BB-Næstved, 30.09.17 En glad Rejnhold

Foto: Martin Ladegaard

Forløsende sejr

Efter syv kampe i streg med nederlag blev det i dag til tre point, da hvepsene fik vendt 0-1 til en 2-1 sejr takket være mål af Philip Rejnhold og Kevin Bechmann Timm.

Kampen startede meget sløvt, hvor ingen af holdene turde satse. Vi skulle også helt frem til det 17. minut, før vi fik kampens første afslutning. Den stod Kevin for, men han måtte se sin afslutning gå over mål.

Antallet af chancer i 1. halvleg kunne tælles på fire fingre - en til Brønshøj og tre til Næstved. Tættest på scoring i 1. halvleg var efter 37 minutter, da to dårlige clearinger gav Andreas Baes en stor mulighed, men Jamil fik kastet sig ned i bolden.

BB-Næstved, 30.09.17 Zaki

Foto: Martin Ladegaard

Det vil ikke være en 1. halvleg, som vil gå over i historien, som den mest sindsoprivende i verdenshistorien, og det var tredje kamp i træk, at den stod 0-0 ved pausen i en Brønshøj-kamp. De to foregående gange var det desværre ikke endt så godt, men heldigvis var tredje gang lykkens gang.

Blot to minutter inde i 2. halvleg var hvepsene tæt på at bringe sig foran. Kevin sendte et præcist indlæg ind omkring det lille felt, hvor både Naundrup og Zaki stod helt frie. Naundrup fik headet på mål, men uheldigt for Brønshøj-angriberen stod Victor Anker rigtigt placeret og kunne slå bolden over mål.

Fem minutter senere lå bolden i nettet i den anden ende. Kasper Mertz sendte et flot indlæg, fra gæsternes højre side, ind i panden på Soiheib Dhaflaoui, der sendte bolden om bag en chanceløs Kasper Vilfort. 1-0 til gæsterne.

BB-Næstved, 30.09.17 Næstved fejrer scoringen

Foto: Martin Ladegaard

Brønshøj-spillerne hang forståeligt nok lidt med brodden efter scoringen, og havde svært ved at få spillet til at hænge sammen. Samtidig sænkede Næstved tempoet og kørte på cruise control. Hvis ikke der skete noget, så ville det ende med et 0-1 nederlag til hvepsene.

Men et kvarter før tid fik Brønshøj hjørnespark. Boateng spillede bolden ud til en helt fri Philip Rejnhold, der fra ca. 20 meters afstand trykkede af. Bolden strøg forbi både venner og fjender, og Victor Anker så derfor kuglen alt for sent til at forhindre en Brønshøj-udligning.

Kæmpe forløsning både for Rejnhold, der scorede sit første mål i hvepsetrøjen, mens også for Brønshøj, der fik deres første mål siden d. 27. august 2017.

BB-Næstved, 30.09.17 Jubel efter 1-1 målet

Foto: Martin Ladegaard

Målet gav hvepsene blod på tanden, mens Næstved virkede helt lammet af udligningen. Og det skulle blive endnu bedre for Brønshøj.

Efter 82 minutter var Boateng i oplæggerens rolle, da han sendte et hjørnespark ind i feltet. Her stod Kevin, og lidt heldig ramte boldens han knæ og strøg i mål. Ikke det kønneste mål, men de tæller allesammen. Kæmpe jubel både på banen og tribunen over 2-1 scoringen.

BB-Næstved, 30.09.17 Jubel efter 2-1 målet

Foto: Martin Ladegaard

Næstved forsøgte at komme tilbage, bl.a. med lange bolde ind i feltet, men disse blev afvist gang på gang. Tættest på udligning var gæsterne, da Daniel Norouzi forsøgte sig ude fra. Men bolden strøg forbi Vilforts mål.

I overtidens tredje minut stod Kevin med kampens sidste afslutning, og kort efter fløjtede Martin Køster kampen af, og der udbrød stor jubel hos trænerne, fansene og spillerne.

En forløsende sejr for Brønshøj efter en hård periode, og stærkt at komme tilbage mod Næstved efter at være kommet bagud. Nu skal det følges op med endnu en sejr, når turen går til B93 og Østerbro Stadion lørdag den 7. oktober kl. 13.

BB-Næstved, 30.09.17 En glad cheftræner

Foto: Martin Ladegaard

lør. 30. sep 2017
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Martin Køster
Tilskuere: 403
Brønshøj Boldklub
2 - 1
0 - 0
Næstved
5' Andreas Baes
24' Aske José Victor
52' Souheib Dhaflaoui
76' Philip Rejnhold
82' Kevin Bechmann Timm
84' Simon Sharif