BB-Odder, 05.05.18 Vilfort i nærkamp

Forårets første clean sheet

Man havde næsten helt glemt at kampe kunne ende 0-0 på Tingbjerg Ground, da vi skal helt tilbage til 27. august 2016 mod Hvidovre. for at finde den seneste. Men på trods af en ihærdig indsats, især i 2. halvleg, blev det kampens resultat mod Odder i dag.

Der var en fantastisk stemning på tribunen i dag blandt de 445 tilskuere, men dette lod Odder sig ikke skræmme af, da de lagde friskt ud. Jyderne fik skabt flere farlige situationer, men hvad de havde i gåpåmod, manglede de i præcision.

BB-Odder, 05.05.18 Odder i offensiven

Det var først efter 20 minutters spil, at Brønshøj begyndte at røre på sig, men så kom det ene forsøg efter det andet også. Både Kevin Bechmann Timm, Christoffer Boateng og Daniel Anusic forsøgte sig flere gange fra distancen. Men rigtig farligt blev det aldrig.

De første 45 minutter var også en uskøn og rodet affære, og det var heller ikke overraskende, at de to hold gik til pause målløse.

I 2. halvleg virkede det som om, at Odder ville være tilfredse, hvis de kunne rejse hjem fra Tingbjerg med et point. Det var i hvertfald Brønshøj, som tog styringen. Men det blev ved de halve chancer, hvoraf den største af dem tilfaldt Mads Rønne. Han fik dog et dårligt traf på bolden, og så kunne Odders målmand Peter Flyvholm nemt samle bolden op.

Odder holdt sig for det meste hjemme i egen hule, men en enkelt gang var de tæt på. Der blev sendt et fladt indlæg ind i det lille felt, hvor Mathias Laursen Christensen kom stormende. Hvis Odder-spilleren havde haft større fødder, så havde han gjort det til 1-0 til gæsterne. Heldigvis for Brønshøj, så gik bolden forbi alle.

BB-Odder, 05.05.18 Boas annullerede mål

Med 18 minutter tilbage af kampen brød jublen løs på Tingbjerg Ground. Kevin spillede Boateng helt fri i dybden, og Boateng fik prikket bolden forbi Flyvholm og i kassen. Men på sidelinjen havde linjevogteren flaget oppe. Nærstudie af TV-billederne har vist, at målet ikke skulle have været annulleret. Desværre er der ikke noget at gøre ved det.

Dybt inde i overtiden fik Brønshøj frispark lige uden for feltet. Boateng stillede sig klar til at sparke. Men desværre fik han sendte bolden over mål. Det var en af de sidste aktioner i kampen, der endte 0-0.

Et selvtillidsboost for keeper Kasper Vilfort, der fik forårets første clean sheet. Nu skal bolden bare puttes ind i den anden ende. Noget, der meget gerne må ske på torsdag, Kristi Himmelfartsdag, den 10. maj kl. 15, hvor fynske Dalum kigger forbi Tingbjerg Ground.

BB-Odder, 05.05.18 Fansene
lør. 5. maj 2018