Rejnhold og Buch fejrer 1-0 målet

God test

Den stod på højt tempo og fight, da Brønshøj i dag mødte Næstved i en træningskamp, der endte med et 1-2 nederlag. Oscar Buch stod for Brønshøjs scoring.

Næstved lagde bedst i 1. halvleg, og efter blot syv minutters spil måtte målmand Oliver Haslund ud i fuld længde, da gæsterne sendte et skud afsted fra distancen. Men en svævende Haslund, fik slået bolden ud til hjørne med et flot redning.

Allerede minuttet efter var igen tæt på en Næstved-scoring. Kristoffer Munksgaard stod helt fri inde i feltet, men på kanten af det lille felt, formåede Munksgaard at sparke bolden over mål.

BB-Næstved, 27.01.18 Haslund i aktion

Næstved fortsatte med at skabe chancer, og ramte stolpen ti minutter inde i kampen, da Andreas Moos’ indlæg røg over Haslund. Heldigvis slap hvepsene med skrækken.

Haslund kom på prøve flere gange i 1. halvleg, men målmanden fortsætte med at levere inde på stregen. Generelt var Næstved meget uskarpe i 1. halvleg, hvor de med lidt mere effektivitet kunne havde scoret 3-4 mål.

I stedet var det Brønshøj, der bragte sig foran stik imod spil og chancer. Patrick Naundrup blev sendt afsted i venstre side, og med et fladt indlæg, fandt han en fremadstormende Buch, der sikkert kunne bringe hvepsene foran 1-0.

BB-Næstved, 27.01.18 Buch gør det til 1-0

Næstved fik godt fem minutter før pausefløjt en kæmpemulighed for at udligne, men Finnur Justinussen måtte se sin afslutning ramme stolpen.

Brønshøj startyede 2. halvleg bedst, og ni minutter inde i 2. halvleg var Naundrup tæt på at gøre det til 2-0, men for tredje gang i kampen endte bolden på stolpen.

Næstved kom efterhånden bedre med i 2. halvleg, og godt 20 minutter før tid fik de udlignet til 1-1 ved Mathias Andersen. Andersen forsøgte sig fra kanten af feltet, hvor bolden tog stolpen og sneg sig lige akkurat over stregen.

Lige efter var Brønshøj tæt på at bringe sig foran igen. Naundrup snød en Næstved-forsvarer og skød på mål, men Næstveds keeper fik reddet bolden med en flot fodparade. På riposten fik Boa afsluttet, men her fik gæsternes målmand vippet bolden over kassen.

BB-Næstved, 27.01.18 Næstved udligner til 1-1

I den anden ende kunne Næstved i stedet bringe sig foran, da bolden blev headet på tværs til Finnur Justinussen, der kunne heade bolden i mål bag en chanceløs Oliver Haslund.

Kampen endte med en 2-1 sejr til Næstved, men der var masser af positive ting at tage med for trænerteamet, når de lørdag den 17. februar kl. 13, møder Vanløse ude ved Vanløse Idrætspark.

Opstilling:
Oliver Haslund - Philip Rejnhold, Jeffrey Ofori (63. Prøvespiller), Prøvespiller (46. Aske José Victor), Jamil Fearrington - Simon Sharif (46. Daniel Anusic), Oskar Tranberg, Cem Vardar, Oscar Buch (63. Simon Sharif), Christoffer Boateng - Patrick Naundrup

Mål:
1-0: Oscar Buch (33)
1-1: Mathias Andersen (69)
1-2: Finnur Justinussen (76)

Advarsler:
Brønshøj: Philip Rejnhold (78) og Jamil Fearrington (86)
Næstved: Nikolaj Hansen (77)

Dommer:
Yasin Seker

Et kort referat af træningskampen mod Skjold, der også blev spillet i dag, kan findes her.

lør. 27. jan 2018
kl. 12:30
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Yasin Seker
Brønshøj Boldklub
1 - 2
1 - 0
Næstved