JFC bringer sig foran 1-0 på en dødbold

Dræbt af dødbolde

Jysk effektivitet på dødbolde blev vores endelige, da vi tabte 1-3 hjemme mod Jammerbugt FC i går. Alle tre jyske mål blev nemlig scoret på dødbolde. Mads Rønne stod for vores enlige scoring, mens Nikolaj Lyngø, Anders Jensen og Glenn Rask scorede for gæsterne.

I slutningen af kampen blev det også debut til Philip Zawadski.

Vi lagde ellers godt ud og fik skabt 2-3 fine chancer i kampens første 15 minutter, men i det 21. minut satte en dødbold Jammerbugt FC i gang.

En bold blev slået ind i feltet og tæt under mål kunne banens højeste Nikolaj Lyngø dukke op og få snittet bolden i mål. 1-0 til Jammerbugt FC.

Seks minutter senere blev det værre for os, da gæsterne fordoblede føringen. Igen var vi ikke klar, da en dødbold blev smidt i omkring det lille felt. Vilfort fik dog reddet i første omgang, men Anders Jensen var hurtig over returen og kunne nemt gøre det til 2-0 til jyderne.

Det var også tæt på 3-0 til Jammerbugt, da en bold ikke blev headet langt nok væk. Dette gav en mulighed til Viktor Ahlmann, der tog chancen fra kanten af feltet med en flugter. Heldigvis for os, så strøg kuglen lige forbi kassen.

Selvsamme Ahlmann var igen tæt på en scoring, i starten af 2. halvleg, da han fik kæmpet sig foran Jeffrey Ofori. Ofori fik ham dog presset så meget, at tåspids-afslutningen gik forbi Vilforts mål.

Efter en times spil bragte vi spænding ind i opgøret. Rønne modtog bolden omkring midten af banen og satte i løb mod mål, og liga akkurat inden han blev alt for presset, fik han sparket bolden forbi målmand Emil Kobberup og i kassen til stillingen 1-2.

Dette gav os en ny tro på tingene, men på trods af et spilovertag, så skabte vi ikke chancerne. I stedet for kunne jyderne endnu engang komme på tavlen, og for tredje gang i kampen, var det selvfølgelig efter en dødbold.

Igen var det et frispark, som blev slået ind i feltet og her kunne Glenn Rask får hovedet på bolden og heade den over i det lange hjørne. 3-1 til jyderne.

Indskiftede Sebastian Mourier var også tæt på at gøre det til 4-1, men her fik vi heldigvis blokeret i sidste øjeblik. Vores bedste bud på en reducering kom dybt inde i overtiden, da Löween forsøgte sig med et skud mod trekanten og Kevin Bechmann Timm sendte et frispark i sidenettet.

Det endte derfor med tredje nederlag i træk - alle til jyske modstandere. De tre kampe er samlet blev tabet 1-10, så der er helt klart noget, som skal forbedres.

Om det kommer til at ske, har vi mulighed for at se på onsdag den 1. juli kl. 19, når det gælder Brabrand, i sæsonens sidste hjemmekamp.

lør. 27. juni 2020
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Nicki Nordlund Hansen
Tilskuere: 247
Brønshøj Boldklub
1 - 3
0 - 2
Jammerbugt FC
20' Simon Richter
21' Nikolaj Lyngø
22' Mads Rønne
27' Anders Jensen
35' Viktor Ahlmann
41' Casper Löween Jensen
61' Mads Rønne
65' Zander Hyltoft
76' Glenn Rask