Måltavlen mod Lyngby

Nyt pokaldrama

Den stod på pokaldrama, da vi i onsdags tog imod Lyngby fra Superligaen i 2. runde af Sydbank Pokalen. Masser af mål, et flot comeback og spænding til det sidste er blot nogle af overskrifter i 4-5 nederlaget.

Vi var godt klar over, at Lyngby ville have bolden mest, og i de første 10 minutter kom de da også frem til tre gode chancer. Men vi lægger os som bekendt ikke ned, og det var os, der først fik hul på bylden.

Nicolai Clausen tog et godt raid i venstre side, hvor han fra baglinjen sendte bolden hårdt ind foran mål. Her kunne Lyngbys Kevin Tshiembe ikke nå at flytte sig og han fik sendt bolden i eget net. 1-0 til os.

BB-Lyngby, 1-0 til os

Føringen holdt dog kun i 10 minutter, da Victor Torp med en stikning i dybden fandt Emil Nielsen. Uheldigt for os, så gled Jeffrey Ofori i afleveringsøjeblikket, og alene med Vilfort fik Nielsen sendt bolden i mål. 1-1.

Vi kom dog foran igen, da Tranberg med en kig-væk-finte spillede Jonas Hemmingshøj helt fri, og selvom Frederik Schram fik ram på på bolden, kunne han ikke forhindre bolden i at gå i mål. 2-1.

Desværre fik Lyngby igen udlignet kort tid efter. Vi fik ikke clearet ordentligt og med masser af tid på kanten af feltet, kunne Marcel Rømer sparke bolden over i det lange hjørne. 2-2.

Lige inden spillerne gik til pause kom Lyngby foran. Victor Torp driblede sig igennem vores defensiv. Dette krydrede han med en flot scoring over i det lange hjørne. 2-3.

BB-Lyngby, Hemmingshøj har lige bragt os foran 2-1

2. halvleg var mindre end tre minutter gammel, da Lyngby kom yderligere foran. Der var en kollision på midten, men dommer Benjamin Svedborgs fløjte forblev tavs. I stedet for endte bolden hos Magnus Warming, der kunne sende bolden i mål med venstrebenet. 2-4.

Tempoet faldt i kampen efter 2-4 scoringen, men der var stadig chancer til begge hold - dog flest til Lyngby, men også en kæmpechance til Clausen. Men han fik hamrede bolden over mål i en fri position inde i feltet.

Med 10 minutter tilbage af den ordinære spilletid var der comeback til Jamil Fearrington, som havde taget plads på bænken pga. mange afbud. Ind kommer også unge Elias Asidah With, og det skulle vise sig at være en god idé.

I det 87. minut spillede Porsgrunn - som også blev kåret til kampens spiller - bolden ud til Adil Guendouri. Adil sendte bolden ind i feltet, hvor et par hvepse hoppede over bolden. Det gjorde, at Elias stod helt fri og kunne sparke reduceringen i mål. 3-4.

I pokalkampen mod Frem fik vi scoret i overtiden, og minsandten om vi ikke også gjorde det her.

BB-Lyngby, Adil udligner til 4-4

I det andet minuts overtid smed Porsgrunn bolden ind i feltet. Lyngby fik ikke clearet ordentligt og så kunne Adil banke bolden i mål til stillingen 4-4. Kort efter fløjtede dommeren af og vi skulle ud i forlænget spillede.

Det var to trætte hold, som indtog banen til to gange 30 minutter, men Lyngby havde måske lidt mere at give af. De ramte stolpen i starten af den forlænget spilletid og i det 95. minut kom de foran.

En tjip-bold ind i feltet til en helt fri Emil Nielsen gjorde, at han kunne heade Lyngby foran igen. 4-5.

Vi havde en mulighed for at udligne i det 111. minut, da Lars Emil Juel Andersen stod helt fri efter et hjørnespark, men Lars fik ramt bolden skidt og det endte i stedet for med et målspark.

2. runde af Sydbank Pokalen blev derfor exit for os, men spillerne og trænerne kan være stolte over måden vi røg ud på.

BB-Lyngby, Lyngby kommer foran 4-5
ons. 7. okt 2020