BB-KFUM, pausesnak

Kontrollerende hvepse

Det blev til en snæver 1-0 sejr over KFUM i dagens træningskamp. Det var med et Brønshøj-hold i kontrol kampen igennem, men KFUM stod fornuftigt nede bagi. Kevin Bechmann Timm blev kampens eneste målscorer.

Allerede efter tre minutters spil var Brønshøj tæt på at komme foran, da bolden endte hos Jamil Fearrington efter et hjørnespark, men KFUM’s målmand leverede en flot redning.

Fem minutter senere var der to gode muligheder til Kevin, men første gang ramte bolden stolpen, og anden gang fik KFUM reddet på stregen.

Ellers blev der ikke skabt mange chancer i første halvleg af hvepsene på trods af spilovertaget. Bedste mulighed i slutminutterne til Brønshøj var skud fra kanten af feltet, som begge gik over mål. KFUM’s bedste forsøg i første halvleg var et frispark, der røg langt over mål.

I 2. halvleg spillede Brønshøj bolden hurtigere rundt, og det gav flere chancer, men desværre ingen mål.

Overlæggeren blev ramt to gange. Kevin forsøgte sig med hovedet fra kanten af feltet, hvor bolden tog oversiden af overliggeren. Og kort tid efter var KFUM tæt på at heade bolden i eget net, men bolden ramte undersiden af overliggeren.

Oliver Lassen havde også flere gode muligheder, men sigtekornet var ikke indstillet hos offensivspilleren.

Det lykkedes for KFUM at holde hvepsene væk i 2. halvleg, hvor gæsterne havde meget svært ved at komme frem til chancer.

Næste træningskamp, og sidste kamp i 4-holds-turneringen, er på lørdag den 2. februar kl. 12, hvor det gælder Slaget Om Frederikssundsvej, når modstanderen er Husum. Kl. 14.30 mødes KFUM og Fix i Tingbjerg.

Stillingen i 4-holds-turneringen efter dag 2:

Nr.

Hold

MF

MI

+/-

1.

Brønshøj

2.

Husum

3.

KFUM

4.

Fix

Brønshøj - KFUM, 1-0 (1-0)

Opstilling - Brønshøj:
Kasper Vilfort (46. Oliver Korch) - Jamil Fearrington (62. Andreas Christensen), Anders Qvist, Anton Holse (81. Jenus Saleh), Simon Richter - Lars Emil Juel Andersen, Dawda Ngum (46. Ricky Gotland) - Casper Löween Jensen (76. Seyid Yildiz), Mads Rønne (17. Oliver Lassen), Andreas Lissau (46. Saad Abbouch) - Kevin Bechmann Timm (73. Valton Iseni Maksuti)

Mål:
1-0: Kevin Bechmann Timm (15.)

Advarsler:
Brønshøj: Jenus Saleh (82.)

tir. 29. jan 2019
Tingbjerg Idrætspark