29.09.18, BB-Skovshoved: De to hattrickhelte Kevin og Buch

Historisk sejr i Tingbjerg

Hele 6-0 blev det i dag hjemme mod Skovshoved. Her fik de næsten 500 tilskuere set, at Oscar Buch og Kevin Bechmann Timm begge lavede hattrick. En historisk bedrift, da vi skal helt tilbage til 1968 for at finde en kamp, hvor to Brønshøj-spillere lavede hattrick. Dengang var det Per Røntved og Gunnar Pedersen, der blev hattrick-heltene i 8-4 sejren over Næstved.

Det var dog Skovshoved, der startede kampen bedst. I de første 15 minutter af 1. halvleg fik de lagt et tungt pres på Brønshøj, men måtte stadig kigge langt efter de åbne målchancer. Faktisk var det Brønshøj, som var tættest på i Skovshoveds gode periode. Her fik Kevin hovedet på bolden, og målmand Tobias Brogaard måtte ud i fuld længde for at redde.

29.09.18, BB-Skovshoved: Buch gør det til 1-0

Brønshøj overtag mere og mere af kampen og efter 21 minutters spil faldt kampens første mål. Et indlæg fik lov til at gå hele vejen fra højre side til venstre side. Her samlede Anton Holse, der var tilbage i startopstillingen efter en længere skadespause, bolden op og sendte den tilbage i feltet. Her faldt den ned til Buch, der bankede bolden om bag en chanceløs Tobias Brogaard. 1-0 til Brønshøj.

Kort efter fik Skovshoved en kæmpemulighed for at udligne. Der var fejl i kommunikationen mellem to Brønshøj-spillere, og så kunne Simon Bræmer få afsluttet. Han fik også lobbet bolden over Vilfort, men fik også sendt bolden forbi mål.

29.09.18, BB-Skovshoved: Kevin har lige gjort det til 2-0

Minuttet efter Bræmers store chance ville Kevin også lege med. Han tæmmede bolden med brystet og lod bolden hoppe et par gange, inden han klappede til kuglen og scorede et flot mål. 2-0 til Brønshøj.

Skovshoved fortsatte dog med at tro på det og kom også frem til nogle gode chancer. Men skarpheden fra ikke kommet med fra Charlottenlund til Tingbjerg.

I stedet for blev det 3-0 til Brønshøj. Jamil Fearrington fik rigtig meget tid i hvepsenes højre side, og han kunne derfor slå et præcist indlæg ind i feltet. Her kæmpede Kevin sig foran Skovshoveds Frederik Thyssen og fik headet bolden i mål.

I pausen reagerede Skovshoveds cheftræner Peter Gustavsen ved at udskifte to mand, men det gavnede ikke gæsterne. For bare fire minutter inde i 2. halvleg scorede Oscar Buch sit andet mål i kampen. Jamil fik igen masser af tid til at sparke et indlæg. Skovshoved fik ikke sendt bolden væk, og så kunne Buch tilrane sig bolden og sende den op i hjørnet. 4-0 til Brønshøj.

29.09.18, BB-Skovshoved: De herlige fans

Der var ikke meget Skovshoved i denne periode, og det skulle også blive værre for gæsterne, da Kevin gjorde det til 5-0.

Et fladt indlæg af Jamil på kanten af feltet fandt Kevin, der bankede til bolden første gang, og sendte klatten i kassen via stolpen. Et utrolig flot mål af Kevin (Cheftræner Michael mente det var bedre end Rønnes mod Vanløse) og hattrick af den stærke angriber. 5-0 til Brønshøj, og Kevin har nu scoret 22 mål i 39 kampe for Brønshøj - et imponerende snit.

29.09.18, BB-Skovshoved: Kevins mål til 5-0

Men Buch ville ikke lade Kevin være ene om at være hattrickhelt i dag. For bare tre minutter senere scorede Buch hattrick i kampen. Kevins bold i dybden var lige ved at blive for lang, men Buch formåede at holde bolden på den rigtige side af kridtstregen. Herefter tog han et træk skråt ind i banen, ind han sendte bolden i nettet ved den nærmeste stolpe. 6-0 til hvepsene. Det var Buchs ottende sæsonscoring og det 15. mål som Brønshøj-spiller.

Herefter faldt tempoet betydeligt i kampen, og der skete ikke meget. Men det var fansene og supporterne ligeglade med, da de havde en fest på tribunen, hvor de som sædvanligt skabte en fantastisk stemning.

29.09.18, BB-Skovshoved: Buchs mål til 6-0

En af dagens gode historier var også Jenus Saleh, der blev skiftet ind med ca. 20 minutter tilbage til sin ligadebut. Jenus har spillet hele sit liv i Brønshøj, så det var godt at se ham på banen i en divisionskamp.

Men det passede Brønshøj perfekt, at tempoet faldt i kampen, da hvepsene allerede skal i aktion igen på onsdag den 3. oktober kl. 19. Her gælder det den udsatte kamp mod Marienlyst hjemme på Tingbjerg Ground.

29.09.18, BB-Skovshoved: Jenus, der fik sin ligadebut i dag
lør. 29. sep 2018
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Casper Thorsøe Jr.
Tilskuere: 485
Brønshøj Boldklub
6 - 0
3 - 0
Skovshoved
22' Oscar Buch
26' Kevin Bechmann Timm
35' Kasper Kempel
41' Kevin Bechmann Timm
49' Oscar Buch
62' Kevin Bechmann Timm
65' Oscar Buch
77' Anton Holse