Træningskamp mod Ishøj

Sæsonens første test

I går spillede vi sæsonens første træningskamp, da Ishøj fra Danmarksserien kiggede forbi Tingbjerg. Efter en god 1. halvleg og en mindre god 2. halvleg endte det med et 2-3 nederlag. Efter kampen fik vi en snak med cheftræner Michael Madsen.

I første halvdel af 1. halvleg var der ingen af holdene, som kom frem til nogle nævneværdige afslutninger, men hvor vi var i kontrol.

I det 24. minut kom kampens første scoring, da et pres af Bayan Fenwick førte til én 1-mod-1 situationen med Ishøjs målmand. Og med en kølig afslutning sendte Fenwick bolden i mål. 1-0 til os.

1-0 til Brønshøj

Tre minutter senere var nyerhvervelsen Jonas Hemmingshøj tæt på at fordoble føringen, men en flot redning af Ishøjs keeper holdt bolden ud.

Med 10 minutter tilbage af 1. halvleg var vi igen tæt på, men her agerede stolpen redningsmand for Ishøj, da Rasmus Zinck forsøgte sig. Returen røg ud til Dawda Ngum, men han fik sendt bolden langt over det forholdsvise tomme mål.

Kort tid efter kom Ishøj frem til deres første afslutninger. Først var de alene med Vilfort, som flot fik reddet, og lige bagefter forsøgte de sig med et skud fra distancen, der knækkede i luften. Men her fik Vilfort bokset væk.

Mere blev det ikke til i 1. halvleg, som vi kunne være godt tilfredse med. I pausen blev der skiftet ud på fire positioner.

Ishøj udligner til 1-1

2. halvleg startede også fint, men så fik Ishøj udlignet på en dødbold i det 49. minut. Et hjørnespark blev dårligt clearet og så kunne Mohamed Azaqoun flugte bolden i mål til stillingen 1-1.

Det var Ishøj, som sad på spillet og skabte flere farlige situationer, og med en halv time tilbage af opgøret kom gæsterne også foran. Et indlæg blev smidt ind mod Osama Akharraz, der steg til vejrs og headede bolden i mål via stolpen. 2-1 til Ishøj.

Otte minutter senere blev det også til 3-1, da Adnan Mohamed i en kombination af tackling og dribling kom frem til en afslutning, som han kunne sende i kassen.

Vi fik pyntet på resultatet med syv tilbage af kampen, da Alper Soysal med venstrebenet fandt Victor Koch Hansen i feltet, hvor han kunne heade bolden i mål til slutstillingen 2-3.

Koch reducerer til 2-3

Cheftræneren tilfreds
Efter kampen fik vi en snak med cheftræner Michael Madsen om kampen.

- I den grad godkendt 1. halvleg, hvor vi sådan set kan lukke kampen, og hvor mange af de ting vi havde snakket om fungerede, siger Madsen.

I pausen, som det ofte sker i træningskampe, blev der skiftet en række spillere, hvilket altid får indflydelse på kampen.

- 1. halvleg er jeg egentlig rigtig tilfreds med. Så skifter vi nogle spillere. Det giver altid noget uro i geledderne, men er stadig i kontrol, og så giver vi et forbandet dødbold-mål væk igen for gud ved, hvilken gang. Og så skifter vi mere ind igen, hvilket giver endnu mere uro, fortsætter Michael.

Pausesnak

Men overordnet set, så var Michael Madsen tilfreds med gårsdagens test.

- 1. halvleg kan jeg virkelig bruge til noget. 2. halvleg, der får jeg set nogen ting, både godt og dårligt, og det er også klart. Man bliver jo klogere på de nye spillere hele tiden. Så alt i alt en god træningskamp med ingen skader, og jeg fik set en masse gode ting, slutter cheftræneren.

Startopstilling - Brønshøj:
Kasper Vilfort - Jeffrey Ofori, Oskar Tranberg, Nicolai Clausen - Dawda Ngum, Christian Thorup, Bayan Fenwick, Jonas Magnussen, Elias With - Rasmus Zinck, Jonas Hemmingshøj

Udskiftninger:
46. Kasper Vilfort ud - Dimitrije Jensen ind
46. Rasmus Zinck ud - Adil Guendouri ind
46. Oskar Tranberg ud - Devrim Sahin ind
46. Elias With ud - Frederik Nørrestrand ind
66. Dawda Ngum ud - Andreas Christensen ind
66. Christian Thorup ud - Khamis “Junior” Akida ind
66. Jonas Hemmingshøj ud - Victor Koch Hansen ind
82. Prøvespiller ud - Alper Soysal ind

Mål:
1-0: Bayan Fenwick (24.)
1-1: Mohamed Azaqoun (49.)
1-2: Osama Akharraz (62.)
1-3: Adnan Mohammad (71.)
2-3: Victor Koch Hansen (83.)

Gule kort - Brønshøj:
Jonas Magnussen (38.) og Devrim Sahin (51.)

lør. 25. juli 2020
kl. 11:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Lars Skibild Jensen
Brønshøj Boldklub
2 - 3
1 - 0
Ishøj