BB - Roskilde KFUM 1-3, 06.03.21

Skidt generalprøve giver god premiere

I dag spillede vi vinterens sidste træningskamp, og det var en skidt generalprøve, inden 2. division starter på lørdag. Det endte nemlig med et 1-3 nederlag hjemme mod Roskilde KFUM. Aleksandar scorede vores enlige mål på straffe.

Det var gæsterne som var mest toneangivende i 1. halvleg, selvom vi havde medvind. Denne formåede vi dog ikke at udnytte, og eneste afslutning fra vores side faldt i overtiden.

Roskilde KFUM var hurtigere på bolden og bedre til at kombinere. Efter 14 minutter fik gæsterne belønning for deres anstrengelser. Vi fik snittet et indlæg videre, og ved bagerste stolpe stod Mads Julø helt fri og kunne sende bolden det sidste stykke over stregen. 0-1.

Ca. 10 minutter senere fordoblede Roskilde føringen, da en bold blev sendt ind i feltet til Emre Selvi. Han fik vendt rundt på en tallerken og bankede bolden i mål. 0-2.

I 2. halvleg var spillet lidt bedre. Godt og vel et kvarter inde i halvlegen snød Hemmingshøj tre mand, inden han blev nedlagt i feltet. Dommeren var ikke i tvivl om pegede på pletten.

Aleksandar Lazarevic gjorde sig klar til at sparke, og scorede sikkert på straffesparket ved at sende keeperen den forkerte vej. 1-2.

Kort tid efter kom Roskilde igen foran med to mål. Morten Jørgensen sendte en høj bold ind i feltet. Her fik vinden fart i bolden, endte med at snyde Victor Michaelsen i målet og gå i kassen. 1-3.

Vi havde et par gode afslutninger i slutningen af kampen, men ingen scoringer. Derfor endte generalprøven med et 1-3 nederlag.

Det er selvfølgelig surt at slutte med et nederlag lige inden forårsstarten på turneringen, men mon ikke spillerne er klar, når det for alvor går løs på lørdag.

Her møder vi Vanløse på udebane. Kampen spilles på Genforeningspladsen.

Kiggede vi samlet på alle ni træningskampe, så er 5 vundet, 2 er endt uafgjort og 2 er blevet tabt. Der er har helt bestemt være rigtig mange gode momenter i spillet, og efter en sejrsfattigt efterår, virker det til, at spillerne har lært at vinde fodboldkampe.

Brønshøj - Roskilde KFUM: 1-3 (0-2)

Opstilling - Brønshøj:
Victor Michaelsen - Oskar Møller, Andreas Horsebøg, Nicolai Clausen - Mads Gabel (82. Anas Guendouri), Dawda Ngum (82. Christian Thorup), Yasin Dogan (46. Bayan Fenwick), Lars Emil Juel Andersen (46. Marcus Porsgrunn), Emil Vatani (82. Elias Asidah With) - Jonas Hemmingshøj (61. Mathias Veltz), Aleksandar Lazarevic

Mål:
0-1: Mads Julø (14.)
0-2: Emre Selvi (25.)
1-2: Aleksandar Lazarevic (59.)
1-3: Morten Jørgensen (63.)

Advarsler - Brønshøj:
Dawda Ngum (43.) og Mathias Veltz (76.)

Oversigt over vinterens træningskampe:

16. januar 2021, Brønshøj - AB Tårnby 0-0 (0-0)

23. januar 2021, Næstved - Brønshøj 1-2 (1-1)
Målscorere: Aleksandar Lazarevic og Mathias Veltz

30. januar 2021, Brønshøj - HIK 2-1 (0-0)
Målscorere: Mathias Veltz og Jonas Hemmingshøj

2. februar 2021, Brønshøj - Skovshoved 1-0 (1-0)
Målscorer: Aleksandar Lazarevic

6. februar 2021, Brønshøj - Lyngby U23 3-2 (1-2)
Målscorere: Mathias Veltz, Oskar Tranberg og Lars Emil Juel Andersen

9. februar 2021, Hillerød - Brønshøj 1-1 (0-0
Målscorer: Oskar Møller (68.)

20. februar 2021, FC København U19 - Brønshøj 6-3 (1-1)
Målscorere: Aleksandar Lazarevic (2) og Adil Guendouri

28. februar 2021, Slagelse - Brønshøj 0-2 (0-0)
Målscorere: Jonas Hemmingshøj og Bayan Fenwick