22.04.19: BB-Jammerbugt FC, Jubel efter kampen

Sejlede over bølgen

Den stod på godt vejr, sejr og comeback til Oskar Tranberg, da vi sejlede over Den Blå Bølge (Jammerbugt FC’s kælenavn) med en 3-1 sejr i oprykningsspillets første kamp. Viktor Ahlmann scorede for gæsterne, mens Kevin Bechmann (2 mål) og Oscar Buch stod for vores scoringer.

De 735 tilskuere, der havde takket ja til tilbuddet om gratis fodbod på Tingbjerg Ground, måtte vente 12 minutter før kampens første chance kom. Den faldt til Mads Rønne, der flugtede på bolden, som Kevin fik headet videre.

22.04.19: BB-Jammerbugt FC, JFC kommer foran 1-0

Minuttet efter, så var det Jammerbugts tur til at forsøge sig. Viktor Ahlmann tog bolden til sig på midten af banen, og herfra fik han lov til at løbe hele vejen nede til feltet, hvor han med fik sendt bolden over i det lange hjørne. 1-0 til gæsterne.

Føringen holdt dog kun otte minutter. Buch erobrerede selv bolden, inden han med et flot indlæg ind i feltet fandt Kevin, som kunne heade bolden i et tomt mål til stillingen 1-1. Jammerbugts målmand Thomas Nielsen blev nemlig fanget på mellemhånd.

22.04.19: BB-Jammerbugt FC, Kevin udligner

Fem minutter senere var Kevin på pletten igen. Igen kom der et indlæg fra vores venstre side, denne gang fra Jonas Magnussen, som smed bolden fladt ind i feltet. Her hoppede Rønne over kuglen, inden Kevin hakkede til den første gang med venstrekanonen. 2-1 til os.

Og minsandten om det ikke også skulle blive til 3-1. Inden stadionuret rundede de tredive minutter, forsøgte Andreas Lissau sig med, hvad der nok var den sløjeste afslutning nogensinde på Tingbjerg Ground. Men måske det var med til at forvirre gæsternes målmand Thomas Nielsen. Han kunne nemlig ikke finde håndtaget på bolden, og så kunne Buch sende returen i nettet.

22.04.19: BB-Jammerbugt FC, Buch scorer til 3-1

Kort tid efter kunne Buch være blevet dobbelt målscorer, da Kevin med en snedig afslutning sendte ham afsted. Men her kom Thomas Nielsen godt ud af sit mål og fik dækket af, så Buch måtte se bolden gå forbi mål.

Vi kunne derfor gå til pausen med en 3-1 føring. Nu skulle fokus bare holdes i 2. halvleg, og det blev det.

Det var dog tæt på at gå galt allerede i første minut af 2. halvleg. Her blev bolden headet videre til Ahlmann, men han havde ikke fået sigtekornet med sig ud fra omklædningsrummet.

22.04.19: BB-Jammerbugt FC, chance til Ahlmann

Der var ikke mange chancer i 2. halvlegs første tyve minutter. Men efterhånden som Jammerbugt FC skulle længere frem for, blev der mere plads til os, og det gav et par gode chancer.

Med lidt over ti minutter tilbage af kampen var der et glædeligt gensyn med Oskar Tranberg, der blev skiftet ind i stedet for Andreas Baes. Sidst Tranberg var i aktion, var den 22. august 2018 ude mod Frem, hvor han gik ud med en skade.

I kampens slutfase havde vi to gode muligheder for at gøre det til 4-1. Jonas Magnussen tørrede en Jammerbugt-spiller ude ved sidelinjen, og fra baglinjen spillede han bolden hen til Kevin. Kevin sparkede første gang, men afslutningen sad lige på Thomas Nielsen.

22.04.19: BB-Jammerbugt FC, kæmpechance til Rønne

Den anden mulighed for et 4-1 mål faldt til Mads Rønne. Han drev bolden flot frem og fik sat den ene Jammerbugt-spiller efter den anden, men da det blev tid til afslutningen, sendte han den sgu ved siden af mål. Nå ja, det hele kan jo ikke være perfekt.

Men faktum er, at det blev til en flot 3-1 sejr over Jammerbugt FC i en af de bedste Brønshøj-kampe her i 2019. Nu skal der bare følges op på det gode resultat, når vi lørdag den 27. april kl. 13 gæster Riisvangen og Aarhus Fremad.

22.04.19: BB-Jammerbugt FC, fansene efter kampen
man. 22. april 2019
kl. 14:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Casper Thorsøe Jr.
Tilskuere: 735
Brønshøj Boldklub
3 - 1
3 - 1
Jammerbugt FC
13' Viktor Ahlmann
21' Kevin Bechmann Timm
26' Kevin Bechmann Timm
29' Oscar Buch