BB-Hvidovre, 14.10.17

Frispark fældede hvepsene

Topholdet Hvidovre blev en for stor mundfuld for hvepsene i dag, hvor det endte med et 1-5 nederlag. Hele fire af målene blev scoret direkte på frispark. På trods af resultatet var der forbedring i forhold til B93-kampen sidste uge. Christoffer Boateng stod for Brønshøjs scoring.

Kampen startede meget lige, og ingen af holdene formåede at skabe nogle nævneværdige chancer. Men efter 13 minutters spil fik Hvidovre frispark uden for feltet. Magnus Fredslund løb til bolden og med et kraftfuldt spark, sendte han bolden i kassen. 1-0 til gæsterne.

Det var tæt på en 2-0 føring til Hvidovre blot fire minutter senere. Nicolaj Agger måtte dog se sin afslutning ramme overlæggeren, mens Aleksandar Lazarevic hamrede returen over mål.

BB-Hvidovre, 14.10.17 Lazarevic gør det til 2-0

Herefter skete der ikke meget i kampen bortset fra et enkelt skud af Agger lige på Vilfort. Men med fem minutter tilbage af 1. halvleg blev et indlæg slået ind i Brønshøjs felt. Louka Andreasen fik headet bolden på tværs, og her kom Lazarevic løbende og sendte bolden ind bag Vilfort. 2-0 til Hvidovre.

En chancefattig 1. halvleg, hvor Brønshøjs eneste afslutning var et skud, der gik langt forbi. Hvidovre havde været effektive og vist, hvorfor de befinder sig på puljens 1. plads.

Kampen var dog ikke overstået endnu, og hvepsene jagtede reduceringen. Den var utrolig tæt på at komme bare fem minutter inde i 2. halvleg. Her erobrede Rejnhold bolden langt oppe på Hvidovres banehalvdel. Han trak ind feltet og skød på mål, men måtte se bolden ramme overlæggeren. Zaki var over returen og spillede den tilbage til Tranberg. Hvidovres keeper Mikkel Hasling fik dog kastet sig ned i afslutningen og blokeret bolden ud til hjørne.

BB-Hvidovre, 14.10.17 Fredslund hyldes

I stedet for en Brønshøj-reducering løb Hvidovre ned i den anden ende og scorede. Igen var det på et frispark, og igen var det Fredslund, der scorede. Denne gang sendte han bolden ude om muren og ind i nettet ved nærmeste stolpe. 3-0 til Hvidovre.

Mindre end et minut senere stod den 4-0. Agger var alene med Vilfort, og her svigtede Hvidovre-angriberen ikke. Via stolpen sendte han bolden i mål.

Det skulle dog blive værre. Nok en gang fik Hvidovre frispark uden for Brønshøjs felt. Magnus Fredslund løb igen til bolden, og igen endte bolden i nettet. Hattrick af Fredslund - alle tre mål på frispark - og 5-0 til Hvidovre.

Fredslund var også tæt på en fjerde scoring med endnu en frisparksforsøg med et kvarter tilbage, men denne gang endte bolden i sidenettet.

BB-Hvidovre, 14.10.17 Fansene

På trods af stillingen 0-5 holdt fansene og supporterne humøret oppe, og det smittede af på spillerne, der fortsatte med at kæmpe.

Efter 77 minutter blev Boateng nedlagt på kanten af feltet. Dommer Yasin Seker hev et gult kort op af lommen, og da det var Malte Kiilerich Hansens andet gule kort i kampen, måtte Hvidovre slutte kampen med 10 mand.

På det efterfølgende frispark sendte Boateng bolden over muren og ind i kassen bag en forstenede Mikkel Hasling. Brønshøj-reducering til 1-5.

BB-Hvidovre, 14.10.17 Kiilerich får sit andet gule kort

Det var også tæt på endnu en reducering, da Lars Emil Juel Andersen headede bolden ned til Tranberg, men midtbanespillere måtte se sin afslutning gå lige forbi mål.

I kampens slutfase opstod et par løse muligheder til Hvidovres Casper Löween Jensen samt et nyt frisparksforsøg af Fredslund, men det blev ikke til flere mål.

Ikke det mest opmuntrende resultat, men mentaliteten som spillerne viste, selvom de var stort bagud var beundringsværdigt. Og der bliver i den grad brug for samme mentalitet, når turen går til Gladsaxe Stadion på fredag den 20. oktober kl. 19, hvor Slaget om Mosen mod AB venter.

BB-Hvidovre, 14.10.17 Boateng
lør. 14. okt 2017