BB-OB, 24.09.14 Jubel

Foto: Christian Haslund

Farvel til fynboerne, Hvepsene er videre

BB-OB, 24.09.14 tavle

Slutresultatet
Foto: Thomas Løser

Brønshøj havde budt Superliga-holdet OB op til dans hjemme på Tingbjerg Ground, og det var en dans, som Brønshøj var bedst til, da Mikkel Nøhr blev matchvinder med et mål kort inde i 2. halvleg.

De første 20 minutter stod der OB på det hele, mens Brønshøj havde svært ved at holde fast i bolden og stod langt tilbage. På trods af OB's spilovertag var det så som så med chancer til udebaneholdet, og det der var manglede enten kvalitet eller også var Dannevang på plads.

Men efter godt 20 minutter kom kampens største chance, da Hvepsene slog kontra. Bolden endte ude hos Tahir, som sendte en flot bold ind i feltet, hvor han fandt en helt fri Granskov. Granskovs hovedstødsforsøg manglede dog kvalitet og røg ved siden af. Men det var bestemt en advarsel til OB, om at de ikke skulle føle sig for sikre.

BB-OB, 24.09.14 Nøhrs forsøg

Mikkel Nøhrs forsøg i sidenettet
Foto: Thomas Løser

Der gik da også kun 4 minutter før det var Nøhrs tur til at være tæt på. Med ryggen mod mål fik Lassen spillet bolden videre til en fremadstormende Nøhr, som desværre måtte se sit forsøg bliver blokeret til hjørne af OB's målmand.

5 minutter senere var Nøhr igen tæt på, da han denne gang fik bolden i løb af Granskov, men det flade skud strøg forbi den ene opstander.

De sidste 5 minutter af halvleg var Brønshøj dominerende, mens OB havde travlt med at forsvare sig. Det blev dog ikke til de store muligheder og stillingen var 0-0, da begge hold gik til pause.

En 1. halvleg, hvor Brønshøj havde de største muligheder for at bringe sig foran, mens OB er et hold uden selvtillid i øjeblikket, og det var tydeligt at se i deres afslutninger, som aldrig blev rigtig farlige for Dannevang & co.

Tilskuerne var knap nok kommet ud til 2. halvleg før der var scoret.

Brønshøj fik en kontra, hvor det var 3 mod 3. Nøhr førte bolden frem og med et fremragende skud fik han udplaceret OB-keeperen til stor glæde for de fleste på Tingbjerg Ground.

Herefter stillede Brønshøj sig tilbage og forsvarede, og det gjorde de fremragende.

Faktisk var Brønshøj tættere på 2-0 end OB var på at udligne. Efter 64 minutter brød Hvepsene flot igennem på venstrekanten, hvor Fredsted kom til baglinjen og fik slået et hårdt fladt indlæg ind i feltet, hvor en OB-spiller fik tacklet Brønshøj-spilleren og bolden blev herefter sparket væk.

BB-OB, 24.09.14 Granskov

Granskovs store chance
Foto: Thomas Løser

2 minutter senere skulle Granskov havde gjort det til 2-0. Nøhr fik snittet bolden videre til Gabel, som stormede frem, og med et fladt indlæg fandt han en helt fri Granskov inde på midten af feltet, og det eneste som skulle gøres var at sætte indersiden på, men utroligt nok endte skuddet over mål.

Heldigvis fik det ingen konsekvenser for Brønshøj, da fynboerne havde svært ved at nedbryde Hvepsenes fremragnede defensiv, hvor bolden blev spillet roligt rundt blandt de bagerste uden det helt store pres fra OB's side.

Mht. OB-chancer i 2. halvleg kunne de tælles på en hånd, men det var dog tæt på at gå galt i dommerens overtid, da bolden dumpede ned foran en OB-spiller, hvis afslutning endte over mål, og kort efter fløjtede dommeren kampen af, hvorefter der lød et kæmpe jubelbrøl på TG's tribuner.

Brønshøj er nu med i bowlen på fredag, når der trækkes lod til DBU Pokalens 3. runde.

Husk at næste kamp allerede er på søndag d. 28. september kl. 15, når turen går til Fredericia.

Opstilling:
Nicklas Dannevang - Mads Gabel, Jesper Fleckner, Lars Emil Juel Andersen, Oliver Fredsted - Nuri Mustafi, Kasper Sørensen (75. Aleksandar Lazarevic) - Sebastian Lassen (67. Oke Akpoveta), Mikkel Nøhr Christensen (81. Sebastian Dalgaard), Sani Tahir - Andreas Granskov

Ikke benyttet:
Yousuf Butt, Sebastian Grubak Salomonsen, Kenneth Thinter, Simon Raahave