BB-Kolding IF, 25.03.17 Jubel efter mål

Målorgie i mosen

Brønshøj kunne ikke havde bedt om en bedre start på hjemmebane i forårets første hjemmekamp. Topholdet Kolding IF nemlig sendt hjem med et 2-5 nederlag. Især i 2. halvleg var hvepsene flyvende. Hele 5 forskellige spillere kom på tavlen for Brønshøj i dag: Patrick Naudrup, Jeffrey Ofori, Oscar Buch, Oskar Tranberg og Christoffer Boateng.

Kolding var meget mere direkte i deres spil i 1. halvleg end Brønshøj var, og det var da også gæsterne, som kom frem til kampens første chance, men André Jepsen måtte se sit skud ende i sidenettet.

BB-Kolding IF, 25.03.17 KIF udligner til 1-1

Efter godt 10 minutter spil fik Brønshøj frispark i en gunstig position, og straks steg forventninger, da Boateng skulle tage sig kærligt af frisparket. Men han fik sendt bolden lige på keeper Kenneth Qvist. Men Kolding-målmanden kunne ikke finde håndtaget på bolden. Naundrup var hurtigst over returen, og fik sendt bolden i et tomt mål. 1-0 til Brønshøj.

Den føring holdt dog kun i et par minutter. 2. divisions topscorer Rune Nautrup modtog bolden på kanten af feltet, og her trykkede han resolut af, og fik sendt bolden om bag Simon Bloch Jørgensen og i mål: 1-1.

Resten af halvlegen var ikke videre ophidsende, selvom Kolding fik skabt enkelte chancer, men hvad vi manglede af action i 1. halvleg, fik vi til gengæld masser af i 2. halvleg.

BB-Kolding IF, 25.03.17 2-1 målet

2. halvleg var blot fem minutter gammel, da Brønshøj igen scorede efter en dødbold. Denne gang slog Boateng et hjørne ind fra højre side, og efter en del klumpspil endte bolden hos Ofori, der kunne score sit første mål for hvepsene. 2-1 til Brønshøj.

Men ligesom tilfældet var med det første mål, så holdt hvepsenes føring kun et par minutter. Igen var det Koldings topscorer Rune Nautrup, der fik scoret - denne gang med hjalp fra Brønshøjs målmand Simon Bloch, der ikke kunne holde afslutningen: 2-2.

BB-Kolding IF, 25.03.17 Buch gør det til 3-2

Men herefter så Brønshøj sig ikke tilbage. I det 58. minut kom Tranberg til baglinjen, og inde i det lille felt fandt han Oscar Buch, som kunne score i sin hjemmebanedebut: 3-2.

Det skulle dog blive meget værre for Kolding. For otte minutter senere var det Tranbergs tur til at komme på måltavlen, da Kolding smed bolden væk lige foran eget felt. Målmand Kenneth Qvist kom ikke hurtig nok tilbage i sit mål, og så kunne Tranberg sparke Brønshøj foran 4-2.

BB-Kolding IF, 25.03.17 Bolden er i nettet igen: 4-2

Med et kvarter tilbage var Tranberg igen i centrum. Denne gang blev han nedlagt i feltet, og dommer Simon Rosenlund var ikke i tvivl: Straffe til Brønshøj. Dette skulle Boateng tage sig af, og han fik sendt keeperen den forkerte vej og bolden i nettet til slutstillingen 5-2.

Efter 5-2 målet gik luften lidt af ballonen - forståeligt nok - og hvepsene kunne dermed strække armene i vejret til en flot og vigtig sejr.

Småfejlene i forsvaret skal dog udryddes, men hvem går op i det, når Brønshøj banker fem mål i kassen. Og i bund grund så var det bare en dejlig dag i Tingbjerg med godt vejr, god stemning og så selvfølgelig tre point.

Næste kamp er på lørdag den 1. april kl. 15, når hvepsene rejser til Odense for at møde Marienlyst. Husk, at tilmelde dig busturen.

BB-Kolding IF, 25.03.17 Boa lukker og slukker til 5-2

Efter kampen blev Oscar Buch kåret til kampens spiller af supporterne. Tillykke til Buch.

BB-Kolding IF, 25.03.17 Kampens spiller: Oscar Buch
lør. 25. marts 2017
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Simon Rosenlund
Tilskuere: 641
Brønshøj Boldklub
5 - 2
1 - 1
Kolding IF
9' Patrick Naundrup
11' Rune Nautrup
42' Jeffrey Ofori
50' Jeffrey Ofori
52' Rune Nautrup
58' Oscar Buch
68' Oskar Tranberg
76' Christoffer Boateng