BB-Næsby, 26.05.18 Kevin i fuld firspring

Heroiske hvepse

Der var vigtige point på spil for begge hold, da Brønshøj og Næsby tørnede sammen i Tingbjerg. Her leverede hvepsene en heroisk indsats efter at have været en mand i undertal i 50 minutter, og stadig formåede at få point ud af kampen. Kevin Bechmann Timm scorede begge mål for Brønshøj.

Der var store muligheder i begge ender, allerede inden stadionuret havde rundet fem minutter. Efter blot 20 sekunder fik Oscar Buch en god mulighed for at skyde på mål, men han rammer bolden helt skævt, og det endte i stedet for med et indkast til Næsby.

Hurtigt ned i den anden ende, hvor Næsby pludselig var fire mod to. Men fynboerne formøblede omstillingen, ved at Martin Lund sendte bolden over mål.

BB-Næsby, 26.05.18 Chancen til Næsby

Herefter var faldt der lidt mere ro på spillet hos begge hold. Dog med et overtag til gæsterne fra Næsby, der kom frem til gode chancer. Tættest på var det, da Frank Rust Nielsen sendte et frisparksmissil afsted mod Vilforts mål. Rust måtte dog se bolden tager oversiden af overliggeren.

Hvepsene sværmede ikke ligefrem om Næsbys felt i løbet af 1. halvleg. Men det lykkedes da at komme frem til et par muligheder. Bl.a. havde Buch et godt forsøg, men Jakob Fechtenberg fik reddet med en flot fodparade.

BB-Næsby, 26.05.18 Fodparade redder Buchs forsøg

Kort efter blev Brønshøj reduceret til ti mand. Midt på banen kom Andreas Lissau for sent og fik nedlagt en Næsby-spiller bagfra. Dommer Martin Outzen var ikke i tvivl og hev det røde kort op af lomme.

I dommerens overtid var det dog tæt på, at Brønshøj fik bragt sig foran. Kevin sled sig væk fra en Næsby-spiller og sendte bolden mod mål. Den hoppede i det våde græs, og Fechtenberg kunne kun parere bolden ud til hjørnespark, som var det sidste, der skete i 1. halvleg.

BB-Næsby, 26.05.18 Rødt kort til Lissau

Holdene gik derfor til pausen med stillingen 0-0, og der ventede hvepsene en hård 2. halvleg med en mand i undertal.

Men Brønshøj var bedøvende ligeglade med, at de kun var ti mand på banen. De kom nemlig friskt ud til 2. halvleg, og her fik både Rejnhold og Buch sendt afslutninger mod mål.

Næsby skabte ikke meget fremad på banen, hvor de spillede langsomt. Alligevel lykkedes fynboerne at komme foran. Martin Lund blev spillet fri i dybden, og han fik prikket bolden forbi Vilfort hen til Nicklas Stokholm, der sendte bolden over stregen. 1-0 til Næsby.

BB-Næsby, 26.05.18 Næsby bringer sig foran

Her kunne man så frygte, at nu ville Næsby bare køre den hjem. Men hvepsene har ikke på noget tidspunkt givet op, ligegyldig hvor mange gange de er kommet bagud i foråret. Og efter 60 minutter kom udligningen.

Jamil Fearrington sendte et fremragende indlæg ind i feltet, hvor Kevin fik sendt bolden mod mål med en masse saft og kraft. Fechtenberg kunne kun halvklare, og så kunne Kevin selv sende returen det sidste stykke ind over stregen. 1-1.

BB-Næsby, 26.05.18 Kevin gør det til 1-1

Seks minutter efter var Kevin igen på spil. Denne gang var der tale om kontra i verdensklasse. Jamil fik prikket bolden forbi en Næsby-spiller, spillede bolden ud til Kevin, der svingede højrebenet og sendte bolden under Næsby-keeperen. 2-1 til Brønshøj.

Herefter var det nærmest kun spil til et mål med enkelte kontraløb til Brønshøj. Næsby havde dog svært ved at dirke hvepsenes defensiv op. Men med syv minutter tilbage af kampen gik den ikke længere.

BB-Næsby, 26.05.18 Kevin scorer til 2-1

Målet mindede meget om Næsbys første scoring. Denne gang var det Kasper Høst, der blev sendt i dybden, og han sendte et fladt indlæg på tværs. Her dukkede Nicklas Stokholm op igen og fik sendt både bolden og Jeffrey Ofori i mål til stillingen 2-2.

Kort før den ordinære spilletid sluttede fik Brønshøj et par gode kontramuligheder. Desværre for hvepsene lå bolden til Christoffer Boatengs højreben og Fechtenberg kunne redde med en fodparade. Sidste chance i kampen var et frisparksforsøg af Næsby, der blev sparket ind i muren.

BB-Næsby, 26.05.18 Næsby udligner til 2-2

Det hele sluttede derfor 2-2. Et godkendt resultat efter at have været i undertal i mere end 50 minutter og samtidig komme bagud. Denne vilje og gejst samt Kevins målfarlighed – 15 mål i 27 kampe – kan blive kampafgørende i de sidste tre kampe, hvor Brønshøj har de bedste kort på hånden i forhold til vores konkurrenter. Vi er nemlig over stregen og har en bedre målscore, og på lørdag den 2. juni kl. 15 hjemme mod Aarhus Fremad venter der et brag af en kamp.

lør. 26. maj 2018
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Martin Outzen
Tilskuere: 454
Brønshøj Boldklub
2 - 2
0 - 0
Næsby
5' Rasmus Espersen
33' Jamil Fearrington
39' Andreas Lissau
56' Nicklas Stokholm
60' Kevin Bechmann Timm
66' Kevin Bechmann Timm
83' Nicklas Stokholm
86' Daniel Jensen
90' Christoffer Boateng