18.01.20: BB-Skovshoved - Dagens måltavle

Stadig ubesejret i 2020

I mandags fandt årets første træning sted og i dag gjaldt det så den første kamp i 2020. Her stod den på træningskamp mod ligarivalerne fra Skovshoved og efter en 2-0 sejr har vi stadig ikke tabt i det nye år. De to mål blev scoret af Gustav Therkildsen og Mads Rønne.

I dagens kamp blev der prøvet flere ting, bl.a. en ny formation, 3-5-2. Udover formationen, så var der også spilletid til tre prøvespillere, hhv. Victor Koch, Mathias Betzer og Mikkel Bo Eriksen.

Selve kampen startede med flere store chancer i begge ender. Allerede efter to minutters spil burde Mads Rønne have bragt os foran, da han blev sendt i dybden. Men Rønnes afslutning var meget forkølet. Fem minutter senere var der endnu en stor chance til Rønne, men også denne chance blev misbrugt.

Kort tid efter var der gang i den i den anden ende. Skovshoved fik en friløber, men en flot fodparade af Oliver Korch forhindrede, at gæsterne kom foran. Godt og vel fem minutter senere var det Gustav Therkildsens tur til at brænde en stor chance.

18.01.20: BB-Skovshoved - Therkildsens mål til 1-0

Så de ca. 150 fremmødte var vidner til fire store chancer indenfor kampens første 15 minutter. Tilskuerne måtte dog vente til det 32. spilleminut før netmaskerne blafrede.

Gustav Therkildsen modtog bolden ude i højre side, og i bedste Arjen Robben-stil, træk han ind i banen og fra kanten af feltet sparkede han bolden over i det lange hjørne. 1-0 til os.

Otte minutter senere fordoblede vi så føringen, da Mads Rønne på flot vis tog bolden med sig omkring midten af banen og stak straks afsted. Der var kun en forhindring, inden keeperen, tilbage, og den blev selvfølgelig klaret, inden Rønne iskoldt sparkede bolden forbi en chanceløs målmand. 2-0 til os.

18.01.20: BB-Skovshoved - Rønne gør det til 2-0

Vi kunne derfor gå til pausen med en 2-0 føring efter en kamp, hvor Skovshoved kunne have scoret 1-2 mål, mens vi kunne have scoret 3-4 mere. I pausen blev der også foretaget fem udskiftninger.

I 2. halvleg var det Skovshoved, der var mest på bolden, mens vi stod lidt mere afventende. Det forhindrede os dog ikke i at komme frem til chancer. Bl.a. Löween, Koch og Kevin var tæt på komme på tavlen, men alle tre gange stod Skovshoveds keeper i vejen.

Skovserne havde også deres muligheder. Den bedste af disse kom efter 58 minutter, men der blev sparket lige på Vilfort, der var kommet ind på kassen i stedet for Korch.

18.01.20: BB-Skovshoved - Redning af Vilfort

Efterhånden som 2. halvleg skred frem, blev der længere og længere mellem chancerne. Den sidste nævneværdige chance fandt sted ca. 10 minutter før tid. Her var Skovshoveds centrale forsvarsspiller gået med frem, men den høje forsvarsspiller fik i helt fri position headet forbi mål.

Det endte derfor med en 2-0 sejr og 2020 blev derfor sparket i gang på fornem vis. Næste træningskamp finder sted på lørdag den 25. januar kl. 12, hvor det igen gælder en ligarival, denne gang HIK. Kampens spiller på kunsten i Tingbjerg.

Brønshøj - Skovshoved: 2-0 (2-0)

Opstilling - Brønshøj:
Oliver Korch (46. Kasper Vilfort) - Jacques Bang Sørensen, Jamil Fearrington, Nicolai Clausen - Simon Richter (46. Mathias Betzer), Lars Emil Juel Andersen, Oskar Tranberg, Lucas Petersen, Festim Mustafi (46. Casper Löween) - Gustav Therkildsen (46. Victor Koch), Mads Rønne (46. Kevin Bechmann Timm)

Mål:
1-0: Gustav Therkildsen (32.)
2-0: Mads Rønne (40.)

Advarsler:
Brønshøj: Festim Mustafi (16.) og Jacques Bang Sørensen (53.)

Dommer:
Casper Thorsøe Jr.

lør. 18. jan 2020
kl. 12:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Casper Thorsøe Jr.
Brønshøj Boldklub
2 - 0
2 - 0
Skovshoved