Jubel efter kampen

3 point blev kæmpet hjem

Der blev kæmpet en vis legemsdel ud af bukserne i dagens 2-1 sejr hjemme mod fynske Middelfart. I 1. halvleg var vi effektive i deres felt, og i 2. halvleg var vi effektive i eget felt, hvor fynboerne stort set ikke fik nogen chancer. Kevin Bechmann Timm og Oscar Buch scorede målene i dag for os.

Det var også en kamp, hvor vi fik en debutant at se, samt comeback til to spillere.

Det første kvarter stod der Middelfart på, hvor de fik skabt tre store muligheder. Den første af dem tilfaldt Peter Kristensen, som modtog bolden i fri position på kanten af feltet, men han fik ramt bolden helt skidt og skød ved siden af.

Den næste mulighed var en af de helt store. Bolden endte lidt tilfældigt hos Søren Andreasen, men den ellers træfsikre angriber fik 5-6 meter fra mål sparket over kassen.

Den tredje store mulighed inden for det første kvarter gik til Casper Johansen. Vi stod på vores flade konvolutter, mens Middelfart leverede en smart hjørnesparkskombination. Men Johansen fik ramt bolden helt skidt og sendte nærmest kuglen ud i rummet.

Kevin gør det til 1-0

I det 16. minut fik vi vores første chance, og den blev udnyttet. I samarbejde fik Kevin og Dawda Ngum erobret bolden på midten af banen. Bolden blev spillet ud til Oscar Buch, der fik den sendt hen til Ahmed Iljazovski. Iljazovski lagde bolden til rette for venstre fod og med et følt indlæg, der strøg over en Middelfart-spiller, fandt han Kevin, der headede bolden i mål. 1-0 til os.

Målet gav os mere blod på tanden, og vi fik mere og mere fat. Det var dog ikke en kamp med de store chancer, og vi skulle vente ca. et kvarter på den første chance efter målet. Her blev Andreas Baes spillet fri på kanten af feltet, men han måtte se sin afslutning gå en meters penge forbi Middelfart-målet.

Middelfart begyndte igen at producere chancer, og for anden gang i 1. halveg stod vi og sov ved en fynsk dødbold. Nikolaj Hagelskjær spillede en hurtig en-to og kunne nærmest spadsere igennem vores defensiv. Heldigvis sad Hagelskjærs afslutning lige på Vilfort, som fik slået bolden over mål.

Oscar Buch scorede kampens andet mål

Men igen var vi effektive i vores afslutninger. Det var igen fra midten, at vi skabte chancen. Her blev bolden spillet hen til Mads Rønne, der med en sukkerbold spillede bolden i dybden til Buch. Middelfarts målmand Casper Radza var i tvivl om, hvad han skulle gøre, og Buch kunne, med et iskoldt træk udenom Radza, score i et tomt mål. 2-0 til os, hvilket også var pausestillingen.

I pausen foretog vi en udskiftning, og her kom Jacob Berthelsen ind til sit comeback. Sidst Berthelsen var i aktion for os, var den 16. juni 2018 i 5-1 sejren over Greve.

Berthelsen var tæt på at score i sit comeback. I 2. halvlegs 4. minut fik vi hjørnespark, og her hoppede Berthelsen højest af alle, men måtte se bolden rammer oversiden af overliggeren.

Og i det 57. minut var der endnu et comeback. Her blev anfører Jamil Fearrington skiftet ind, og fik minutter i benene for første gang siden den 22. april hjemme mod Jammerbugt FC.

Comeback til Berthelsen

Der var langt mellem chancerne i 2. halvleg, hvor vi stod stærkt defensivt, og først i det 77. minut fik fynboerne deres første chance i 2. halvleg. Her blev Malthe Karsberg Rasmussen spillet fri, men Vilfort kom flot ud af sit mål, og fik både reddet og holdt bolden.

Selv samme Karsberg skulle få endnu en mulighed for at score, da han stod helt fri inde i feltet. Men med et svagt hovedstød lige på Vilfort, kunne vi fastholde vores 2-0 føring.

Det kunne vi dog ikke to minutter senere. Her blev en bold sendt ned mod vores baglinje, hvor Hagelskjær tog kuglen til sig. Han fandt, med et hårdt indlæg, Martin Conley inde omkring det lille felt, og den indskiftede Middelfart-spiller fik reduceret til 1-2.

Conley reducerer til 1-2

Middelfart pressede på for endnu en scoring, hvilket gav muligheder i den anden ende. Med otte minutter tilbage af den ordinære spilletid fik vi en debutant at se. Her blev 18-årige Andreas Christensen skiftet ind, og han var tæt på at få en drømmedebut. Casper Löween og Kevin kombinerede sig igennem Middelfarts defensiv, og Löween spillede uselvisk bolden hen til Andreas, der nærmest kun skulle sætte indersiden på. Men en Middelfart-spiller fik kastet sig ned i sidste øjeblik og fik blokeret bolden ud til hjørne.

Efter over seks minutters overtid fløjtede dommeren af, og spillerne, Danmarks Smukkeste, lederne osv. kunne juble over den anden sejr i træk efter en mandfolkeindsats i samtlige 96 minutter.

Vi håber, at der er kræfter nok, da spillerne allerede på onsdag den 22. maj kl. 19 skal i aktion igen. Her gælder det en udebanetur til Gentofte Sportspark, hvor HIK venter.

Dagens debutant, Andreas Christensen
lør. 18. maj 2019
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Mostafa Seyfi
Tilskuere: 353
Brønshøj Boldklub
2 - 1
2 - 0
Middelfart BK
16' Kevin Bechmann Timm
42' Oscar Buch
61' Kim Elgaard
64' Casper Löween Jensen
86' Martin Conley