BB-Ringkøbing, 11.05.19: Jubel efter mål

Underholdende sejr

Efter to skuffende kampe i det jyske, så kom vi tilbage på sejrssporet i dag, da det blev til en 4-2 sejr over Ringkøbing i en meget underholdende affære på Tingbjerg Ground. Mål af Kevin Bechmann Timm, Oscar Buch og Casper Löween Jensen samt et Ringkøbing-selvmål var med til at sikre alle tre point.

Vi fik ikke den bedste start på kampen. Allerede i kampens andet minut fik gæsterne scoret til 1-0. Et hjørnespark blev slået ind i feltet, og her steg Anders Vestergaard til vejrs og kunne heade bolden i mål.

BB-Ringkøbing, 11.05.19: Ringkøbing bringer sig foran 1-0

Vi gik efter en hurtig udligning, og efter et langt indkast af Anton Holse var vi tæt på. Ricky Gotland fik snittet bolden videre, og den så ud til at gå i mål, men en Ringkøbing-spiller fik reddet på stregen med et saksespark.

Det lykkedes os dog at udligne hurtigt. For i det fjerde minut fik vi udlignet. Andreas Baes smed et hjørnespark ind i Ringkøbings felt, og her headede Anders Qvist bolden hen til Kevin, der bankede bolden i mål. 1-1.

BB-Ringkøbing, 11.05.19: Kevin udligner til 1-1

I det syvende minut fik Ringkøbings Kenneth Lund en stor mulighed for at score. Han blev nemlig spillet helt fri inde i feltet, men ramte bolden helt skævt og i stedet for et Ringkøbing-mål endte det med et Brønshøj-målspark.

Vi var også tæt på en Ringkøbing-scoring i det 12. minut. Her lavede en Ringkøbing-spiller et fladt indlæg, Richter ramte helt skævt. Heldigvis for Richter endte bolden lige i favnen på Kasper Vilfort. Ringkøbing appellerede for en tilbagelægning, men dommeren vinkede afværgende.

Vi ville også være med i chance-festen og efter et hjørnespark var Kevin tæt på at score sit andet mål i kampen, men Mads Petersen fik verfet bolden over mål.

Det blev dog til mål på den efterfølgende scoring. Igen var et Baes, der stod for hjørnesparket, og denne gang var det Anton Holse, som fik headet på tværs, inden Buch fik sendt bolden over stregen. 2-1 til os.

BB-Ringkøbing, 11.05.19: Buch scorer til 2-1

Vi havde et par gode muligheder for flere mål, men det blev Ringkøbing, der scorede kampens næste mål. Ringkøbing kom over højre side, og ved bagerste stolpe dukkede Jacob Sandal op og kunne heade 2-2 målet i kassen.

Bedst som man havde forberedt sig på, at det skulle ende 2-2 efter 1. halvleg, så fik vi et lidt tilfældigt mål. Anton Holse sendte et langt indkast ind i boksen. Her ramte bolden Kenneth Lund på knæet, og bolden strøg i mål til stillingen 3-2. Ved første øjekast lignede det et selvmål, men ved et ekstra nærstudie af målet og en snak med dommeren, så fik Löween lige akkurat ramt bolden inden den krydsede stregen. Det var samtidig Casper Löweens første mål for Brønshøj.

Vi kunne derfor gå til pausen med en 3-2 føring efter en meget underholdende 1. halvleg, hvor begge hold havde chancer til mere.

BB-Ringkøbing, 11.05.19: Koustrup laver selvmål

2. halvleg var lidt under 10 minutter gammel, da vi gjorde det til 4-2. Baes træk ind i feltet ude fra højre side og forsøgte med venstrebenet at dreje bolden over i det lange hjørne. Mads Petersen fik handskerne på, men fik pareret bolden lige ind på højre back Mikkel Koustrup og via ham i mål.

Ti minutter senere skulle det have stået 5-2. Et efter flot opspil i højre side fik Baes sendt bolden skråt tilbage til Löween, men tæt på mål, fik han sendt bolden forbi kassen.

Der var ikke lige så mange chancer i 2. halvleg, som der var i 1. halvleg, men vi havde god kontrol i kampens sidste 45 minutter, og da fløjten lød kunne jublen bryde ud blandt spillerne og trænerne samt Danmarks Smukkeste, som igen leverede til UG på tribunen.

Næste kamp, hvor Danmarks Smukkest kan brillere er på lørdag den 18. maj kl. 15 hjemme mod Middelfart.

Og glem endelig ikke vores jubilæumsreception, når vi på onsdag den 15. maj, fra kl. 14-18, fejrer vores 100 års jubilæum nede i klubhuset på Ruten 2.

Danmarks smukkeste jubler over mål
lør. 11. maj 2019
Tingbjerg Idrætspark