27.10.18, BB-Middelfart: Lassen vs. Elgaard

Kold fornøjelse i Tingbjerg

Der var topbrag i dag i Tingbjerg, da det var kampen mellem nummer 1 og 2 i puljen. Brønshøj kunne havde erobret førstepladsen med en sejr, men det blev fynske Middelfart, der tog alle tre point med en 2-1 sejr. Mads Rønne scorede Brønshøjs enlige mål.

Allerede i kampens første minut var der skud på mål. Men vinklen blev lidt for spids for Oliver Lassen, der sparkede lige på Casper Radza.

Efter otte minutters spil blev en Middelfart-spiller nedlagt lige uden for feltet. Kim Elgaard stillede sig klar, og han fik sendt bolden igennem muren og ind i kassen. 1-0 til gæsterne.

Mindre end et minut efter, så fik Rønne muligheden for at udligne, men han måtte se sit forsøg gå forbi mål.

Brønshøj havde utrolig mange boldtab i 1. halvleg, og det gav et hav af chancer Middelfart. Mange af gangene var der dog ikke kvalitet i de fynske indlæg, men det blev også til nogle farlige chancer.

27.10.18, BB-Middelfart: Vilfort med redning

Bl.a. havde den tidligere Brønshøj-spiller Sebastian Dalgaard en friløber, men her kom Kasper Vilfort godt ud af sit mål og fik blokeret.

Dalgaard fik endnu en stor chance senere i halvlegen, da han trak ind i banen og lige pludselig havde frit skud. Men Dalgaard ramte bolden helt skævt og sendte næsten bolden i kredsløb.

27 minutter inde i 1. halvleg snød Mads Rønne offside-fælden. Oliver Lassen sendte en bold i dybden, og selvom linjedommeren var på vej til at tage sit flag op, så valgte han at lade det blive nede. Og alene med Radza svigtede Rønne ikke og gjorde det til 1-1.

Mads Rønne var tæt på at blive dobbelt målscore fire minutter senere. Oliver Lassen løb forbi en Middelfart-spiller og sendte en perfekt bold ind i feltet. Her fik Rønne hovedet på bolden, men måtte se den gå forbi mål.

27.10.18, BB-Middelfart: Rønne har lige udlignet til 1-1

I de sidste fem minutter af 1. halvleg lagde Middelfart et tungt pres på hvepsene. Det blev dog til en mulighed til Richter, da han med et lumsk skud tvang Casper Radza til en redning.

Men bedst som man troede, at holdene ville gå til pausen med stillingen 1-1, udnyttede Middelfart et forsvarskoks. Holse gik fejl af bolden, Richter fulgte ikke med sin mand og pludselig var fynboerne to mod en. Alene med Vilfort var Søren Andreasen sikkerheden selv, og han kunne gjorde det til 2-1til Middelfart, hvilket også var pausestillingen.

Starten af 2. halvleg var nærmest en gentagelse. Det hele startede nemlig med en chance til Oliver Lassen, men ligesom i 1. halvleg sad afslutningen lige på Casper Radza.

27.10.18, BB-Middelfart: Middelfart kommer foran 2-1

Minuttet efter faldt en bold ned for fødderne af Kevin Bechmann Timm. Han sparkede til bolden første gang, men ramte desværre en af sine egne, og Radza kunne nemt samle bolden op.

I den anden ende var det Casper Johansens tur til at forsøge sig, da han erobrede bolden fra Jamil. Men Aske fik lige akkurat hælen på Johansens afslutning, bolden strøg over Vilforts mål.

Med godt og vel en halv time tilbage sendte Anton Holse en utrolig flot aflevering frem mod Rønne. Dette gav en friløber til Rønne, men denne gang blev han den lille i duellen mod Radza, der fik reddet.

En lignende situation fandt sted i den anden ende, da Martin Conley blev sendt afsted. Men han blev så hårdt presset af Aske, at bolden endte med at gå forbi mål. Netop Conley skulle få yderligere chancer for at komme på tavlen.

Men ellers så fortsatte Middelfart med at komme frem til chance. Conley fik sendt bolden i sidenettet, og både Elgaard og Hedeager fik testet Kasper Vilfort, der i begge omgange måtte ud i fuld længde for at agere redningsmand.

27.10.18, BB-Middelfart: Bolden reddes på stregen (måske med armen)

Med ti minutter igen var det så tæt på at blive til en scoring fra Oscar Buch. Lars Emil Juel Andersen sendte bolden over mod bagerste stolpe. Her fik Buch taget bolden ned og sparket på mål. Men på stregen fik Malte Jürgensen reddet. Brønshøj-spillere appellerede for hånd/arm på bolden, men dommerens fløjte forblev tavs. Vi har siddet og kigget TV-billederne igennem, og den er svær at se. Det skal dog siges, at bolden tog et underligt spring væk fra Jürgensens krop, hvilket kunne tyde på, at den har ramt armen. Men faktum er, at det ikke blev dømt, og der er ikke noget, vi kan gøre ved det nu.

Lige inden stadionuret rundede 90 minutter, så fik Martin Conley igen en god chance, da han stak afsted i dybden. Men endnu engang lykkedes det ikke for Conley at få scoret, da han bankede bolden på træværket.

En kamp fyldt med fejlafleveringer fra hvepsenes side, hvilket var med til at give Middelfart et hav af chancer. Samtidig var hvepsene heller ikke skarpe nok i deres afslutninger. Noget de ellers har været indtil videre i sæsonen. Men det skal også siges, at Middelfart er et godt hold, og mon ikke hvepsene og fynboerne komme til at møde hinanden igen i forårets slutspil.

Og der skal lyde stor ros til alle fansene og supporterne, som havde trodset efterårskulden og leverede en fantastisk stemning på tribunen.

Allerede på onsdag den 27. oktober 2018 kl. 19 skal Brønshøj i aktion igen, når det gælder den udsatte kamp hjemme mod Hillerød. Husk også at tilmelde dig busturen til udekampen mod Marienlyst, der finder sted lørdag den 3. november.

lør. 27. okt 2018
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Simon Rosenlund
Tilskuere: 490
Brønshøj Boldklub
1 - 2
1 - 2
Middelfart BK
8' Kim Elgaard
27' Mads Rønne
45' Søren Andreasen
64' Dawda Ngum
79' Lasse Thomsen
90' Kevin Bechmann Timm
90' Casper Radza