BB-Skovshoved, 19.08.17 1-0 til SIF

Hvepsene havde glemt vingerne

Brønshøj kom ned på jorden igen efter en flot sæsonstart, da de i går tabte 0-2 hjemme mod Skovshoved. Hvepsene havde svært ved at finde deres spil og fik aldrig for alvor truet gæsterne.

Kampen var kun fire minutter gammel, da en Brønshøj-spiller helt upresset headede bolden ud over baglinjen. På det efterfølgende hjørnespark hoppede Nicolai Vallys højst, og han bragte gæsterne foran 1-0. Så for anden hjemmekamp i træk måtte hvepsene indkassere et hurtigt mål.

Der var dog stadig håb for Brønshøj, som i 1. runde endte med en sejr efter at være kommet bagud. Men sådan skulle det ikke gå i dag. Efter 13 minutter fordoblede gæsterne føringen, da et indlæg fra skovsernes højre side fandt vej ind til Simon Bræmer, da tæmmede bolden, inden han bankede bolden i kassen forbi en chanceløs Kasper Vilfort. 2-0 til Skovshoved.

BB-Skovshoved, 19.08.17 2-0 til SIF

Brønshøj-spillerne havde svært ved at ramme hinanden, og hvepsenes tempo var ikke skræmmende, og chancer var en mangelvare for Brønshøj i dag. Det blev til skud udenfor mål, som dog ikke var inden for målrammen.

Bedste mulighed til Brønshøj kom efter 34 minutter, da målmand Tobias Brogaard gik for hårdt til Patrick Naundrup i feltet, og dommer Martin Køster pegede på pletten. Straffesparket skulle Kevin Bechmann Timm tage sig af. Men han måtte se Tobias Brogaard hoppe til den rigtige side og parere afslutningen.

BB-Skovshoved, 19.08.17 Straffe til BB

Der var derfor nok at tale om i pausen, hvor der skulle ske noget, hvis Brønshøj skulle komme fra kampen med point. Skovshoved stod klogt nede bagved og spillede sig hurtigt ud af presset, som godt kunne have været bedre fra hvepsenes side. Derudover var Brønshøj-spillerne heller ikke aggressive nok i nærkampene.

Der var heller ikke mange chancer i 2. halvleg, kun skud fra distancen, og det endte derfor med en 2-0 sejr til Skovshoved, der har fået en god start på livet i 2. division med to sejre og en uafgjort.

Brønshøj derimod skal kigge indad efter en skidt præstation i dag, og mon ikke også det bliver meget bedre, når turen går til Næstved søndag den 27. august kl. 13. Vi ved jo, hvad hvepsene er i stand til. Husk at tilmelde jer busturen, så støtten kan blive så god, som den var i går.

BB-Skovshoved, 19.08.17 Fansene
lør. 19. aug 2017
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Martin Køster
Tilskuere: 511
Brønshøj Boldklub
0 - 2
0 - 2
Skovshoved
4' Nicolai Vallys
13' Simon Bræmer
43' Jeffrey Ofori
50' Oskar Tranberg
55' Kevin Bechmann Timm
59' Cem Vardar
60' Simon Bræmer
64' Sebastian Elvang
84' Christoffer Boateng