BB-Lyseng, 14.04.18 Naundrup i aktion

Uafgjort for 4. kamp i træk

For fjerde kamp i træk endte det med uafgjort, da Brønshøj tog i mod Lyseng. Lysengs plan var at stå defensivt og satse på omstillinger, og det lykkedes for gæsterne. Lyseng vidste, hvad der var deres styrker og svagheder og formåede at gøre livet surt for hvepse. Frederik Normann scorede for gæsterne, mens Kevin Bechmann Timm fik scoret for hvepsene.

Brønshøj fik en stor mulighed for at bringe sig foran efter bare syv minutters spil. Lissau kom til baglinjen og sendte bolden skråt tilbage til Christoffer Boateng. Boateng afsluttede første gang, men Lyseng-keeper Rune Mortensen fik blokeret med en flot fodparade.

BB-Lyseng, 14.04.18 Lyseng pander væk

Både Brønshøj og Lyseng kom frem til nogle skud fra distancen, men fælles for begge hold var, at sigtekornet ikke var blevet indstilet.

22 minutter inde i kampen fik Brønshøj igen en stor mulighed for at komme foran. Flotte kombinationer mellem Lars Emil Juel Andersen, Mads Rønne og Oskar Tranberg gav sidstnævnte frit skud. Men Tranberg ramte bolden helt skævt med venstrebenet, og det endte i stedet for med et målspark.

Brønshøj fortsatte med at dominere, mens Lyseng stod dybt og forsvarede sig godt. Hvepsene var dog til tider også sløsede i deres aflevering, som manglede fart og præcision, samt indlæg, der alt for ofte fandt en Lyseng-pande.

BB-Lyseng, 14.04.18

Kort før pausen fik Brønshøj nok en gang en gylden chance for at score kampens første mål. Andreas Lissau var pludselig alene med målmand Rune Mortensen, men Lysengs målmand kom flot ud af sit mål, og fik blokeret bolden.

Lynhurtigt ned i den anden ende, hvor Lyseng fik kontra. Tre mod tre endte bolden hos Frederik Normann, der sparkede til bolden første gang med højrebenet og sendte bolden om bag en chanceløs Kasper Vilfort. 1-0 til gæsterne.

BB-Lyseng, 14.04.18 Lyseng bringer sig foran 1-0

I 2. halvleg sad Brønshøj på det meste, men fik ikke skabt nok. Alt for mange indlæg blev slået ind i de høje Lyseng-hoveder, der gang på gang kunne heade væk. De forsøg, der kom, var alle skud ude fra, hvoraf ingen af dem sad inden for målrammen.

Men efter 77 minutter lykkedes det endelig for hvepsene. Oskar Tranberg sendt et fladt indlæg ind til kanten af feltet, hvor Kevin sparkede første gang med venstrebenet og sendte kuglen i kassen til stor jubel for størstedelen af de 417 tilskuere.

BB-Lyseng, 14.04.18 Kevin udligner til 1-1

Brønshøj havde nu momentum, og pressede Lyseng hårdt tilbage. Men det lykkedes simpelthen ikke for Michael Winters tropper at dirke Lysengs forsøg op endnu en gang.

Det endte der for 1-1, og for fjerde kamp i træk spillede hvepsene uafgjort. Brønshøj befinder sig stadig under stregen, men der er kun et point på til den rigtig side af stregen, så hvepsene kan stadig selv afgøre det.

Men det kræver, at det bliver til tre point frem for det ene, og det må meget gerne komme på lørdag den 21. april kl. 14, hvor turen går til Aarhus, hvor Aarhus Fremad er klar til at byde Brønshøj velkommen til Riisvangen.

BB-Lyseng, 14.04.18
lør. 14. april 2018
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Martin Køster
Tilskuere: 417
Brønshøj Boldklub
1 - 1
0 - 1
Lyseng
18' Sebastian Rønnow
45' Frederik Normann
52' Mads Vestergaard
77' Kevin Bechmann Timm
79' Christian Meisner
90' Lars Emil Juel Andersen