BB-Kjellerup, 06.05.17

Kjellerup klaskede hvepsene igen

Rammerne var ellers i orden med godt vejr og god stemning på tribunen, da Brønshøj tabte 1-3 hjemme mod Kjellerup i dagens kamp. Hvepsene startede ellers godt, men blev igen straffet af kyniske Kjellerup, der i 1. halvlegs sidste fem minutter scorede to mål. Brønshøjs enlige mål blev scoret af Younes Nielsen.

Kampen var ellers kun fire minutter gammel, da Brønshøj fik en stor mulighed for at heade sig i front, men Younes hovedstød sad lige på Kjellerups målmand Benjamin Schubert.

BB-Kjellerup, 06.05.17 Younes header på mål

Kort efter var det Philip Rejnholds tur til at teste Schubert, men igen fik Kjellerup-keeperen afværget, og hvepsene måtte nøjes med et hjørnespark.

Efter lidt mere end et kvarter af 1. halvleg spillede Kjellerup bolden frem. Her løb Lasse Møberg fra Jeffrey Ofori, og Kjellerup-topscoreren kunne via overlæggeren sparke gæsterne foran 1-0 på deres første chance i kampen.

Midtjydernes føring holdt dog kun i syv minutter. Kjellerup fik ikke clearet ordentligt, og bolden lige i Younes’ fødder. Efter et par træk trykkede han af fra kanten af feltet og sendte bolden over i det lange hjørne til stillingen 1-1.

BB-Kjellerup, 06.05.17 Jubel efter 1-1 målet

Godt en tredjedel inde i kampen fik Brønshøj en omstillingsmulighed, da en clearing fra Victor Guldbrandsen endte hos Patrick Naundrup. Brønhøj-angriberen slog turboen til, men fra kanten af feltet måtte han se sin afslutning på lige forbi mål.

Med fem minutter tilbage af 1. halvleg fik Kjellerup indkast et godt stykke oppe på Brønshøjs banehalvdel. Her var Lasse Møberg lidt hurtigere i tanke og handling, og fra baglinjen forsøgte han at finde Kristoffer Lind inde i det lille felt. Indlægget ramte dog Lars Emil Juel Andersen, og gik i mål. Stillingen var nu 2-1 til Kjellerup.

Det skulle blive til en scoring mere end spillerne gik til pause. En for kort tilbagelægning af Juel Andersen gav Sebastian Denius en friløber. Denius tog et træk uden om Simon Bloch og kunne sparke bolden ind i det tomme mål.

BB-Kjellerup, 06.05.17

Kjellerup kunne derfor gå til pause med en 3-1 føring på trods af en udmærket Brønshøj-halvleg, hvis man ser bort fra de sidste fem minutter af 1. halvleg.

Føringen på to mål betød, at Kjellerup kunne stille sig tilbage og forsvare, mens de satsede på omstillinger, og dette gjorde midtjyderne godt.

BB-Kjellerup, 06.05.17 Naundrup tæt på

Brønshøj kom frem til et par løse chancer, men først 20 minutter inde i 2. halvleg kom den første reelle mulighed i 2. halvleg til hvepsene. Oskar Tranberg sendt en lang bold frem mod Naundrup, der forsøgte sig med en halvflugter, men Schubert fik fingerspidserne på.

Med et kvarter tilbage var Kjellerup tæt på 4-1, da Kristoffer Lind snød hvepsenes offside-fælde. Lind satte kursen mod Simon Bloch, men Kjellerup-spilleren måtte se sin afslutning ramme overlæggeren.

BB-Kjellerup, 06.05.17 Kjellerup tæt på 4-1

Ti minutter før tid var indskiftede Oskar Høybye tæt på at reducere, hvilket kunne have givet en spændende afslutning. Han blev spillet helt fri af Younes, men Høybyes afslutning manglede kvalitet og Schubert kunne blokere skuddet.

Kort efter ramte Kjellerup for anden gang stolpen. Igen var det en omstilling til gæsterne, hvor de var to mand alene med Simon Bloch, men Rejnhold kom godt tilbage og fik presset Kjellerup-spilleren tilpas meget, så bolden i stedet endte på stolpen i stedet for i mål.

Kampens sidste skud stod Daniel Anusic for, da han lidt uden for feltet forsøgte sig med en afslutning, som endte uden for målrammen. Et par minutter senere fløjtede dommer Jonathan Nilton kampen af.

BB-Kjellerup, 06.05.17 Schubert kommer igen i vejen

Hvepsene kom dermed ned på jorden igen efter sidste uges sejr, og det skyldes en kombination af uheld, manglede fokus, et kynisk Kjellerup-hold, en stærk jysk defensiv og en Benjamin Schubert, der leverede flere gode redninger for midtjyderne.

Men Brønshøj har på lørdag den 13. maj kl. 15 muligheden for igen at smage sejrens sødme, når turen går til Kolding IF, som bekendt blev besejret hele 5-2, da hvepsene mødte dem tidligere på foråret.

lør. 6. maj 2017
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Jonathan Nilton
Tilskuere: 402
Brønshøj Boldklub
1 - 3
1 - 3
Kjellerup IF
16' Lasse Møberg
23' Younes Nielsen
40' Lars Emil Juel Andersen
42' Sebastian Denius
55' Daniel Anusic
61' Lars Emil Juel Andersen