BB-Husum, 26.07.17

Bulldogsene bed fra sig

I går aftes stod den på lokalopgør, da Husum gæstede Tingbjerg. Brønshøj vandt kampen 4-2, men bysbørnene bed fra sig, og gjorde det ikke nemt for hvepsene. Kevin Bechmann Timm og Oscar stod hver for 2 scoringer for hvepsene, mens Lasse Syndergaard lavede begge mål for gæsterne.

Der var spilletid til de Brønshøj-spillere, som ikke havde fået så mange minutter i benene i de to første træningskampe. Men det var stadig et stærkt hold, som cheftræneren Michael Winter sendte på banen, hvor der bl.a. var uofficiel debut til Cem Vardar.

1. halvleg var en skidt omgang for Brønshøj, hvor spillet var for langsomt og fejlafleveringerne for mange. Husum skal dog også roses for at være med til at gøre det svært for hvepsene.

Der skulle gå 12 minutter før Brønshøj kom frem til den første chance. Her fik Kevin en friløber, men en god redning af Husums keeper gjorde, at stillingen stadig var 0-0.

BB-Husum, god mulighed til Kevin

Herefter fulgte en god Husum-periode på 15-20 minutter, hvor de havde flere forsøg. Tættest på mål var de, da et udspark fra Brønshøj røg lige ud i fødderne på en Husum-spiller. Heldigvis for Brønshøj valgte han at sende den videre til en holdkammerat, der ikke kunne få bolden under kontrol, og chancen løb ud i sandet.

I de sidste 10 minutter af 1. halvleg fik Brønshøj endelig gang i deres spil og skabte flere muligheder. Men enten stod målmanden i vejen eller også manglede præcisionen. Stillingen efter de første 45 minutter var derfor 0-0. Men hvad vi manglede af mål i 1. halvleg, fik vi til gengæld masser af i 2. halvleg.

2. halvleg var kun 4 minutter gammel da Kevin trampede sig igennem Husum-forsvaret, inden han sendte bolden over Husum-målmanden og ind i netmaskerne. 1-0 til Brønshøj.

BB-Husum, Kevin

Brønshøjs spil i 2. halvleg var betydeligt bedre, og de kom frem til mange flere muligheder, og efter 69 minutter kom 2-0 målet. Et hjørnespark blev slået ind fra hvepsenes højre side. Her hoppede Morten Levinsens højst og fik headet på mål, men en flot refleksredning af Husum-keeperen forhindrede en scoring til midtbanespilleren. Buch var dog hurtigt over returen og fik sendt bolden sikkert i mål.

De sidste 10 minutter af kampen blev vi forkælet med 4 scoringer. Først fik Husum reduceret til 1-2, da Lasse Syndergaard fik placeret bolden uden for Johan Gårdsvolls rækkevidde.

Kort tid efter fik Brønshøj frispark ude i deres højre side. Her løb Kevin til bolden og med et flot spark, hamrede han bolden over i det lange hjørne til stillingen 3-1.

BB-Husum, 3-1 målet

Men Husum bed fra sig igen, da Lasse Syndergaard scorede sit 2. mål i kampen i de sidste minutter af den ordinære spilletid. Husum kastede derfor det meste frem for at få det udlignende mål.

Dette gav plads til kontraløb, og i dommerens overtid fik Buch en friløber, som han sikkert omsatte til mål. Kort efter fløjtede dommeren kampen af, og hvepsene kunne fejre en 4-2 sejr i Slaget om Frederikssundsvej.

På lørdag den 29. juli kl. 11 er der igen lokalopgør, når Vanløse kigger forbi Tingbjerg Idrætspark. Det vil være den sidste træningskamp, inden det for alvor går løs den 5. august i ligaen. Grillen vil blive tændt, så du kan få stillet frokostsulten, mens spillerne knokler løs inde på stadionbanen.

Brønshøj - Husum 4-2 (0-0)

Opstilling:
Johan Gårdsvoll - Simon Sharif (69. Frederik Lorenzen), Prøvespiller, Mikkel Wenzel Pedersen, Prøvespiller - Morten Levinsen, Frederik Lorenzen (55. Prøvespiller) - Kevin Bechmann Timm, Cem Vardar, Daniel Anusic - Oscar Buch

Mål:
1-0: Kevin Bechmann Timm (49)
2-0: Oscar Buch (69)
2-1: Lasse Syndergaard (81)
3-1: Kevin Bechmann Timm (85)
3-2: Lasse Syndergaard (90)
4-2: Oscar Buch (90)

ons. 26. juli 2017