Tingbjerg Ground

Klar til den nye sæson

Sommerens sidste træningskamp for Brønshøjs vedkommende sluttede målrigt af, da Lyngbys U19-hold blev besejret 7-2 inde på Tingbjerg Ground. Hele seks forskellige spiller kom på tavlen for hvepsene, da i alle tre træningskampe har vist, at de ved, hvor målet er. 12 mål er det nemlig blevet til i sæsonoptakten.

Brønshøj-spillerne var naturligt nok både større og stærkere end de unge Lyngby-folk, men hvepsene udnyttede ikke dette fra start. Godt nok fik man spillet sig frem til et hovedstød efter fem minutter, mens Kevin Bechmann Timms afslutning sad lige på keeperen.

I den anden ende fik de hurtige Lyngby-folk kombineret sig igennem Brønshøjs defensiv. Bolden endte hos en af Lyngbys midtbanespillere, der sendte bolden i mål med en afslutning. Det så alt for nemt ud for Lyngby, da de bragte sig foran 1-0.

Den føring holdt dog kun i fem minutter. Simon Richter sendte en god bold ind i feltet, hvor flere folk ikke kun få ordentlig ramt på kuglen. Til sidst endte bolden hos Daniel Anusic. Han måtte dog se sin første afslutning blive reddet, men på returen fik han sendt bolden i mål. 1-1.

Syv minutter senere kom Brønshøj foran. Andreas Baes tog sig af et hjørnespark og bolden endte lige i panden på Jamil Fearrington. 2-1 til hvepsene.

Brønshøj var dominerende i kampen og det blev også til flere muligheder til Brønshøj. Bl.a. gode hovedstødsmuligheder til Kevin og Mads Rønne, men begge gange sad bolden lige på keeperen.

Inden pausen skulle det også blive til 3-1. Anusic brød godt igennem i venstre side og sendte bolden skråt tilbage til Oskar Tranberg, der med et kontrolleret hovedstød sendte bolden over i det lange hjørne.

I pausen blev der foretaget et par enkelte udskiftninger. Målmand Kasper Vilfort fik lov til at holde tidlig weekend, da han blev erstattet af Mads Funch, og Kevin blev erstattet af Patrick Naundrup.

2. halvleg var kun fem minutter gammel, da vi fik en gentagelse af målet til 2-1. Andreas Baes med et nyt hjørnespark ud i højre side, og inde i feltet kom Jamil og headede bolden i mål med et kraftfuldt hovedstød. 4-1.

Det lykkedes for Lyngby at spille sig frem til nogle gode muligheder. Ti minutter inde i 2. halvleg trykkede Lyngby-spilleren af med det samme mod forreste stolpe. Men Mads Funch var vågen og fik både reddet og holdt bolden.

I den anden ende fortsatte Brønshøj med at producere chancer, men sigtekornet var ikke kommet med ud fra omklædningsrummet i pausen.

Med en halv time tilbage fik Lyngby reduceret. En bold blev spillet over den bagerste kæde hos Brønshøj. Her tog Lyngby-spilleren flot bolden med, inden han sendte bolden over i det lange hjørne. 4-2.

Efter 64 minutter blev Oliver Lassen skiftet ind til sin uofficielle Brønshøj-debut, og han skulle bruge mindre end tre minutter på banen for at gøre opmærksom på sig selv. Igen var det Baes med et perfekt hjørnespark, og denne gang var det Lassens pande han fandt. 5-2 til Brønshøj.

Målfesten var dog ikke færdig. Med ti minutter tilbage ville indskiftede Simon Sharif også lege med. Andreas Baes, med sin fire assist, spillede bolden skråt tilbage til Sharif, der sparkede første gang og sendte bolden i mål til stillingen 6-2.

I det tredje minuts overtid ville Patrick Naundrup også på tavlen. Bolden blev spillet frem til ham. Han fik taget bolden til sig og lagt den til rette for venstrebenet, inden han bankede bolden ind bag Lyngby-keeperen til slutresultatet 7-2.

En fin test, hvor selvtilliden blev skruet i vejret, og spillerne virker klare til sæsonens første ligakamp, når det går løs på lørdag den 4. august kl. 15 på Østerbro Stadion ude mod B93.

Brønshøj – Lyngby U19           7-2 (3-1)

Startopstilling – Brønshøj:
Kasper Vilfort – Jamil Fearrington, Oskar Tranberg, Aske José Victor, Simon Richter – Oscar Buch, Lars Emil Juel Andersen, Mads Rønne, Daniel Anusic – Kevin Bechmann Timm

Udskiftninger – Brønshøj:
46.: Kasper Vilfort ud – Mads Funch ind
46.: Kevin Bechmann Timm ud – Patrick Naundrup ind
60.: Simon Richter ud – Simon Sharif ud
64.: Daniel Anusic ud – Oliver Lassen ind
69.: Oscar Buch ud – Dawda Ngum ind
71.: Jamil Fearrington ud – Seyid Yildiz ind
78. Mads Rønne ud – Jenus Saleh
81.: Oskar Tranberg ud – Jivko Stanimirov ind

Mål:
0-1: Karim El-Haddouchi (7.)
1-1: Daniel Anusic (12.)
2-1: Jamil Fearrington (19.)
3-1: Oskar Tranberg (37.)
4-1: Jamil Fearrington (50.)
4-2: Emil Kornvig (61.)
5-2: Oliver Lassen (67.)
6-2: Simon Sharif (80.)
7-2: Patrick Naundrup (90.)

Advarsler:
Brønshøj: Oskar Tranberg (32.)

Dommer:
Yasin Seker

lør. 28. juli 2018
kl. 14:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Yasin Seker
Brønshøj Boldklub
7 - 2
3 - 1
Lyngby BK