky Gotland, der strøg lige over mål.

Da der manglede 10 minutter af 1. halvleg, kom Slagelse frem til deres første afslutning. Jacob Pind spillede Mark Moesgaard i dybden, men Moesgaard kunne ikke få drejet bolden mod mål, og det endte med et målspark.

To minutter senere var Baes tæt på at blive kampens første målscorer. Han tog sig nemlig af et frispark lige uden for feltet, men måtte se bolden gå lige over mål og lægge sig i nettaget.

Godt og vel et minut før pausen fik Slagelse bragt sig foran 1-0. Mark Moesgaard tog sig af hjørnesparket, som Oliver Wehner Rasmussen fik hovedet på, og på stregen kom gæsternes topscorer Christoffer Thrane foran Andreas Lissau, hvorfra han fik sendt bolden det sidste stykke over stregen.

BB-Slagelse, 06.04.2019: Slagelse jubler over mål til 1-0

2. halvleg indeholdt færre chancer end 1. halvleg, og vi havde især svært ved at komme igennem Slagelses defensiv.

Ti minutter inde i 2. halvleg fik Adam Kolberg erobret bolden fra Dawda Ngum på vores egen banehalvdel. Kolberg forsøgte at placere bolden uden for Kasper Vilforts rækkevidde, men måtte se kuglen ramme stolpen.

Da der var spillet en time, fordoblede Slagelse deres føring. Christoffer Thrane kom igennem i højre side og spillede ind i feltet til Mark Moesgaard. Moesgaard sparkede første gang og fik nettet til at blafre bag en chanceløs Vilfort. 2-0 til Slagelse.

BB-Slagelse, 06.04.2019: BB i Slagelses felt

Vi pressede på for en scoring, men skabte ikke nogen chancer før det 86. minut, da Richter skød på mål fra ca. 20 meters afstand. Dette forsøg gik dog forbi mål.

Dybt inde i overtiden lykkedes det så for os at komme på tavlen. En bold endte hos Ahmed Iljazovski, der helflugtede mod mål. Sebastian Sørensen fik kun pareret, og Andreas Baes kunne banke returen i kassen til slutstillingen 1-2.

Det var ikke den bedste kamp fra vores side, men skal vi kigge positivt på det, så er vi sikker på top 3 og dermed en ekstra hjemmekamp i slutspillet. Men spillet skal blive bedre, og meget gerne allerede på lørdag den 13. april kl. 14, hvor det gælder Slaget om Mosen mod AB på Gladsaxe Stadion.

lør. 6. april 2019
Tingbjerg Idrætspark